Povezane vesti

(Video) Sarajliju napao medved! "Trčao je prema meni, počeo sam da bežim... puka sreća da sam ostao živ"

(Video) Sarajliju napao medved! "Trčao je prema meni, počeo sam da bežim... puka sreća da sam ostao živ"

Kurir pre 3 dana
- Medved je trčao prema meni, a ja sam počeo da bežim. Igrom slučaja, životinja se iz nekog razloga zaustavila, što mi je verovatno spasilo život - izjavio je Hadžiibrahimović za portal Crna-Hronika. Kako je kazao, nakon što je uspeo da pobegne… »
Sarajliju napao Medved! "Trčao je prema meni, počeo sam da bežim...

Sarajliju napao Medved! "Trčao je prema meni, počeo sam da bežim...

Alo pre 3 dana
Sarajliju Farisa Hadžiibrahimovića sinoć je na Vlašiću u BiH napao medved u blizini skijaške staze, na početku lifta. - Medved je trčao prema meni, a ja sam počeo da bežim. Igrom slučaja, životinja se iz nekog razloga zaustavila, što mi je… »
Drama na vlašiću Mladića napao medved kod ski staze: "Pukom srećom sam ostao živ"

Drama na vlašiću Mladića napao medved kod ski staze: "Pukom srećom sam ostao živ"

Telegraf pre 3 dana
Faris Hadžiibrahimović iz Sarajeva, posetilac planine Vlašić, doživeo je pravu dramu u subotu uveče kada ga je, kako tvrdi, napao medved u neposrednoj blizini skijaške staze, na početku lifta. Medved je trčao prema meni, a ja sam počeo da… »
Medved mu otkinuo pola lobanje i deo lica! Hirurzi VMA se punih 9 sati borili da ga spasu, a ono što im je rekao posle…

Medved mu otkinuo pola lobanje i deo lica! Hirurzi VMA se punih 9 sati borili da ga spasu, a ono što im je rekao posle…

Blic pre 3 dana
Napadi medveda nisu retki u našem regionu, a poslednji se dogodio sinoć i to na planini Vlašić u BiH kada je Faris Hadžiibrahimović iz Sarajeva doživeo je pravu dramu kada ga je, kako tvrdi, napao medved u neposrednoj blizini skijaške staze, na… »

Blic pre 3 dana
Napadi medveda nisu retki u našem regionu, a poslednji se dogodio sinoć i to na planini Vlašić u BiH kada je Faris Hadžiibrahimović iz Sarajeva doživeo je pravu dramu kada ga je, kako tvrdi, napao medved u neposrednoj blizini skijaške staze, na… »
(Video) "pukom srećom sam ostao: Živ!" Mladića napao medved neposredno uz ski-stazu! "Ovo je velika opasnost i za meštane i…

(Video) "pukom srećom sam ostao: Živ!" Mladića napao medved neposredno uz ski-stazu! "Ovo je velika opasnost i za meštane i…

Blic pre 3 dana
Faris Hadžiibrahimović iz Sarajeva, posetilac planine Vlašić, doživio je pravu dramu sinoć kada ga je, kako tvrdi, napao medved u neposrednoj blizini skijaške staze, na početku lifta. „Medved je trčao prema meni, a ja sam počeo da bežim… »

Vesti dana »