Povezane vesti
(Video) Sarajliju napao medved! "Trčao je prema meni, počeo sam da bežim... puka sreća da sam ostao živ"
Kurir pre 3 dana
- Medved je trčao prema meni, a ja sam počeo da bežim. Igrom slučaja, životinja se iz nekog razloga zaustavila, što mi je verovatno spasilo život - izjavio je Hadžiibrahimović za portal Crna-Hronika. Kako je kazao, nakon što je uspeo da pobegne… »
Sarajliju napao Medved! "Trčao je prema meni, počeo sam da bežim...
Alo pre 3 dana
Sarajliju Farisa Hadžiibrahimovića sinoć je na Vlašiću u BiH napao medved u blizini skijaške staze, na početku lifta. - Medved je trčao prema meni, a ja sam počeo da bežim. Igrom slučaja, životinja se iz nekog razloga zaustavila, što mi je… »
Drama na vlašiću Mladića napao medved kod ski staze: "Pukom srećom sam ostao živ"
Telegraf pre 3 dana
Faris Hadžiibrahimović iz Sarajeva, posetilac planine Vlašić, doživeo je pravu dramu u subotu uveče kada ga je, kako tvrdi, napao medved u neposrednoj blizini skijaške staze, na početku lifta. Medved je trčao prema meni, a ja sam počeo da… »
Medved mu otkinuo pola lobanje i deo lica! Hirurzi VMA se punih 9 sati borili da ga spasu, a ono što im je rekao posle…
Blic pre 3 dana
Napadi medveda nisu retki u našem regionu, a poslednji se dogodio sinoć i to na planini Vlašić u BiH kada je Faris Hadžiibrahimović iz Sarajeva doživeo je pravu dramu kada ga je, kako tvrdi, napao medved u neposrednoj blizini skijaške staze, na… »
Medved mu otkinuo pola lobanje i deo lica! Hirurzi VMA se punih 9 sati borili da ga spasu, a ono što im je rekao posle…
Blic pre 3 dana
Napadi medveda nisu retki u našem regionu, a poslednji se dogodio sinoć i to na planini Vlašić u BiH kada je Faris Hadžiibrahimović iz Sarajeva doživeo je pravu dramu kada ga je, kako tvrdi, napao medved u neposrednoj blizini skijaške staze, na… »
(Video) "pukom srećom sam ostao: Živ!" Mladića napao medved neposredno uz ski-stazu! "Ovo je velika opasnost i za meštane i…
Blic pre 3 dana
Faris Hadžiibrahimović iz Sarajeva, posetilac planine Vlašić, doživio je pravu dramu sinoć kada ga je, kako tvrdi, napao medved u neposrednoj blizini skijaške staze, na početku lifta. „Medved je trčao prema meni, a ja sam počeo da bežim… »
Vesti dana »

Kišovito i svežiije, uz pljuskove sa grmljavinom: Temperatura od 15 do 23°C
Telegraf pre 1 satjoš 6 povezanih

Danas je Spasovdan i veliko crveno slovo Mnoga narodna verovanja se vezuju za praznik, a ono vezano za decu je najvažnije
Alo pre 36 minutajoš 6 povezanih

"Ako Ukrajina želi da sruši Krimski most, "taurus" bi bio idealan za to": Nemačke rakete su najbolji oružani sistem u zapadnim arsenalima za rušenje mostova
Kurir pre 3 satajoš 4 povezane

Kako će ove godine izgledati prijemni ispiti na fakultetima? Postoji šansa da ih na pojedinim nema, a evo kada bi mogli da se organizuju
Blic pre 57 minutajoš 1 povezana

Britanski Gardijan objavio da Dodikova porodica pregovara sa zapadom o bekstvu iz BiH: Oglasila se njegova ćerka Gorica
Blic pre 3 satajoš 1 povezana