Povezane vesti
"Dali ste mi motivaciju" Oglasio se Kurtijev policajac nakon što je davio, gurao i brutalno maltretirao srpskog maturanta u…
Kurir 25.05.2025
U petak u Kosovskoj Mitrovici dogodio se napad na srpskog dečaka od strane pripadnika takozvane kosovske policija Dilota Brahimija. Brahimi se sada oglasio na društvenim mrežama i istakao je da se "više nego ikad" oseća odlučnim da nastavi sa svojim… »
Oglasio se kosovski policajac koji je nasrnuo na srpskog maturanta u Mitrovici
Nova 25.05.2025
Pripadnik kosovske policije Dilot Brahimi, koji je snimljen kako napada srpskog maturanta u Severnoj Mitrovici, oglasio se na društvenim mrežama. Brahimi je naveo da se oseća više nego ikad odlučnim da „nastavi sa svojim poslom“, navodeći da je zahvalan… »
Sramna objava albanskog policajca koji je davio srpskog maturanta "Dali ste mi motivaciju..."
Alo 25.05.2025
Pripadnik takozvane kosovske policije Dilot Brahimi, koji je davio srpskog maturanta u Severnoj Mitrovici, oglasio se sramnom porukom na društvenim mrežama! Brahimi je naveo da se "više nego ikad" oseća odlučnim da nastavi sa svojim poslom u policiji i… »
Sramna objava albanskog policajca koji je davio srpskog maturanta: "Dali ste mi motivaciju..."
Telegraf 25.05.2025
Pripadnik takozvane kosovske policije Dilot Brahimi, koji j e davio srpskog maturanta u Severnoj Mitrovici, oglasio se sramnom porukom na društvenim mrežama! Brahimi je naveo da se "više nego ikad" oseća odlučnim da nastavi sa svojim poslom u policiji i… »
Vesti dana »
Dim u zgradi Specijalnog suda u Ustaničkoj, zaposleni evakuisani
Sandžak haber pre 20 minutajoš 47 povezanih
Ministar o nesreći u Španiji: Pruga renovirana, uloženo 700 miliona; Nema priče o korupciji, ni krvavih šaka
B92 pre 0 minutajoš 68 povezanih
Osam saobraćajnih nezgoda u Leskovcu, 12 povređenih: policija apeluje na oprez zbog početka drugog polugodišta
Rešetka pre 1 satjoš 29 povezanih
Tramp je toliko uvređen što nije dobio Nobelovu nagradu za mir da je poslao preteće pismo norveškom premijeru: "Ako ste tako odlučili, ja više nemam obavezu da..."
Blic pre 40 minutajoš 52 povezane
"Moraću da potražim pomoć stručnjaka" Srbin utučen izašao pred novinare: Progovorio o bolnoj eliminaciji, pa otkrio zašto neće igrati za Srbiju!
Kurir pre 15 minutajoš 40 povezanih