Povezane vesti
"Dali ste mi motivaciju" Oglasio se Kurtijev policajac nakon što je davio, gurao i brutalno maltretirao srpskog maturanta u…
Kurir pre 6 dana
U petak u Kosovskoj Mitrovici dogodio se napad na srpskog dečaka od strane pripadnika takozvane kosovske policija Dilota Brahimija. Brahimi se sada oglasio na društvenim mrežama i istakao je da se "više nego ikad" oseća odlučnim da nastavi sa svojim… »
Oglasio se kosovski policajac koji je nasrnuo na srpskog maturanta u Mitrovici
Nova pre 6 dana
Pripadnik kosovske policije Dilot Brahimi, koji je snimljen kako napada srpskog maturanta u Severnoj Mitrovici, oglasio se na društvenim mrežama. Brahimi je naveo da se oseća više nego ikad odlučnim da „nastavi sa svojim poslom“, navodeći da je… »
Sramna objava albanskog policajca koji je davio srpskog maturanta "Dali ste mi motivaciju..."
Alo pre 6 dana
Pripadnik takozvane kosovske policije Dilot Brahimi, koji je davio srpskog maturanta u Severnoj Mitrovici, oglasio se sramnom porukom na društvenim mrežama! Brahimi je naveo da se "više nego ikad" oseća odlučnim da nastavi sa svojim poslom u policiji… »
Sramna objava albanskog policajca koji je davio srpskog maturanta: "Dali ste mi motivaciju..."
Telegraf pre 6 dana
Pripadnik takozvane kosovske policije Dilot Brahimi, koji j e davio srpskog maturanta u Severnoj Mitrovici, oglasio se sramnom porukom na društvenim mrežama! Brahimi je naveo da se "više nego ikad" oseća odlučnim da nastavi sa svojim poslom u… »
Vesti dana »

U 32 grada u Srbiji protest "Vostani Serbije": Mostovi u Beogradu blokirani od 18 časova
Sputnik pre 8 minutajoš 17 povezanih

Sofronijević: Odluka o sudbini zgrade Železničke stanice u Novom Sadu nakon utvrđivanja statike
NIN pre 3 satajoš 21 povezana

Skupštinski odbor usvojio izveštaj Ombudsmana i poverenice za 2022, 2023 i 2024. godinu
NIN pre 1 satjoš 16 povezanih

Studentski protesti u 32 grada: Danas blokada Brankovog mosta i Gazele u Beogradu
NIN pre 2 satajoš 30 povezanih

Konatar: "Za potpis ugovora smo izabrali Sarajevo da bismo pokazali koliko cenimo Feđu!"
Sportske.net pre 3 satajoš 19 povezanih