Povezane vesti

"Dali ste mi motivaciju" Oglasio se Kurtijev policajac nakon što je davio, gurao i brutalno maltretirao srpskog maturanta u…

"Dali ste mi motivaciju" Oglasio se Kurtijev policajac nakon što je davio, gurao i brutalno maltretirao srpskog maturanta u…

Kurir 25.05.2025
U petak u Kosovskoj Mitrovici dogodio se napad na srpskog dečaka od strane pripadnika takozvane kosovske policija Dilota Brahimija. Brahimi se sada oglasio na društvenim mrežama i istakao je da se "više nego ikad" oseća odlučnim da nastavi sa svojim… »
Oglasio se kosovski policajac koji je nasrnuo na srpskog maturanta u Mitrovici

Oglasio se kosovski policajac koji je nasrnuo na srpskog maturanta u Mitrovici

Nova 25.05.2025
Pripadnik kosovske policije Dilot Brahimi, koji je snimljen kako napada srpskog maturanta u Severnoj Mitrovici, oglasio se na društvenim mrežama. Brahimi je naveo da se oseća više nego ikad odlučnim da „nastavi sa svojim poslom“, navodeći da je zahvalan… »
Sramna objava albanskog policajca koji je davio srpskog maturanta "Dali ste mi motivaciju..."

Sramna objava albanskog policajca koji je davio srpskog maturanta "Dali ste mi motivaciju..."

Alo 25.05.2025
Pripadnik takozvane kosovske policije Dilot Brahimi, koji je davio srpskog maturanta u Severnoj Mitrovici, oglasio se sramnom porukom na društvenim mrežama! Brahimi je naveo da se "više nego ikad" oseća odlučnim da nastavi sa svojim poslom u policiji i… »
Sramna objava albanskog policajca koji je davio srpskog maturanta: "Dali ste mi motivaciju..."

Sramna objava albanskog policajca koji je davio srpskog maturanta: "Dali ste mi motivaciju..."

Telegraf 25.05.2025
Pripadnik takozvane kosovske policije Dilot Brahimi, koji j e davio srpskog maturanta u Severnoj Mitrovici, oglasio se sramnom porukom na društvenim mrežama! Brahimi je naveo da se "više nego ikad" oseća odlučnim da nastavi sa svojim poslom u policiji i… »

Vesti dana »