Povezane vesti

"Dali ste mi motivaciju" Oglasio se Kurtijev policajac nakon što je davio, gurao i brutalno maltretirao srpskog maturanta u…

"Dali ste mi motivaciju" Oglasio se Kurtijev policajac nakon što je davio, gurao i brutalno maltretirao srpskog maturanta u…

Kurir pre 6 dana
U petak u Kosovskoj Mitrovici dogodio se napad na srpskog dečaka od strane pripadnika takozvane kosovske policija Dilota Brahimija. Brahimi se sada oglasio na društvenim mrežama i istakao je da se "više nego ikad" oseća odlučnim da nastavi sa svojim… »
Oglasio se kosovski policajac koji je nasrnuo na srpskog maturanta u Mitrovici

Oglasio se kosovski policajac koji je nasrnuo na srpskog maturanta u Mitrovici

Nova pre 6 dana
Pripadnik kosovske policije Dilot Brahimi, koji je snimljen kako napada srpskog maturanta u Severnoj Mitrovici, oglasio se na društvenim mrežama. Brahimi je naveo da se oseća više nego ikad odlučnim da „nastavi sa svojim poslom“, navodeći da je… »
Sramna objava albanskog policajca koji je davio srpskog maturanta "Dali ste mi motivaciju..."

Sramna objava albanskog policajca koji je davio srpskog maturanta "Dali ste mi motivaciju..."

Alo pre 6 dana
Pripadnik takozvane kosovske policije Dilot Brahimi, koji je davio srpskog maturanta u Severnoj Mitrovici, oglasio se sramnom porukom na društvenim mrežama! Brahimi je naveo da se "više nego ikad" oseća odlučnim da nastavi sa svojim poslom u policiji… »
Sramna objava albanskog policajca koji je davio srpskog maturanta: "Dali ste mi motivaciju..."

Sramna objava albanskog policajca koji je davio srpskog maturanta: "Dali ste mi motivaciju..."

Telegraf pre 6 dana
Pripadnik takozvane kosovske policije Dilot Brahimi, koji j e davio srpskog maturanta u Severnoj Mitrovici, oglasio se sramnom porukom na društvenim mrežama! Brahimi je naveo da se "više nego ikad" oseća odlučnim da nastavi sa svojim poslom u… »

Vesti dana »