Повезане вести

"Дали сте ми мотивацију" Огласио се Куртијев полицајац након што је давио, гурао и брутално малтретирао српског матуранта у…

"Дали сте ми мотивацију" Огласио се Куртијев полицајац након што је давио, гурао и брутално малтретирао српског матуранта у…

Курир 25.05.2025
У петак у Косовској Митровици догодио се напад на српског дечака од стране припадника такозване косовске полиција Дилота Брахимија. Брахими се сада огласио на друштвеним мрежама и истакао је да се "више него икад" осећа одлучним… »
Огласио се косовски полицајац који је насрнуо на српског матуранта у Митровици

Огласио се косовски полицајац који је насрнуо на српског матуранта у Митровици

Нова 25.05.2025
Припадник косовске полиције Дилот Брахими, који је снимљен како напада српског матуранта у Северној Митровици, огласио се на друштвеним мрежама. Брахими је навео да се осећа више него икад одлучним да „настави са својим послом“… »
Срамна објава албанског полицајца који је давио српског матуранта "Дали сте ми мотивацију..."

Срамна објава албанског полицајца који је давио српског матуранта "Дали сте ми мотивацију..."

Ало 25.05.2025
Припадник такозване косовске полиције Дилот Брахими, који је давио српског матуранта у Северној Митровици, огласио се срамном поруком на друштвеним мрежама! Брахими је навео да се "више него икад" осећа одлучним да настави са… »
Срамна објава албанског полицајца који је давио српског матуранта: "Дали сте ми мотивацију..."

Срамна објава албанског полицајца који је давио српског матуранта: "Дали сте ми мотивацију..."

Телеграф 25.05.2025
Припадник такозване косовске полиције Дилот Брахими, који ј е давио српског матуранта у Северној Митровици, огласио се срамном поруком на друштвеним мрежама! Брахими је навео да се "више него икад" осећа одлучним да настави са… »

Вести дана »