Повезане вести
"Дали сте ми мотивацију" Огласио се Куртијев полицајац након што је давио, гурао и брутално малтретирао српског матуранта у…
Курир 25.05.2025
У петак у Косовској Митровици догодио се напад на српског дечака од стране припадника такозване косовске полиција Дилота Брахимија. Брахими се сада огласио на друштвеним мрежама и истакао је да се "више него икад" осећа одлучним… »
Огласио се косовски полицајац који је насрнуо на српског матуранта у Митровици
Нова 25.05.2025
Припадник косовске полиције Дилот Брахими, који је снимљен како напада српског матуранта у Северној Митровици, огласио се на друштвеним мрежама. Брахими је навео да се осећа више него икад одлучним да „настави са својим послом“… »
Срамна објава албанског полицајца који је давио српског матуранта "Дали сте ми мотивацију..."
Ало 25.05.2025
Припадник такозване косовске полиције Дилот Брахими, који је давио српског матуранта у Северној Митровици, огласио се срамном поруком на друштвеним мрежама! Брахими је навео да се "више него икад" осећа одлучним да настави са… »
Срамна објава албанског полицајца који је давио српског матуранта: "Дали сте ми мотивацију..."
Телеграф 25.05.2025
Припадник такозване косовске полиције Дилот Брахими, који ј е давио српског матуранта у Северној Митровици, огласио се срамном поруком на друштвеним мрежама! Брахими је навео да се "више него икад" осећа одлучним да настави са… »
Вести дана »
Временска прогноза Недељка Тодоровића за зиму: Децембар донео изненађење, поменуо и снег за Нову годину
Мондо пре 1 сатјош 27 повезаних
Миливојевић (ДС): Уместо да полиција поступи по налогу, омогућила Селаковићу да се руга тужилаштву
Бета пре 3 сатајош 62 повезане
Председник Бугарске Радев затражио хитну оставку владе: Избори су једини пут напред
РТС пре 1 сатјош 32 повезане