Povezane vesti

Imam 21, a moj suprug 44 i svi me prozivaju da sam sponzoruša: Njegova ćerka je mlađa 5 godina od mene i najbolje smo drugarice…

Imam 21, a moj suprug 44 i svi me prozivaju da sam sponzoruša: Njegova ćerka je mlađa 5 godina od mene i najbolje smo drugarice…

Kurir 25.05.2025
Elija Liptrot (21) ispričala je da se redovno suočava sa opaskama da je sponzoruša jer je u vezi sa 23 godine starijim partnerom Markom (44), a mnogi na mrežama osuđuju je da je sa njim samo zbog novca što ona tvrdi da nije istina. Naime, Elija i Marko… »
Selma Hajek ispričala kako je odbila Donalda Trampa: "Pozvao me je na dejt iako je znao da imam dečka", krišom se osvetio…

Selma Hajek ispričala kako je odbila Donalda Trampa: "Pozvao me je na dejt iako je znao da imam dečka", krišom se osvetio…

Kurir 25.05.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp i prva dama Melanija Tramp ove godine su proslavili 20 godina braka, a mnogi strani mediji iskoristili su priliku da se podsete viralne izjave holivudske dive Salme Hajek u kojoj je izjavila da ju je… »

Vesti dana »