Povezane vesti
Imam 21, a moj suprug 44 i svi me prozivaju da sam sponzoruša: Njegova ćerka je mlađa 5 godina od mene i najbolje smo drugarice…
Kurir 25.05.2025
Elija Liptrot (21) ispričala je da se redovno suočava sa opaskama da je sponzoruša jer je u vezi sa 23 godine starijim partnerom Markom (44), a mnogi na mrežama osuđuju je da je sa njim samo zbog novca što ona tvrdi da nije istina. Naime, Elija i Marko… »
Selma Hajek ispričala kako je odbila Donalda Trampa: "Pozvao me je na dejt iako je znao da imam dečka", krišom se osvetio…
Kurir 25.05.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp i prva dama Melanija Tramp ove godine su proslavili 20 godina braka, a mnogi strani mediji iskoristili su priliku da se podsete viralne izjave holivudske dive Salme Hajek u kojoj je izjavila da ju je… »
Vesti dana »

"Nikolina svi smo, uplašeni nismo": Protest u Beogradu u znak podrške studentkinji maltretiranoj u garaži Vlade
N1 Info pre 24 minutajoš 32 povezane

Demolirano još jedno sedište SNS-a, Vučić kaže 'nemaju program, samo ruše i pale'
BBC News pre 49 minutajoš 34 povezane

UKRAJINSKA KRIZA: Ishod razgovora u Beloj kući – Tramp najavio direktan sastanak Putina i Zelenskog
RTV pre 19 minutajoš 115 povezanih

Vreme danas: Promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, ponegde kiša
Vesti online pre 3 satajoš 23 povezane

Minimalac od 1. Januara 550 evra! Država predlaže povećanje minimalne plate, a šta kažu poslodavci i sindikati
Kurir pre 19 minutajoš 18 povezanih