Povezane vesti
"Kaća je od mene napravila čoveka" Velika ispovest Darka Lazića: Moglo je da me košta života
Kurir 25.05.2025
Pevač sada vodi miran život sa suprugom Katarinom, koja mu je pomogla da prebrodi težak period, a odnos sa bivšom suprugom Anom i njenim mužem je nešto što ga čini srećnim. Pevač je posle brojnih turbulencija konačno živi miran život i bez ustručavanja… »
"To je moglo da me košta života" Darko Lazić bez dlake na jeziku: ''Sad sam duša od čoveka''
Alo 25.05.2025
Priznao da se promenio iz korena. Darko Lazić sada vodi miran život sa suprugom Katarinom, koja mu je pomogla da prebrodi težak period, a odnos sa bivšom suprugom Anom i njenim mužem je nešto što ga čini srećnim. Posle brojnih turbulencija konačno živi… »
Vesti dana »
Danas sunčano, već sutra promena vremena: RHMZ najavljuje pad temperature i sneg
Insajder pre 3 satajoš 22 povezane
Četvrti dan blokade Ibarske magistrale, mlekari i poljoprivrednici ne odustaju
Vreme pre 33 minutajoš 17 povezanih
Rubio: SAD zauvek ostaju vezane za Evropu, kraj transatlantske ere nije naš cilj
Beta pre 1 satjoš 14 povezanih
"Rekao sam da neću da pričam o tome, ali je teško": Fernando progovorio o suđenju i suspenziji Osetkovskog
Mondo pre 2 satajoš 22 povezane
Fon der Lajen u Minhenu: Evropa se budi iz bezbednosnog sna i sprema za novu eru odbrane
RTS pre 58 minutajoš 11 povezanih