Povezane vesti
Samo što ne zaplačem, sačekajte! Dajte mi minut... Srpska teniserka neutešna posle povlačenja sa Rolan Garosa - Nina ne može…
Kurir 25.05.2025
Ovo je nažalost zadesilo našu Ninu Stojanović danas u Parizu koja je posle povratka iz povrede i pada na rang-listi proigrala kroz kvalifikacije Rolan Garosa, ali bila sprečena da pruži svoj najbolji tenis i otpor dinamičnoj Amandi Anisimovoj, predavši… »
Stojanović u suzama predala meč: „Telo nije izdržalo, bol nije prestajala“
Serbian News Media 25.05.2025
Nina Stojanović je herojski uspela da iznese kvalifikacije i da se plasira u glavni žreb Rolan Garosa, a onda je nakon toga doživela neverovatan peh, piše Nova.rs. Bila je prinuđena da preda meč protiv Amande Anisimove, ali odlučila je da ostane na… »
Stojanović u suzama nakon što je morala da preda meč, jedva pronašla reči: Telo nije izdržao, bol se nije smanjivao
Nova 25.05.2025
Nina Stojanović je herojski uspela da iznese kvalifikacije i da se plasira u glavni žreb Rolan Garosa, a onda je nakon toga doživela neverovatan peh. Bila je prinuđena da preda meč protiv Amande Anisimove, ali odlučila je da ostane na nogama do kraja… »
Nina u suzama: Nisam mogla da hodam!
Večernje novosti 25.05.2025
Neutešna i uplakana bila je Nina Stojanović (124 VTA) na konferenciji za medije posle predaje meča u 1. kolu protiv Amerikanke Amande Anisimove (16. nosilac), pri rezultatu 6:3, 4:1 za protivnicu. Foto: Goran Čvorović Nina je nanizala tri pobede u… »
Nina Stojanović u suzama otkrila zašto je odustala od RG, pomenula Olgu i poručila: "Ona je kriva..."
Telegraf 25.05.2025
Srpska teniserka Nina Stojanović morala je da preda meč prvog kola na Rolan Garosu zbog povrede, a posle je na konferenciji pojasnila šta se zapravo desilo. Nekada top 100 teniserka, sada je tražila nadu za povratak na svetsku mapu, ali nije imala sreće… »
Teške scene, Nina u suzama: Uff, dajte mi minut…
Sport klub 25.05.2025
„Samo što ne zaplačem, čekajte. Dajte mi minut da se saberem“, rekla nam je Nina Stojanović u suzama pošto je sela u stolicu u konferencijskoj sali broj tri. Nina, hrabra Nina, prošla je sito i rešeto, preturila mnogo toga preko glave prethodnih godina… »
Teške scene, Nina u suzama: Uff, dajte mi minut…
Sport klub 25.05.2025
„Samo što ne zaplačem, čekajte. Dajte mi minut da se saberem“, rekla nam je Nina Stojanović u suzama pošto je sela u stolicu u konferencijskoj sali broj tri. Pročitaj više… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za Zrenjanin: Cele nedelje toplo i sunčano! Jutarnje temperature do 19 dnevne do 35! Vremenska prognoza 14.7.2025. - 20.7.2025.
Volim Zrenjanin pre 1 satjoš 17 povezanih

Okupirali su fakultet jer nije uspela njihova obojena revolucija Vućević oštro osudio sprečavanju održavanja ispita na Pravnom fakultetu najgori među najgorima blokiraju najbolje
Dnevnik pre 12 minutajoš 13 povezanih

Student VIŠER-a: Predsednica i neki zaposleni ušli u zgradu, probudili nas i izbacili napolje - cepaju i transparente
N1 Info pre 17 minutajoš 6 povezanih