Povezane vesti

Samo što ne zaplačem, sačekajte! Dajte mi minut... Srpska teniserka neutešna posle povlačenja sa Rolan Garosa - Nina ne može…

Samo što ne zaplačem, sačekajte! Dajte mi minut... Srpska teniserka neutešna posle povlačenja sa Rolan Garosa - Nina ne može…

Kurir 25.05.2025
Ovo je nažalost zadesilo našu Ninu Stojanović danas u Parizu koja je posle povratka iz povrede i pada na rang-listi proigrala kroz kvalifikacije Rolan Garosa, ali bila sprečena da pruži svoj najbolji tenis i otpor dinamičnoj Amandi Anisimovoj, predavši… »
Stojanović u suzama predala meč: „Telo nije izdržalo, bol nije prestajala“

Stojanović u suzama predala meč: „Telo nije izdržalo, bol nije prestajala“

Serbian News Media 25.05.2025
Nina Stojanović je herojski uspela da iznese kvalifikacije i da se plasira u glavni žreb Rolan Garosa, a onda je nakon toga doživela neverovatan peh, piše Nova.rs. Bila je prinuđena da preda meč protiv Amande Anisimove, ali odlučila je da ostane na… »
Stojanović u suzama nakon što je morala da preda meč, jedva pronašla reči: Telo nije izdržao, bol se nije smanjivao

Stojanović u suzama nakon što je morala da preda meč, jedva pronašla reči: Telo nije izdržao, bol se nije smanjivao

Nova 25.05.2025
Nina Stojanović je herojski uspela da iznese kvalifikacije i da se plasira u glavni žreb Rolan Garosa, a onda je nakon toga doživela neverovatan peh. Bila je prinuđena da preda meč protiv Amande Anisimove, ali odlučila je da ostane na nogama do kraja… »
Nina u suzama: Nisam mogla da hodam!

Nina u suzama: Nisam mogla da hodam!

Večernje novosti 25.05.2025
Neutešna i uplakana bila je Nina Stojanović (124 VTA) na konferenciji za medije posle predaje meča u 1. kolu protiv Amerikanke Amande Anisimove (16. nosilac), pri rezultatu 6:3, 4:1 za protivnicu. Foto: Goran Čvorović Nina je nanizala tri pobede u… »
Nina Stojanović u suzama otkrila zašto je odustala od RG, pomenula Olgu i poručila: "Ona je kriva..."

Nina Stojanović u suzama otkrila zašto je odustala od RG, pomenula Olgu i poručila: "Ona je kriva..."

Telegraf 25.05.2025
Srpska teniserka Nina Stojanović morala je da preda meč prvog kola na Rolan Garosu zbog povrede, a posle je na konferenciji pojasnila šta se zapravo desilo. Nekada top 100 teniserka, sada je tražila nadu za povratak na svetsku mapu, ali nije imala sreće… »
Teške scene, Nina u suzama: Uff, dajte mi minut…

Sport klub 25.05.2025
„Samo što ne zaplačem, čekajte. Dajte mi minut da se saberem“, rekla nam je Nina Stojanović u suzama pošto je sela u stolicu u konferencijskoj sali broj tri. Nina, hrabra Nina, prošla je sito i rešeto, preturila mnogo toga preko glave prethodnih godina… »

Sport klub 25.05.2025
„Samo što ne zaplačem, čekajte. Dajte mi minut da se saberem“, rekla nam je Nina Stojanović u suzama pošto je sela u stolicu u konferencijskoj sali broj tri. Pročitaj više… »

Vesti dana »