Повезане вести

Само што не заплачем, сачекајте! Дајте ми минут... Српска тенисерка неутешна после повлачења са Ролан Гароса - Нина не може…

Само што не заплачем, сачекајте! Дајте ми минут... Српска тенисерка неутешна после повлачења са Ролан Гароса - Нина не може…

Курир 25.05.2025
Ово је нажалост задесило нашу Нину Стојановић данас у Паризу која је после повратка из повреде и пада на ранг-листи проиграла кроз квалификације Ролан Гароса, али била спречена да пружи свој најбољи тенис и отпор динамичној… »
Стојановић у сузама предала меч: „Тело није издржало, бол није престајала“

Стојановић у сузама предала меч: „Тело није издржало, бол није престајала“

Сербиан Невс Медиа 25.05.2025
Нина Стојановић је херојски успела да изнесе квалификације и да се пласира у главни жреб Ролан Гароса, а онда је након тога доживела невероватан пех, пише Нова.рс. Била је принуђена да преда меч против Аманде Анисимове, али… »
Стојановић у сузама након што је морала да преда меч, једва пронашла речи: Тело није издржао, бол се није смањивао

Стојановић у сузама након што је морала да преда меч, једва пронашла речи: Тело није издржао, бол се није смањивао

Нова 25.05.2025
Нина Стојановић је херојски успела да изнесе квалификације и да се пласира у главни жреб Ролан Гароса, а онда је након тога доживела невероватан пех. Била је принуђена да преда меч против Аманде Анисимове, али одлучила је да… »
Нина у сузама: Нисам могла да ходам!

Нина у сузама: Нисам могла да ходам!

Вечерње новости 25.05.2025
Неутешна и уплакана била је Нина Стојановић (124 ВТА) на конференцији за медије после предаје меча у 1. колу против Американке Аманде Анисимове (16. носилац), при резултату 6:3, 4:1 за противницу. Фото: Горан Чворовић Нина је… »
Нина Стојановић у сузама открила зашто је одустала од РГ, поменула Олгу и поручила: "Она је крива..."

Нина Стојановић у сузама открила зашто је одустала од РГ, поменула Олгу и поручила: "Она је крива..."

Телеграф 25.05.2025
Српска тенисерка Нина Стојановић морала је да преда меч првог кола на Ролан Гаросу због повреде, а после је на конференцији појаснила шта се заправо десило. Некада топ 100 тенисерка, сада је тражила наду за повратак на светску… »
Тешке сцене, Нина у сузама: Уфф, дајте ми минут…

Спорт клуб 25.05.2025
„Само што не заплачем, чекајте. Дајте ми минут да се саберем“, рекла нам је Нина Стојановић у сузама пошто је села у столицу у конференцијској сали број три. Нина, храбра Нина, прошла је сито и решето, претурила много тога преко… »

Спорт клуб 25.05.2025
„Само што не заплачем, чекајте. Дајте ми минут да се саберем“, рекла нам је Нина Стојановић у сузама пошто је села у столицу у конференцијској сали број три. Прочитај више… »

Вести дана »