Povezane vesti
"Razvlačiš se okolo sa mojim neprijateljima": Aleks Nikolić objavila nove šok-poruke Filipa Cara: Evo kako ju je vređao…
Blic pre 9 dana
Učesnica rijalitija Aleksandra Nikolić nedavno je iznela na svom TikToku jezive tvrdnje o Filipu Caru koji ju je maltretirao, a on se potom uključio na svom TikToku sa fantomkom na glavi i govorio u svoju odbranu. Aleksandra je govorila o torturi koju… »
Aleksandra Nikolić javno objavila izveštaj iz bolnice Tvrdi da ju je Filip trudnu tukao i zlostavljao, evo šta piše u…
Alo pre 9 dana
Nakon što je Car u javnosti otkrio svoje viđenje situacije, Aleksandra se ponovo oglasila. Samo dva dana nakon što je u javnost isplivao intimni video snimak Aleksandre Nikolić koji je po svemu sudeći snimila tadašnjem emotivnom partneru i ocu svoje… »
Majka filipa cara hitno hospitalizovana Bivši zadrugar van sebe: "Sad imate svi rat, zapamtićete moje ime i prezime" (foto)
Alo pre 9 dana
U opisu objave uputio je oštru poruku. Filip Car, bivši učesnik rijaliti programa, ponovo je u žiži javnosti nakon što su ga bivše partnerke, Maja Marinković i Aleksandra Nikolić, sa kojom ima ćerku, javno optužile za nasilje. U jeku skandala… »
"Tek ćeš ostati u šoku" Hitno se oglasila Aleksandra Nikolić nakon što je majka Filipa Cara završila u bolnici (foto)
Alo pre 8 dana
Nikolićeva smatra da njen bivši partner sada pokušava da sebe predstavi kao žrtvu. Nakon što je Filip Car objavio da mu je majka hospitalizovana i uz to poručio da „počinje rat“ te da će svi „zapamtiti njegovo ime i prezime“, oglasila se i… »
"U ovim porukama možete videti sve" Aleksandra Nikolić objavila nove tvrdnje o nasilju Filipa Cara, gnusne uvrede: Dete je…
Kurir pre 8 dana
Bivša učesnica "Zadruge" Aleksandra Nikolić iznela je jezive tvrdnje o Filipu Caru i optužila ga za maltretiranje, fizičko zlostavljanje i pretnje smrću, a on se potom uključio na svom TikToku sa fantomkom na glavi i govorio u svoju odbranu… »
"Nije mi dobro, pijem lekove" Taki još ne može da se oporavi nakon što je saznao da je Car stavljao Maji pištolj u usta i…
Kurir pre 8 dana
Nedavno je Maja Marinković iznela jezive detalje o svom odnosu sa Filipom Carem. Tačnije, starleta je otkrila sve o nasilju koje je doživela. Sada se oglasio njen otac Radomir Taki Marinković, koji je ostao zatečen ovim saznanjem. - Nije mi dobro… »
Drama u majinom domu Nakon što je tvrdila da ju je Filip pretukao, sada se odvija haos
Alo pre 8 dana
Starleta je otvoreno govorila o zlostavljanju, ostavljajući javnost u šoku zbog ozbiljnosti optužbi. Nakon što je Maja Marinković u javnosti istakla potresne detalje o nasilju koje je, prema njenim rečima, doživela u vezi sa Filipom Carem, oglasio… »
Maja i Taki rešili da unište Filipa Cara Suočiće se sa njim i na sudu, čeka ga pakao, agonija se nastavlja!
Alo pre 8 dana
Starleta i njen otac ne žele da prećute ono što se dogodilo. Maja Marinković i njen otac, Radomir Taki Marinković, odlučni su u nameri da pravdu potraže sudskim putem, te su pokrenuli postupak protiv Filipa Cara zbog, kako navode, fizičkog… »
Objavljen dokaz iz bolnice: Aleksandra Nikolić iznela šok prepiske i snimak! Posle ovog ništa neće biti isto
Telegraf pre 8 dana
Pobednica Zadruge, Aleksandra Nikolić, rešila je da progovori o svemu što je prošla sa svojim bivšim partnerom Filipom Carem, sa kojim ima ćerku Leonu. Nakon što je i Filip Car izneo svoju stranu priče, Aleksandra Nikolić je rešila da se oglasi… »
"Razvlačiš se okolo sa mojim neprijatelima" Aleksandra objavila skandalozne poruke koje joj je slao Filip, evo kako ju je…
Alo pre 8 dana
Aleksandra je govorila o torturi koju joj je priređivao Filip redovno. Učesnica rijalitija Aleksandra Nikolić nedavno je na TikToku izgovorila ozbiljne optužbe na račun Filipa Cara koji ju je navodno maltretirao, a on se potom uključio na svom… »
Presavili tabak! Maja i njen otac Taki hoće da tuže Filipa Cara! Drama se nastavlja do suda: Ovo su svi detalji
Kurir pre 8 dana
Maja Marinković i njen otac Taki Marinković uveliko rade na tome da tuže Filipa Cara zbog nasilja. Starleta i njen tata žele da potraže pravdu na sudu. Bivša učesnica rijalitija ne može da pređe preko modrica, podliva i povreda kao i njen… »
"To je neke ljude nateralo na samoubistvo": Aleksandra Nikolić u još jednom skandalu, tri osobe imaju njen eksplicitni…
Blic pre 9 dana
Pobednica Zadruge, Aleksandra Nikolić, izazvala je buru u javnosti nakon što je otkrila da bivša devojka Filipa Cara, Maja Marinković, navodno poseduje njen intimni snimak, kao i još jedna osoba. Situacija je dodatno zakomplikovana tvrdnjama da… »
"Maja bolje da me Ne vuče za jezik, rekla mi je šta joj otac radi": Filip Car zapretio bivšoj nakon njenih optužbi za…
Blic pre 9 dana
Rijaliti takmičar Filip Car u jeku je skandala nakon što su ga bivše partnerke, inače ljute rivalke, Maja Marinković i Aleksandra Nikolić, javno optužile za nasilje. On se sinoć oglasio u lajvu na TikToku, pa izneo nove detalje. - Maja mi je rekla… »
"Maja bolje da me Ne vuče za jezik, rekla mi je šta joj otac radi" Filip Car zapretio bivšoj nakon njenih optužbi za…
Kurir pre 9 dana
Rijaliti takmičar Filip Car u jeku je skandala nakon što su ga bivše partnerke, inače ljute rivalke, Maja Marinković i Aleksandra Nikolić, javno optužile za nasilje. On se sinoć oglasio u lajvu na TikToku, pa izneo nove detalje. - Maja mi je rekla… »
"Maja mi je rekla šta joj otac radi, bolje neka me Ne vuče za jezik" Stravične tvrdnje Filipa Cara, zapretio bivšoj nakon…
Alo pre 9 dana
Demantuje optužbe da je bio nasilan. Filip Car u jeku je skandala nakon što su ga bivše partnerke, inače ljute rivalke, Maja Marinković i Aleksandra Nikolić, javno optužile za nasilje. Povodom toga oglasio se u lajvu na TikToku, pa otkrio nove… »
Filip Car izneo nove šok tvrdnje i zapretio javno Maji Marinković: “Ispričala mi je šta joj je Taki radio…”
Telegraf pre 9 dana
"Maja je upala u restoran, samo što kičmu nije slomila": Filip Car pobesneo, u lajvu poručio: "Ako sam joj stavljao pištolj…
Blic pre 9 dana
Rijaliti takmičar Filip Car u središtu je skandala nakon što su ga bivše partnerke, inače ljute rivalke, Maja Marinković i Aleksandra Nikolić, javno optužile za nasilje. On se sad oglasio u lajvu na TikToku, te izneo nove detalje. - 30 minuta se… »
"Bili smo krvavi do kolena! Išla je glavom u stakla" Filip Car šokirao izjavama o Maji Marinković: "Imam sve snimke"
Blic pre 9 dana
Rijaliti učesnik Filip Car u središtu je skandala nakon što su ga bivše partnerke, inače ljute rivalke, Maja Marinković i Aleksandra Nikolić, javno optužile za nasilje. Aleksandra Nikolić, sa kojom Filip Car ima ćerku, ispričala je da je on… »
Vesti dana »

Rudnik litijuma u Srbiji je 'strateški projekat' EU, kažu iz Brisela
BBC News pre 17 minutajoš 28 povezanih

Uhapšen muškarac koji je na koncertu u Futogu gađao okupljene kesama napunjenim farbom
Nova pre 2 satajoš 17 povezanih

Protest na Novom Beogradu Eskalirao: Sukob Stanara i „Obezbeđenja“
Serbian News Media pre 5 satijoš 15 povezanih

Počela prijava za besplatne udžbenike osnovnih škola za određene kategorije učenika, rok do 10. juna
Jugmedia pre 3 satajoš 25 povezanih

Inspekcija: Umesto čiste kafe prodavali proizvode sa dodatkom surogata
RTS pre 1 satjoš 20 povezanih