Povezane vesti

"Razvlačiš se okolo sa mojim neprijateljima": Aleks Nikolić objavila nove šok-poruke Filipa Cara: Evo kako ju je vređao…

"Razvlačiš se okolo sa mojim neprijateljima": Aleks Nikolić objavila nove šok-poruke Filipa Cara: Evo kako ju je vređao…

Blic pre 9 dana
Učesnica rijalitija Aleksandra Nikolić nedavno je iznela na svom TikToku jezive tvrdnje o Filipu Caru koji ju je maltretirao, a on se potom uključio na svom TikToku sa fantomkom na glavi i govorio u svoju odbranu. Aleksandra je govorila o torturi koju… »
Aleksandra Nikolić javno objavila izveštaj iz bolnice Tvrdi da ju je Filip trudnu tukao i zlostavljao, evo šta piše u…

Aleksandra Nikolić javno objavila izveštaj iz bolnice Tvrdi da ju je Filip trudnu tukao i zlostavljao, evo šta piše u…

Alo pre 9 dana
Nakon što je Car u javnosti otkrio svoje viđenje situacije, Aleksandra se ponovo oglasila. Samo dva dana nakon što je u javnost isplivao intimni video snimak Aleksandre Nikolić koji je po svemu sudeći snimila tadašnjem emotivnom partneru i ocu svoje… »
Majka filipa cara hitno hospitalizovana Bivši zadrugar van sebe: "Sad imate svi rat, zapamtićete moje ime i prezime" (foto)

Majka filipa cara hitno hospitalizovana Bivši zadrugar van sebe: "Sad imate svi rat, zapamtićete moje ime i prezime" (foto)

Alo pre 9 dana
U opisu objave uputio je oštru poruku. Filip Car, bivši učesnik rijaliti programa, ponovo je u žiži javnosti nakon što su ga bivše partnerke, Maja Marinković i Aleksandra Nikolić, sa kojom ima ćerku, javno optužile za nasilje. U jeku skandala… »
"Tek ćeš ostati u šoku" Hitno se oglasila Aleksandra Nikolić nakon što je majka Filipa Cara završila u bolnici (foto)

"Tek ćeš ostati u šoku" Hitno se oglasila Aleksandra Nikolić nakon što je majka Filipa Cara završila u bolnici (foto)

Alo pre 8 dana
Nikolićeva smatra da njen bivši partner sada pokušava da sebe predstavi kao žrtvu. Nakon što je Filip Car objavio da mu je majka hospitalizovana i uz to poručio da „počinje rat“ te da će svi „zapamtiti njegovo ime i prezime“, oglasila se i… »
"U ovim porukama možete videti sve" Aleksandra Nikolić objavila nove tvrdnje o nasilju Filipa Cara, gnusne uvrede: Dete je…

"U ovim porukama možete videti sve" Aleksandra Nikolić objavila nove tvrdnje o nasilju Filipa Cara, gnusne uvrede: Dete je…

Kurir pre 8 dana
Bivša učesnica "Zadruge" Aleksandra Nikolić iznela je jezive tvrdnje o Filipu Caru i optužila ga za maltretiranje, fizičko zlostavljanje i pretnje smrću, a on se potom uključio na svom TikToku sa fantomkom na glavi i govorio u svoju odbranu… »
"Nije mi dobro, pijem lekove" Taki još ne može da se oporavi nakon što je saznao da je Car stavljao Maji pištolj u usta i…

"Nije mi dobro, pijem lekove" Taki još ne može da se oporavi nakon što je saznao da je Car stavljao Maji pištolj u usta i…

Kurir pre 8 dana
Nedavno je Maja Marinković iznela jezive detalje o svom odnosu sa Filipom Carem. Tačnije, starleta je otkrila sve o nasilju koje je doživela. Sada se oglasio njen otac Radomir Taki Marinković, koji je ostao zatečen ovim saznanjem. - Nije mi dobro… »
Drama u majinom domu Nakon što je tvrdila da ju je Filip pretukao, sada se odvija haos

Drama u majinom domu Nakon što je tvrdila da ju je Filip pretukao, sada se odvija haos

Alo pre 8 dana
Starleta je otvoreno govorila o zlostavljanju, ostavljajući javnost u šoku zbog ozbiljnosti optužbi. Nakon što je Maja Marinković u javnosti istakla potresne detalje o nasilju koje je, prema njenim rečima, doživela u vezi sa Filipom Carem, oglasio… »
Maja i Taki rešili da unište Filipa Cara Suočiće se sa njim i na sudu, čeka ga pakao, agonija se nastavlja!

Maja i Taki rešili da unište Filipa Cara Suočiće se sa njim i na sudu, čeka ga pakao, agonija se nastavlja!

Alo pre 8 dana
Starleta i njen otac ne žele da prećute ono što se dogodilo. Maja Marinković i njen otac, Radomir Taki Marinković, odlučni su u nameri da pravdu potraže sudskim putem, te su pokrenuli postupak protiv Filipa Cara zbog, kako navode, fizičkog… »
Objavljen dokaz iz bolnice: Aleksandra Nikolić iznela šok prepiske i snimak! Posle ovog ništa neće biti isto

Objavljen dokaz iz bolnice: Aleksandra Nikolić iznela šok prepiske i snimak! Posle ovog ništa neće biti isto

Telegraf pre 8 dana
Pobednica Zadruge, Aleksandra Nikolić, rešila je da progovori o svemu što je prošla sa svojim bivšim partnerom Filipom Carem, sa kojim ima ćerku Leonu. Nakon što je i Filip Car izneo svoju stranu priče, Aleksandra Nikolić je rešila da se oglasi… »
"Razvlačiš se okolo sa mojim neprijatelima" Aleksandra objavila skandalozne poruke koje joj je slao Filip, evo kako ju je…

"Razvlačiš se okolo sa mojim neprijatelima" Aleksandra objavila skandalozne poruke koje joj je slao Filip, evo kako ju je…

Alo pre 8 dana
Aleksandra je govorila o torturi koju joj je priređivao Filip redovno. Učesnica rijalitija Aleksandra Nikolić nedavno je na TikToku izgovorila ozbiljne optužbe na račun Filipa Cara koji ju je navodno maltretirao, a on se potom uključio na svom… »
Presavili tabak! Maja i njen otac Taki hoće da tuže Filipa Cara! Drama se nastavlja do suda: Ovo su svi detalji

Presavili tabak! Maja i njen otac Taki hoće da tuže Filipa Cara! Drama se nastavlja do suda: Ovo su svi detalji

Kurir pre 8 dana
Maja Marinković i njen otac Taki Marinković uveliko rade na tome da tuže Filipa Cara zbog nasilja. Starleta i njen tata žele da potraže pravdu na sudu. Bivša učesnica rijalitija ne može da pređe preko modrica, podliva i povreda kao i njen… »
"To je neke ljude nateralo na samoubistvo": Aleksandra Nikolić u još jednom skandalu, tri osobe imaju njen eksplicitni…

"To je neke ljude nateralo na samoubistvo": Aleksandra Nikolić u još jednom skandalu, tri osobe imaju njen eksplicitni…

Blic pre 9 dana
Pobednica Zadruge, Aleksandra Nikolić, izazvala je buru u javnosti nakon što je otkrila da bivša devojka Filipa Cara, Maja Marinković, navodno poseduje njen intimni snimak, kao i još jedna osoba. Situacija je dodatno zakomplikovana tvrdnjama da… »
"Maja bolje da me Ne vuče za jezik, rekla mi je šta joj otac radi": Filip Car zapretio bivšoj nakon njenih optužbi za…

"Maja bolje da me Ne vuče za jezik, rekla mi je šta joj otac radi": Filip Car zapretio bivšoj nakon njenih optužbi za…

Blic pre 9 dana
Rijaliti takmičar Filip Car u jeku je skandala nakon što su ga bivše partnerke, inače ljute rivalke, Maja Marinković i Aleksandra Nikolić, javno optužile za nasilje. On se sinoć oglasio u lajvu na TikToku, pa izneo nove detalje. - Maja mi je rekla… »
"Maja bolje da me Ne vuče za jezik, rekla mi je šta joj otac radi" Filip Car zapretio bivšoj nakon njenih optužbi za…

"Maja bolje da me Ne vuče za jezik, rekla mi je šta joj otac radi" Filip Car zapretio bivšoj nakon njenih optužbi za…

Kurir pre 9 dana
Rijaliti takmičar Filip Car u jeku je skandala nakon što su ga bivše partnerke, inače ljute rivalke, Maja Marinković i Aleksandra Nikolić, javno optužile za nasilje. On se sinoć oglasio u lajvu na TikToku, pa izneo nove detalje. - Maja mi je rekla… »
"Maja mi je rekla šta joj otac radi, bolje neka me Ne vuče za jezik" Stravične tvrdnje Filipa Cara, zapretio bivšoj nakon…

"Maja mi je rekla šta joj otac radi, bolje neka me Ne vuče za jezik" Stravične tvrdnje Filipa Cara, zapretio bivšoj nakon…

Alo pre 9 dana
Demantuje optužbe da je bio nasilan. Filip Car u jeku je skandala nakon što su ga bivše partnerke, inače ljute rivalke, Maja Marinković i Aleksandra Nikolić, javno optužile za nasilje. Povodom toga oglasio se u lajvu na TikToku, pa otkrio nove… »
Filip Car izneo nove šok tvrdnje i zapretio javno Maji Marinković: “Ispričala mi je šta joj je Taki radio…”

Filip Car izneo nove šok tvrdnje i zapretio javno Maji Marinković: “Ispričala mi je šta joj je Taki radio…”

Telegraf pre 9 dana
"Maja je upala u restoran, samo što kičmu nije slomila": Filip Car pobesneo, u lajvu poručio: "Ako sam joj stavljao pištolj…

"Maja je upala u restoran, samo što kičmu nije slomila": Filip Car pobesneo, u lajvu poručio: "Ako sam joj stavljao pištolj…

Blic pre 9 dana
Rijaliti takmičar Filip Car u središtu je skandala nakon što su ga bivše partnerke, inače ljute rivalke, Maja Marinković i Aleksandra Nikolić, javno optužile za nasilje. On se sad oglasio u lajvu na TikToku, te izneo nove detalje. - 30 minuta se… »
"Bili smo krvavi do kolena! Išla je glavom u stakla" Filip Car šokirao izjavama o Maji Marinković: "Imam sve snimke"

"Bili smo krvavi do kolena! Išla je glavom u stakla" Filip Car šokirao izjavama o Maji Marinković: "Imam sve snimke"

Blic pre 9 dana
Rijaliti učesnik Filip Car u središtu je skandala nakon što su ga bivše partnerke, inače ljute rivalke, Maja Marinković i Aleksandra Nikolić, javno optužile za nasilje. Aleksandra Nikolić, sa kojom Filip Car ima ćerku, ispričala je da je on… »

Vesti dana »