Povezane vesti
Petrov: Ako bi rektor Đokić dobio mandat, morao bi da podnese ostavku
NIN 26.05.2025
Profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu Vladan Petrov izjavio je da bi ukoliko bi rektor Beogradskog univerziteta Vladan Đokić dobio mandat na "studentskoj" izbornoj listi, morao da podnese ostavku na svoju funkciju. "Ja sam rekao ako je… »
"Ostavka je jedini izlaz"! Petrov: Ako bi rektor Đokić dobio mandat, morao bi da podnese ostavku, uveo je političku delatnost…
Blic 26.05.2025
Profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu Vladan Petrov izjavio je večeras da bi ukoliko bi rektor Beogradskog univerziteta Vladan Đokić dobio mandat na "studentskoj" izbornoj listi, morao da podnese ostavku na svoju funkciju. "Ja sam rekao ako… »
Petrov: Ako bi rektor Đokić dobio mandat, morao bi da podnese ostavku
Politika 26.05.2025
Profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu Vladan Petrov izjavio je večeras da bi ukoliko bi rektor Beogradskog univerziteta Vladan Đokić dobio mandat na „studentskoj” izbornoj listi, morao da podnese ostavku na svoju funkciju. "Ja sam rekao ako… »
Vesti dana »
Vračarci stoje iza pucnjave u restoranu?! Sumnja se da su mladiću (24) obećali 100.000 evra da puca u vlasnika lokala!
Blic pre 3 minutajoš 40 povezanih
Merc apelovao na EU: Ubrzati pristup za zemlje Zapadnog Balkana i Moldaviju, Ukrajini status "pridruženog člana"
Euronews pre 1 satjoš 30 povezanih
Vučić se sastao sa ukrajinskom delegacijom koju predvodi potpredsednik vlade Taras Kačka
Blic pre 8 minutajoš 40 povezanih
Sledi repriza Venecuele?! Usijanje na Karibima, nosač aviona nišani Kubu, Amerika uputila jeziv signal: Podignuta optužnica protiv Raula Kastra
Blic pre 2 satajoš 23 povezane
Usvojene izmene izbornih zakona: Šta to znači za birače u Srbiji
BBC News pre 3 satajoš 16 povezanih