Povezane vesti
Petrov: Ako bi rektor Đokić dobio mandat, morao bi da podnese ostavku
NIN 26.05.2025
Profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu Vladan Petrov izjavio je da bi ukoliko bi rektor Beogradskog univerziteta Vladan Đokić dobio mandat na "studentskoj" izbornoj listi, morao da podnese ostavku na svoju funkciju. "Ja sam rekao ako je… »
"Ostavka je jedini izlaz"! Petrov: Ako bi rektor Đokić dobio mandat, morao bi da podnese ostavku, uveo je političku delatnost…
Blic 26.05.2025
Profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu Vladan Petrov izjavio je večeras da bi ukoliko bi rektor Beogradskog univerziteta Vladan Đokić dobio mandat na "studentskoj" izbornoj listi, morao da podnese ostavku na svoju funkciju. "Ja sam rekao ako… »
Petrov: Ako bi rektor Đokić dobio mandat, morao bi da podnese ostavku
Politika 26.05.2025
Profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu Vladan Petrov izjavio je večeras da bi ukoliko bi rektor Beogradskog univerziteta Vladan Đokić dobio mandat na „studentskoj” izbornoj listi, morao da podnese ostavku na svoju funkciju. "Ja sam rekao ako… »
Vesti dana »
"Jedni su beskorisni, drugi da prestanu da bacaju bombe!" Tramp nadmašio samog sebe, oglasio se više od 10 puta za jedan sat: Osuo paljbu po NATO, besan na Izrael
Blic pre 52 minutajoš 59 povezanih
Prosvetna inspekcija ispituje zakonitost izbora za Studentski parlament na Medicinskom fakultetu u Beogradu
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 64 povezane
(BLOG) Nastavak sednice Skupštine u ponedeljak: Opozicija pozvala vlast da raspiše izbore, Jovanov -povucite predlog o nepoverenju Vladi
N1 Info pre 17 minutajoš 28 povezanih
Mali se sastao u Vašingtonu sa potpredsednicom Svetske banke Antonelom Basani
Euronews pre 17 minutajoš 26 povezanih