Povezane vesti
Petrov: Ako bi rektor Đokić dobio mandat, morao bi da podnese ostavku
NIN 26.05.2025
Profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu Vladan Petrov izjavio je da bi ukoliko bi rektor Beogradskog univerziteta Vladan Đokić dobio mandat na "studentskoj" izbornoj listi, morao da podnese ostavku na svoju funkciju. "Ja sam rekao ako je… »
"Ostavka je jedini izlaz"! Petrov: Ako bi rektor Đokić dobio mandat, morao bi da podnese ostavku, uveo je političku delatnost…
Blic 26.05.2025
Profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu Vladan Petrov izjavio je večeras da bi ukoliko bi rektor Beogradskog univerziteta Vladan Đokić dobio mandat na "studentskoj" izbornoj listi, morao da podnese ostavku na svoju funkciju. "Ja sam rekao ako… »
Petrov: Ako bi rektor Đokić dobio mandat, morao bi da podnese ostavku
Politika 26.05.2025
Profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu Vladan Petrov izjavio je večeras da bi ukoliko bi rektor Beogradskog univerziteta Vladan Đokić dobio mandat na „studentskoj” izbornoj listi, morao da podnese ostavku na svoju funkciju. "Ja sam rekao ako… »
Vesti dana »

Gutereš: Odluka izraelske vlasti da preuzme kontrolu nad Gazom opasna eskalacija
Insajder pre 54 minutajoš 32 povezane

Sud u Prištini: Igoru Popoviću novčana kazna i dve godine zabrane ulaska na Kosovo i Metohiju; Popović: Nema nikakvog sporazuma s pravosuđem Aljbina Kurtija
RTV pre 1 satjoš 34 povezane

Zelenski: Kijev i saveznici veruju da je sada moguće postići prekid vatre
Politika pre 39 minutajoš 31 povezana

Pet osoba privedeno zbog napada na novinare tokom uklanjanja spomenika Pavlu Đurišiću
Nova pre 2 satajoš 26 povezanih