Povezane vesti
Nakon 30 godina otkriveno zašto je Mina Kostić promenila ime: Proslavio je nadimak, evo šta joj zapravo piše u ličnoj
Mondo 26.05.2025
Promenila sam ime i prezime sa 19 godina. Mina su me zvali. Mene je moje ime strašno nerviralo. Mina Kostić već četvrt veka gradi karijeru na domaćoj muzičkoj sceni, ali mnogi ne znaju da joj pravo ime zapravo nije Mina. Naime, po rođenju joj je otac dao… »
Evo Zašto je Mina Kostić Promenila ime: Nakon 30 godina otkrila pravu istina
Kurir 26.05.2025
Pevačica Mina Kostić je već 25 godina prisutna na domaćoj estradi, a malo ko zna da je njeno ime navedeno u dokumentima - Jasmina. Folk pevačica je otac po rođenju dao ime Minira Jašari, što se njoj kasnije nije svidelo kada je odrasla, pa je Mina donela… »
Ovo je pravo ime Mine Kostić, evo šta pevačici piše u dokumentima: Nakon 25 godina otkrivena istina
Telegraf 26.05.2025
Pevačica Mina Kostić je već 25 godina prisutna na domaćoj estradi, a malo ko zna da je njeno ime navedeno u dokumentima - Jasmina. Folk zvezdi je otac po rođenju dao ime Minira Jašari, što se njoj kasnije nije svidelo kada je odrasla, pa je Mina donela… »
Vesti dana »

Razoran zemljotres magnitude 8,8 pogodio Kamčatku i izazvao cunami širom Pacifika
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 149 povezanih

Vremenska prognoza i upozorenje o vodostajima u Srbiji za 30. jul 2025.
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 24 povezane

Dačić: Privedeno 10 osoba koje su učestvovale u incidentu u Novom Pazaru
Euronews pre 39 minutajoš 19 povezanih

„Kukavico, radikalsko vreme je prošlo“: Zašto su Nišlije odustale od najavljenog gađanja sedišta SNS jajima?
Danas pre 2 satajoš 17 povezanih

JANAF dobio licencu OFAC-a za nastavak transporta nafte do NIS-a do 27. avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 15 povezanih