Povezane vesti

Nakon 30 godina otkriveno zašto je Mina Kostić promenila ime: Proslavio je nadimak, evo šta joj zapravo piše u ličnoj

Nakon 30 godina otkriveno zašto je Mina Kostić promenila ime: Proslavio je nadimak, evo šta joj zapravo piše u ličnoj

Mondo 26.05.2025
Promenila sam ime i prezime sa 19 godina. Mina su me zvali. Mene je moje ime strašno nerviralo. Mina Kostić već četvrt veka gradi karijeru na domaćoj muzičkoj sceni, ali mnogi ne znaju da joj pravo ime zapravo nije Mina. Naime, po rođenju joj je otac dao… »
Evo Zašto je Mina Kostić Promenila ime: Nakon 30 godina otkrila pravu istina

Evo Zašto je Mina Kostić Promenila ime: Nakon 30 godina otkrila pravu istina

Kurir 26.05.2025
Pevačica Mina Kostić je već 25 godina prisutna na domaćoj estradi, a malo ko zna da je njeno ime navedeno u dokumentima - Jasmina. Folk pevačica je otac po rođenju dao ime Minira Jašari, što se njoj kasnije nije svidelo kada je odrasla, pa je Mina donela… »
Ovo je pravo ime Mine Kostić, evo šta pevačici piše u dokumentima: Nakon 25 godina otkrivena istina

Ovo je pravo ime Mine Kostić, evo šta pevačici piše u dokumentima: Nakon 25 godina otkrivena istina

Telegraf 26.05.2025
Pevačica Mina Kostić je već 25 godina prisutna na domaćoj estradi, a malo ko zna da je njeno ime navedeno u dokumentima - Jasmina. Folk zvezdi je otac po rođenju dao ime Minira Jašari, što se njoj kasnije nije svidelo kada je odrasla, pa je Mina donela… »

Vesti dana »