Повезане вести

Након 30 година откривено зашто је Мина Костић променила име: Прославио је надимак, ево шта јој заправо пише у личној

Након 30 година откривено зашто је Мина Костић променила име: Прославио је надимак, ево шта јој заправо пише у личној

Мондо 26.05.2025
Променила сам име и презиме са 19 година. Мина су ме звали. Мене је моје име страшно нервирало. Мина Костић већ четврт века гради каријеру на домаћој музичкој сцени, али многи не знају да јој право име заправо није Мина. Наиме… »
Ево Зашто је Мина Костић Променила име: Након 30 година открила праву истина

Ево Зашто је Мина Костић Променила име: Након 30 година открила праву истина

Курир 26.05.2025
Певачица Мина Костић је већ 25 година присутна на домаћој естради, а мало ко зна да је њено име наведено у документима - Јасмина. Фолк певачица је отац по рођењу дао име Минира Јашари, што се њој касније није свидело када је… »
Ово је право име Мине Костић, ево шта певачици пише у документима: Након 25 година откривена истина

Ово је право име Мине Костић, ево шта певачици пише у документима: Након 25 година откривена истина

Телеграф 26.05.2025
Певачица Мина Костић је већ 25 година присутна на домаћој естради, а мало ко зна да је њено име наведено у документима - Јасмина. Фолк звезди је отац по рођењу дао име Минира Јашари, што се њој касније није свидело када је… »

Вести дана »