Повезане вести

Надалов син са “великом четворком” украо шоу (видео)

Надалов син са “великом четворком” украо шоу (видео)

Политика 26.05.2025
Шпански тенисер Рафаел Надал, освајач рекордних 14 титула на Ролан Гаросу, опростио се од навијача у Паризу на свечаности на терену „Филип Шатрије” којој су присуствовали и Новак Ђоковић, Роџер Федерер и Енди Мари. Међутим… »
"Ставите ме у собу с Новаком и знате шта ће се десити": Федерер никад није овако причао о Ђоковићу

"Ставите ме у собу с Новаком и знате шта ће се десити": Федерер никад није овако причао о Ђоковићу

Мондо 26.05.2025
Роџер Федерер никада раније није овако говорио о пријатељству са Новаком Ђоковићем. Церемонија на Ролан Гаросу у част Рафаела Надала окупила је четворицу највећих играча у најбољој ери мушког тениса. Поред легендарног шпанског… »
Надал открио да се бави другим спортом: „Сада сам поново конкурентан“

Надал открио да се бави другим спортом: „Сада сам поново конкурентан“

Нова 26.05.2025
Легендарни шпански тенисер Рафаел Надал рекао је да је задовољан животом у пензији и да шест месеци није узео рекет у руке. Надал је прошлог октобра завршио каријеру и један је од најбољих тенисера свих времена са 22 гренд слем… »
Надал се поверио да сад чак и навија за Ђоковића: "Пре 4 године ни случајно, сад је другачије"

Надал се поверио да сад чак и навија за Ђоковића: "Пре 4 године ни случајно, сад је другачије"

Мондо 26.05.2025
Рафаел Надал отворено је причао о Новаку Ђоковићу и о томе шта се променило сада у њиховом односу када је отишао у пензију. Од извештача МОНДА са Ролан Гароса. Рафаел Надал ставио је тачку на дугу и успешну каријеру. Један од… »
Ђоковић открио шта му се десило кад је Надал напустио тенис

Ђоковић открио шта му се десило кад је Надал напустио тенис

Спортски журнал 26.05.2025
Срски ас отворио срце. Новак Ђоковић открио је да га је повлачење Рафаела Надала дубоко погодило и да је изгубио мотивацију за такмичење: - Било ми је веома тешко да останем мотивисан након што се Рафа повукао. Искрено, нисам… »
Надал ужива у пензији и животу ван тениса

Спортски журнал 26.05.2025
„Забављам се и ткривам шта ме заиста мотивише у овом новом животу”. Легендарни шпански тенисер Рафаел Надал рекао је да је задовољан животом у пензији и да шест месеци није узео рекет у руке. Надал је прошлог октобра завршио… »
Мареј је само ортак тројице највећих: Британци кажу "Велика четворка", али поред легенди је уљез

Мареј је само ортак тројице највећих: Британци кажу "Велика четворка", али поред легенди је уљез

Мондо 26.05.2025
Легендарни Британац Енди Мареј често је представљан као четврти члан "велике тројке", најбоље ере у историји мушког тениса, али за то и нема баш много основа. Најбоља ера светског тениса полако се приближава крају - Рафаел… »
Какав призор: Ђоковић, Федерер и Мареј на Надаловом опроштају

Какав призор: Ђоковић, Федерер и Мареј на Надаловом опроштају

БизЛифе 26.05.2025
Највећи ривали Рафаела Надала, Новак Ђоковић, Енди Мареј и Роџер Федерер, придружили су се Шпанцу на церемонији на којој се опростио од Ролан Гароса. Овај призор је обишао свет. Претходно, освајач 14 трофеја на овом турниру је… »

Радио сто плус 26.05.2025
Надал је прошлог октобра завршио каријеру и један је од најбољих тенисера свих времена са 22 гренд слем титуле, од којих је освојио рекордних 14 на Ролан Гаросу. Организатори париског гренд слем турнира су у недељу на главном… »
Надал прво заплакао, па пецнуо Ђоковића: Памтиће једну победу над њим до краја живота

Надал прво заплакао, па пецнуо Ђоковића: Памтиће једну победу над њим до краја живота

Мондо 26.05.2025
Убрзо после суза на "Шатријеу", Рафаел Надал се појавио пред новинарима у Паризу и присетио се победе над Новаком Ђоковићем коју ће памтити до краја живота. Рафаел Надал се од тениса опростио на величанствен начин на Ролан… »
Са Рафом отишао је и део мене: Новак емотиван на опроштају Надала

Са Рафом отишао је и део мене: Новак емотиван на опроштају Надала

Еуроневс 26.05.2025
Рафаел Надал поново се опростио од тениса на теренима париске шљаке на Ролан Гаросу, а међу тенисерима који су уприличили тај догађај били су и Новак Ђоковић, Роџер Федерер и Енди Мареј - представници чувене "велике четворке"… »
Кад је Новак загрлио Рафу, тек тада сам схватио: На лицу места сам видео шта се десило и зашто боли

Кад је Новак загрлио Рафу, тек тада сам схватио: На лицу места сам видео шта се десило и зашто боли

Мондо 26.05.2025
Рафаел Надал имао је дирљив опроштај на Ролан Гаросу у друштву Ђоковића, Федерера и Мареја. МОНДО је био на лицу места и убрзо је постало јасно да ће сви да буду у сузама или на самој ивици... "Нико не зна шта стварно има, док… »
Причају Ђоковић, Федерер, Надал и Мари, а онда се појављује он: Момак који прети да престигне велику четворку

Причају Ђоковић, Федерер, Надал и Мари, а онда се појављује он: Момак који прети да престигне велику четворку

Телеграф 26.05.2025
Рафаел Надал, бивши шпански тенисер, опростио се званично јуче на Ролан Гаросу, турниру који је освајао чак 14 пута и чији је апсолутни владар. Публика у Паризу била је у сузама, знали су сви да ће доћи тренутак опроштаја, али… »
Ђоковић отворио душу: "Кад се Надал повукао..."

Ђоковић отворио душу: "Кад се Надал повукао..."

Б92 26.05.2025
Српски тенисер Новак Ђоковић присуствовао је опроштају Рафаела Надала од Ролан Гароса и том приликом поделио је утиске. Надал је у пензију отишао прошлог новембра на Дејвис купу, а у последњем мечу у Паризу прошле године изгубио… »
Ђоковић открио једну тајну и шокирао све емотивном изјавом: "Када је Надал напустио тенис..."

Ђоковић открио једну тајну и шокирао све емотивном изјавом: "Када је Надал напустио тенис..."

Телеграф 26.05.2025
Тениски ГОАТ Новак Ђоковић признао је нешто што је изненадило многе – након одласка Рафе Надала у пензију, потпуно је изгубио мотивацију за тенис. Његова емотивна исповест уследила је након дирљиве церемоније опроштаја… »
"Ћао, само да видим како си": Надал прочитао поноћни СМС од Мареја, после 5 секунди је схватио

"Ћао, само да видим како си": Надал прочитао поноћни СМС од Мареја, после 5 секунди је схватио

Мондо 26.05.2025
Рафаел Надал прочитао је свима поруку коју му је у поноћ послао Енди Мареј. У први мах није уопште слутио зашто му се јавља, а онда је схватио да уопште није фин. Шпански тенисер Рафаел Надал опростио се од тениса у сузама на… »

Вести дана »