Povezane vesti

Nadalov sin sa “velikom četvorkom” ukrao šou (video)

Nadalov sin sa “velikom četvorkom” ukrao šou (video)

Politika pre 6 dana
Španski teniser Rafael Nadal, osvajač rekordnih 14 titula na Rolan Garosu, oprostio se od navijača u Parizu na svečanosti na terenu „Filip Šatrije” kojoj su prisustvovali i Novak Đoković, Rodžer Federer i Endi Mari. Međutim, ljubav publike… »
"Stavite me u sobu s Novakom i znate šta će se desiti": Federer nikad nije ovako pričao o Đokoviću

"Stavite me u sobu s Novakom i znate šta će se desiti": Federer nikad nije ovako pričao o Đokoviću

Mondo pre 7 dana
Rodžer Federer nikada ranije nije ovako govorio o prijateljstvu sa Novakom Đokovićem. Ceremonija na Rolan Garosu u čast Rafaela Nadala okupila je četvoricu najvećih igrača u najboljoj eri muškog tenisa. Pored legendarnog španskog tenisera kojem… »
Nadal otkrio da se bavi drugim sportom: „Sada sam ponovo konkurentan“

Nadal otkrio da se bavi drugim sportom: „Sada sam ponovo konkurentan“

Nova pre 7 dana
Legendarni španski teniser Rafael Nadal rekao je da je zadovoljan životom u penziji i da šest meseci nije uzeo reket u ruke. Nadal je prošlog oktobra završio karijeru i jedan je od najboljih tenisera svih vremena sa 22 grend slem titule, od kojih je… »
Đoković otkrio šta mu se desilo kad je Nadal napustio tenis

Đoković otkrio šta mu se desilo kad je Nadal napustio tenis

Sportski žurnal pre 7 dana
Srski as otvorio srce. Novak Đoković otkrio je da ga je povlačenje Rafaela Nadala duboko pogodilo i da je izgubio motivaciju za takmičenje: - Bilo mi je veoma teško da ostanem motivisan nakon što se Rafa povukao. Iskreno, nisam mislio da će me to… »
Nadal uživa u penziji i životu van tenisa

Sportski žurnal pre 7 dana
„Zabavljam se i tkrivam šta me zaista motiviše u ovom novom životu”. Legendarni španski teniser Rafael Nadal rekao je da je zadovoljan životom u penziji i da šest meseci nije uzeo reket u ruke. Nadal je prošlog oktobra završio karijeru i jedan… »
Marej je samo ortak trojice najvećih: Britanci kažu "Velika četvorka", ali pored legendi je uljez

Marej je samo ortak trojice najvećih: Britanci kažu "Velika četvorka", ali pored legendi je uljez

Mondo pre 7 dana
Legendarni Britanac Endi Marej često je predstavljan kao četvrti član "velike trojke", najbolje ere u istoriji muškog tenisa, ali za to i nema baš mnogo osnova. Najbolja era svetskog tenisa polako se približava kraju - Rafael Nadal je na Rolan… »
Nadal se poverio da sad čak i navija za Đokovića: "Pre 4 godine ni slučajno, sad je drugačije"

Nadal se poverio da sad čak i navija za Đokovića: "Pre 4 godine ni slučajno, sad je drugačije"

Mondo pre 7 dana
Rafael Nadal otvoreno je pričao o Novaku Đokoviću i o tome šta se promenilo sada u njihovom odnosu kada je otišao u penziju. Od izveštača MONDA sa Rolan Garosa. Rafael Nadal stavio je tačku na dugu i uspešnu karijeru. Jedan od najboljih igrača u… »
Kakav prizor: Đoković, Federer i Marej na Nadalovom oproštaju

Kakav prizor: Đoković, Federer i Marej na Nadalovom oproštaju

BizLife pre 7 dana
Najveći rivali Rafaela Nadala, Novak Đoković, Endi Marej i Rodžer Federer, pridružili su se Špancu na ceremoniji na kojoj se oprostio od Rolan Garosa. Ovaj prizor je obišao svet. Prethodno, osvajač 14 trofeja na ovom turniru je izašao na terea… »

Radio sto plus pre 7 dana
Nadal je prošlog oktobra završio karijeru i jedan je od najboljih tenisera svih vremena sa 22 grend slem titule, od kojih je osvojio rekordnih 14 na Rolan Garosu. Organizatori pariskog grend slem turnira su u nedelju na glavnom terenu “Filip… »
Nadal prvo zaplakao, pa pecnuo Đokovića: Pamtiće jednu pobedu nad njim do kraja života

Nadal prvo zaplakao, pa pecnuo Đokovića: Pamtiće jednu pobedu nad njim do kraja života

Mondo pre 7 dana
Ubrzo posle suza na "Šatrijeu", Rafael Nadal se pojavio pred novinarima u Parizu i prisetio se pobede nad Novakom Đokovićem koju će pamtiti do kraja života. Rafael Nadal se od tenisa oprostio na veličanstven način na Rolan Garosu, tako da je u… »
Kad je Novak zagrlio Rafu, tek tada sam shvatio: Na licu mesta sam video šta se desilo i zašto boli

Kad je Novak zagrlio Rafu, tek tada sam shvatio: Na licu mesta sam video šta se desilo i zašto boli

Mondo pre 7 dana
Rafael Nadal imao je dirljiv oproštaj na Rolan Garosu u društvu Đokovića, Federera i Mareja. MONDO je bio na licu mesta i ubrzo je postalo jasno da će svi da budu u suzama ili na samoj ivici... "Niko ne zna šta stvarno ima, dok to ne izgubi". Čuli… »
Sa Rafom otišao je i deo mene: Novak emotivan na oproštaju Nadala

Sa Rafom otišao je i deo mene: Novak emotivan na oproštaju Nadala

Euronews pre 7 dana
Rafael Nadal ponovo se oprostio od tenisa na terenima pariske šljake na Rolan Garosu, a među teniserima koji su upriličili taj događaj bili su i Novak Đoković, Rodžer Federer i Endi Marej - predstavnici čuvene "velike četvorke". Španski teniser… »
Pričaju Đoković, Federer, Nadal i Mari, a onda se pojavljuje on: Momak koji preti da prestigne veliku četvorku

Pričaju Đoković, Federer, Nadal i Mari, a onda se pojavljuje on: Momak koji preti da prestigne veliku četvorku

Telegraf pre 7 dana
Rafael Nadal, bivši španski teniser, oprostio se zvanično juče na Rolan Garosu, turniru koji je osvajao čak 14 puta i čiji je apsolutni vladar. Publika u Parizu bila je u suzama, znali su svi da će doći trenutak oproštaja, ali jednostavno i dalje… »
Đoković otvorio dušu: "Kad se Nadal povukao..."

Đoković otvorio dušu: "Kad se Nadal povukao..."

B92 pre 7 dana
Srpski teniser Novak Đoković prisustvovao je oproštaju Rafaela Nadala od Rolan Garosa i tom prilikom podelio je utiske. Nadal je u penziju otišao prošlog novembra na Dejvis kupu, a u poslednjem meču u Parizu prošle godine izgubio je od Saše… »
Đoković otkrio jednu tajnu i šokirao sve emotivnom izjavom: "Kada je Nadal napustio tenis..."

Đoković otkrio jednu tajnu i šokirao sve emotivnom izjavom: "Kada je Nadal napustio tenis..."

Telegraf pre 7 dana
Teniski GOAT Novak Đoković priznao je nešto što je iznenadilo mnoge – nakon odlaska Rafe Nadala u penziju, potpuno je izgubio motivaciju za tenis. Njegova emotivna ispovest usledila je nakon dirljive ceremonije oproštaja legendarnog Španca na… »
"Ćao, samo da vidim kako si": Nadal pročitao ponoćni SMS od Mareja, posle 5 sekundi je shvatio

"Ćao, samo da vidim kako si": Nadal pročitao ponoćni SMS od Mareja, posle 5 sekundi je shvatio

Mondo pre 7 dana
Rafael Nadal pročitao je svima poruku koju mu je u ponoć poslao Endi Marej. U prvi mah nije uopšte slutio zašto mu se javlja, a onda je shvatio da uopšte nije fin. Španski teniser Rafael Nadal oprostio se od tenisa u suzama na stadionu "Filip… »

Vesti dana »