Povezane vesti
"Ja sebe smatram Makedoncem" Zdravko Čolić otvorio dušu: Mogao sam ići za građevinara, ali Bog je tako hteo! Njima je veliki…
Kurir 26.05.2025
Čuveni pevač Zdravko Čolić otkrio je koliko mu znači ljubav koju dobija od fanova, te istakao da je predodređen da se bavi muzikom. On je u razgovoru za makedonske medije istakao niz detalja. - Ja sebe smatram Makedoncem, zato što sam 55, 60 godina u… »
"Ja sebe smatram Makedoncem": Zdravko Čolić otvorio dušu: "Bog je tako hteo...", otkrio čiji je dužnik
Blic 26.05.2025
Čuveni pevač Zdravko Čolić otkrio je koliko mu znači ljubav koju dobija od fanova, te istakao da je predodređen da se bavi muzikom. On je u razgovoru za makedonske medije istakao niz detalja. - Ja sebe smatram Makedoncem, zato što sam 55, 60 godina u… »
Vesti dana »
Za Novu godinu pahulje i minus, a onda temperatura i do 18 stepeni! Evo kada snažan ciklon donosi otopljenje u Srbiju
Dnevnik pre 2 satajoš 32 povezane
Studentkinja ETF o akciji: Građani nisu samo brojevi i glasovi, borba nije samo studentska
N1 Info pre 1 satjoš 63 povezane
Razgovarali telefonom Tramp i Putin, Kremlj kaže da je Putin obavestio Trampa o ukrajinskom napadu
Beta pre 1 satjoš 84 povezane
Zvezda za Novu godinu ide gde nikad nije pobedila: "2. januar je malo neuobičajen termin za igru"
Mondo pre 32 minutajoš 40 povezanih