Povezane vesti
Akcija dobrovoljnog davanaja krvi Ateljeu 212, davaoci dobijaju dve besplatne karte za predstave
NIN 26.05.2025
Pozorište Atelje 212 u saradnji sa Institutom za transfuziju sutra organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi u foajeu pozorišta od 10 do 14 časova. "Vaša velikodušnost može biti nečiji novi početak, a mi ćemo vašu humanost nagraditi sa dve besplatne… »
Akcija dobrovoljnog davanja krvi u Ateljeu 212, davaoci dobijaju dve besplatne karte za predstave
N1 Info 26.05.2025
Pozorište Atelje 212 u saradnji sa Institutom za transfuziju sutra organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi u foajeu pozorišta od 10 do 14 časova. "Vaša velikodušnost može biti nečiji novi početak, a mi ćemo vašu humanost nagraditi sa dve besplatne… »
Akcija dobrovoljnog davanaja krvi Ateljeu 212: Davaoci dobijaju dve besplatne karte za predstave
Danas 26.05.2025
Pozorište Atelje 212 u saradnji sa Institutom za transfuziju sutra organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi u foajeu pozorišta od 10 do 14 časova. „Vaša velikodušnost može biti nečiji novi početak, a mi ćemo vašu humanost nagraditi sa dve besplatne… »
Akcija dobrovoljnog davanja krvi u Ateljeu 212, davaoci dobijaju dve besplatne karte za predstave
Politika 26.05.2025
Pozorište Atelje 212 u saradnji sa Institutom za transfuziju sutra organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi u foajeu pozorišta od 10 do 14 časova. „Vaša velikodušnost može biti nečiji novi početak, a mi ćemo vašu humanost nagraditi sa dve besplatne… »
Vesti dana »
Prajd šetnja završena u Beogradu: Ponovljeni zahtevi za zakon o istopolnim zajednicama, policija sprečila incident
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 37 povezanih
"Imam novu kosu, oči, grudi i nos" Rijaliti učesnica došla u Šimanovce bukvalno neprepoznatljiva: Samo joj je glas isti (video)
Blic pre 49 minutajoš 22 povezane
EPUS: Ukidanje emisije 24 minuta sa Zoranom Kesićem je odluka da se Nova S disciplinuje
Beta pre 5 satijoš 30 povezanih
Desetine hiljada ljudi na protestu u Zagrebu zbog otpada u Lici — sedam zahteva upućeno hrvatskoj vladi
RTS pre 5 satijoš 30 povezanih
Putin počeo razgovore sa Vitkofom i Kušnerom u Kremlju: Prenesite Trampu najbolje želje i reči zahvalnosti
Večernje novosti pre 2 satajoš 27 povezanih