Povezane vesti
Akcija dobrovoljnog davanaja krvi Ateljeu 212, davaoci dobijaju dve besplatne karte za predstave
NIN 26.05.2025
Pozorište Atelje 212 u saradnji sa Institutom za transfuziju sutra organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi u foajeu pozorišta od 10 do 14 časova. "Vaša velikodušnost može biti nečiji novi početak, a mi ćemo vašu humanost nagraditi sa dve besplatne… »
Akcija dobrovoljnog davanja krvi u Ateljeu 212, davaoci dobijaju dve besplatne karte za predstave
N1 Info 26.05.2025
Pozorište Atelje 212 u saradnji sa Institutom za transfuziju sutra organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi u foajeu pozorišta od 10 do 14 časova. "Vaša velikodušnost može biti nečiji novi početak, a mi ćemo vašu humanost nagraditi sa dve besplatne… »
Akcija dobrovoljnog davanaja krvi Ateljeu 212: Davaoci dobijaju dve besplatne karte za predstave
Danas 26.05.2025
Pozorište Atelje 212 u saradnji sa Institutom za transfuziju sutra organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi u foajeu pozorišta od 10 do 14 časova. „Vaša velikodušnost može biti nečiji novi početak, a mi ćemo vašu humanost nagraditi sa dve besplatne… »
Akcija dobrovoljnog davanja krvi u Ateljeu 212, davaoci dobijaju dve besplatne karte za predstave
Politika 26.05.2025
Pozorište Atelje 212 u saradnji sa Institutom za transfuziju sutra organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi u foajeu pozorišta od 10 do 14 časova. „Vaša velikodušnost može biti nečiji novi početak, a mi ćemo vašu humanost nagraditi sa dve besplatne… »
Vesti dana »
Telekom Srbija: Iz korisničke baze ukraden manji deo podataka korisnika usluge satelitske televizije
Glas Šumadije pre 43 minutajoš 29 povezanih
Lokalni izbori u Srbiji, 10 novih trka: Ko, gde, kada i kakva je uloga 'fantomskih lista'
BBC News pre 6 satijoš 8 povezanih
Računi za struju najviše oštetili građane: Prava potrošača uglavnom samo na papiru, a najčešće ih krše komunalna preduzeća
Danas pre 15 satijoš 2 povezane
Prekid saradnje Srbije sa Evrodžastom: "Na svaki način se otežava da se dođe do visoke korupcije i organizovanih kriminalnih grupa"
N1 Info pre 11 satijoš 2 povezane
Izvestiteljka UN: Genocid u Palestini sproveden uz međunarodnu zajednicu, naše vlade ga odobravaju
Beta pre 13 minutajoš 26 povezanih