Povezane vesti
Akcija dobrovoljnog davanaja krvi Ateljeu 212, davaoci dobijaju dve besplatne karte za predstave
NIN 26.05.2025
Pozorište Atelje 212 u saradnji sa Institutom za transfuziju sutra organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi u foajeu pozorišta od 10 do 14 časova. "Vaša velikodušnost može biti nečiji novi početak, a mi ćemo vašu humanost nagraditi sa dve besplatne… »
Akcija dobrovoljnog davanja krvi u Ateljeu 212, davaoci dobijaju dve besplatne karte za predstave
N1 Info 26.05.2025
Pozorište Atelje 212 u saradnji sa Institutom za transfuziju sutra organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi u foajeu pozorišta od 10 do 14 časova. "Vaša velikodušnost može biti nečiji novi početak, a mi ćemo vašu humanost nagraditi sa dve besplatne… »
Akcija dobrovoljnog davanaja krvi Ateljeu 212: Davaoci dobijaju dve besplatne karte za predstave
Danas 26.05.2025
Pozorište Atelje 212 u saradnji sa Institutom za transfuziju sutra organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi u foajeu pozorišta od 10 do 14 časova. „Vaša velikodušnost može biti nečiji novi početak, a mi ćemo vašu humanost nagraditi sa dve besplatne… »
Akcija dobrovoljnog davanja krvi u Ateljeu 212, davaoci dobijaju dve besplatne karte za predstave
Politika 26.05.2025
Pozorište Atelje 212 u saradnji sa Institutom za transfuziju sutra organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi u foajeu pozorišta od 10 do 14 časova. „Vaša velikodušnost može biti nečiji novi početak, a mi ćemo vašu humanost nagraditi sa dve besplatne… »
Vesti dana »
Primirje između Izraela i Libana stupilo na snagu: 'Dosta je ubijanja'
BBC News pre 6 minutajoš 19 povezanih
Imam fizičkih poteškoća: Đoković u Madridu otkrio da je učešće na turniru u ovom gradu i dalje neizvesno
Danas pre 50 minutajoš 21 povezana
Za vikend sunčano, pa onda nagli preokret: RHMZ najavljuje zahlađenje, evo gde će biti pljuskova i grmljavine
Mondo pre 15 minutajoš 14 povezanih
Mladoženja ima 70 godina, 28 funcija i vanbračno dete s Ukrajinkom: Ovo je milioner za kojeg se udaje Melina Džinović
Mondo pre 20 minutajoš 15 povezanih