Povezane vesti
Akcija dobrovoljnog davanaja krvi Ateljeu 212, davaoci dobijaju dve besplatne karte za predstave
NIN 26.05.2025
Pozorište Atelje 212 u saradnji sa Institutom za transfuziju sutra organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi u foajeu pozorišta od 10 do 14 časova. "Vaša velikodušnost može biti nečiji novi početak, a mi ćemo vašu humanost nagraditi sa dve besplatne… »
Akcija dobrovoljnog davanja krvi u Ateljeu 212, davaoci dobijaju dve besplatne karte za predstave
N1 Info 26.05.2025
Pozorište Atelje 212 u saradnji sa Institutom za transfuziju sutra organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi u foajeu pozorišta od 10 do 14 časova. "Vaša velikodušnost može biti nečiji novi početak, a mi ćemo vašu humanost nagraditi sa dve besplatne… »
Akcija dobrovoljnog davanaja krvi Ateljeu 212: Davaoci dobijaju dve besplatne karte za predstave
Danas 26.05.2025
Pozorište Atelje 212 u saradnji sa Institutom za transfuziju sutra organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi u foajeu pozorišta od 10 do 14 časova. „Vaša velikodušnost može biti nečiji novi početak, a mi ćemo vašu humanost nagraditi sa dve besplatne… »
Akcija dobrovoljnog davanja krvi u Ateljeu 212, davaoci dobijaju dve besplatne karte za predstave
Politika 26.05.2025
Pozorište Atelje 212 u saradnji sa Institutom za transfuziju sutra organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi u foajeu pozorišta od 10 do 14 časova. „Vaša velikodušnost može biti nečiji novi početak, a mi ćemo vašu humanost nagraditi sa dve besplatne… »
Vesti dana »
Nikola Selaković – portret bez (s)rama: Radikal, ministar, strasni poznavalac ustaša
Nova pre 1 satjoš 54 povezane
Korporativne kartice za pumpe NIS su funkcionalne, Gasprom tvrdi da nastavljaju proizvodnju
Forbes pre 37 minutajoš 48 povezanih
Skupština usvojila Zakon o budžetu, poreske zakone, set zakona o energetici, izmene Zakona o Vojsci Srbije
RTS pre 2 satajoš 54 povezane
Mađarski šok za Evropsku uniju: Ne želimo da se odreknemo ruskog gasa, idemo na sud
Kurir pre 4 satijoš 33 povezane