Povezane vesti
Akcija dobrovoljnog davanaja krvi Ateljeu 212, davaoci dobijaju dve besplatne karte za predstave
NIN 26.05.2025
Pozorište Atelje 212 u saradnji sa Institutom za transfuziju sutra organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi u foajeu pozorišta od 10 do 14 časova. "Vaša velikodušnost može biti nečiji novi početak, a mi ćemo vašu humanost nagraditi sa dve besplatne… »
Akcija dobrovoljnog davanja krvi u Ateljeu 212, davaoci dobijaju dve besplatne karte za predstave
N1 Info 26.05.2025
Pozorište Atelje 212 u saradnji sa Institutom za transfuziju sutra organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi u foajeu pozorišta od 10 do 14 časova. "Vaša velikodušnost može biti nečiji novi početak, a mi ćemo vašu humanost nagraditi sa dve besplatne… »
Akcija dobrovoljnog davanja krvi u Ateljeu 212, davaoci dobijaju dve besplatne karte za predstave
Politika 26.05.2025
Pozorište Atelje 212 u saradnji sa Institutom za transfuziju sutra organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi u foajeu pozorišta od 10 do 14 časova. „Vaša velikodušnost može biti nečiji novi početak, a mi ćemo vašu humanost nagraditi sa dve besplatne… »
Vesti dana »
U Zubinom Potoku uhapšeno devet osoba zbog sumnje na ratne zločine
Insajder pre 18 minutajoš 12 povezanih
Oblačno vreme 27. septembra, bez padavina u većini mesta
Serbian News Media pre 1 satjoš 16 povezanih
Iran postavio uslove za otvaranje Ormuskog moreuza, Tramp odbio ponudu: „Nećemo promeniti stav“
Nova pre 53 minutajoš 8 povezanih
Tramp i Si Đinping postigli važan dogovor: Iz Kine stigla poruka koja menja odnose svetskih sila
Euronews pre 58 minutajoš 13 povezanih