Povezane vesti
Tramp o carinskoj politici: SAD žele da prave tenkove i brodove, a ne patike i majice
Euronews pre 7 dana
Američki predsednik Donald Tramp danas je izjavio da je njegova carinska politika usmerena na promociju domaće proizvodnje tenkova i tehnoloških proizvoda, a ne patika i majica. U izjavi novinarima pre ukrcavanja u predsednički avion u Nju Džerziju… »
Donald Tramp o carinskoj politici: Amerika želi da pravi tenkove i brodove, a ne patike i majice
Politika pre 7 dana
VAŠINGTON – Američki predsednik Donald Tramp danas je izjavio da je njegova carinska politika usmerena na promociju domaće proizvodnje tenkova i tehnoloških proizvoda, a ne patika i majica. U izjavi novinarima pre ukrcavanja u predsednički avion u… »
"Sad žele da prave tenkove i brodove, a Ne patike i majice" Tramp otvoreno o carinskoj politici
Večernje novosti pre 7 dana
AMERIČKI predsednik Donald Tramp danas je izjavio da je njegova carinska politika usmerena na promociju domaće proizvodnje tenkova i tehnoloških proizvoda, a ne patika i majica. Foto: Tanjug/AP U izjavi novinarima pre ukrcavanja u predsednički avion u… »
Tramp: Cilj je proizvodnja tenkova i brodova
B92 pre 7 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je cilj njegove tarifne politike jačanje domaće proizvodnje tenkova i tehnologije, a ne patika i majica, prenose danas agencije. Kako je preneo Rojters, Tramp je novinarima u Nju Džersiju gde je proveo… »
"Cilj tarifa nije proizvodnja patika i majica" Tramp: Mi želimo da proizvodimo vojnu opremu
Večernje novosti pre 7 dana
AMERIČKI predsednik Donald Tramp izjavio je da je cilj njegove tarifne politike jačanje domaće proizvodnje tenkova i tehnologije, a ne patika i majica, prenose danas agencije. AP Photo/Evan Vucci Kako je preneo Rojters, Tramp je novinarima u Nju… »
Tramp: Cilj tarifa nije proizvodnja majica, već tenkova i tehnologije
Euronews pre 7 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je cilj njegove tarifne politike jačanje domaće proizvodnje tenkova i tehnologije, a ne patika i majica, prenose danas agencije. Kako je preneo Reuters, Tramp je novinarima u Nju Džersiju gde je proveo… »
Tramp: Cilj tarifa nije proizvodnja majica, već tenkova i tehnologije
Politika pre 7 dana
MORISTAUN - Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je cilj njegove tarifne politike jačanje domaće proizvodnje tenkova i tehnologije, a ne patika i majica, prenose danas agencije. Kako je preneo Rojters, Tramp je novinarima u Nju Džersiju gde… »
Vesti dana »

Studenti i građani Niša gađali jajima sedište SNS-a – poruka protesta „I ja sam meta“
Južne vesti pre 1 satjoš 5 povezanih

Ambasada Srbije u BiH poručila Konakoviću: Kosovo i Metohija je sastavni deo Srbije
Blic pre 49 minutajoš 1 povezana

Vučić i o Fudbalskom klubu Partizan: Dobili su više novca nego Real Madrid
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

Ako je Zverev veteran, šta sam onda ja: Đoković na obraćanju medijima posle meča sa Norijem
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

Sutra počinje EU Zelena nedelja: Niz događaja u Beogradu, Nišu i Novom Sadu
Blic pre 2 satajoš 1 povezana