Povezane vesti

Krenule "nevolje" u Pireju: "I ja bih Barcokasa pitao zbog čega ne igram"

Krenule "nevolje" u Pireju: "I ja bih Barcokasa pitao zbog čega ne igram"

Sportske.net pre 5 dana
Košarkaši Olimpijakosa su četvrtu godinu zaredom stigli do fajnal-fora Evrolige pod vođstom trenera Jorgosa Barcokasa, ali su i ovaj put u Abu Dabiju ostali "kratkih rukava", iako su na Bliski istok došli kao prvi favoriti i kao najbolji tim… »
"Konačno sam uspeo"

"Konačno sam uspeo"

Sportske.net pre 4 dana
Košarkaši Fenerbahčea sinoć su po drugi put u istoriji postali šampioni Evrope, pošto su u finalu fajnal-fora Evrolige u Abu Dabiju pobedili Monako sa 81:70. Strateg turske ekipe Šarunas Jasikevičijus je na taj način konačno "skinuo kletvu" i… »
Furnije ovo nije doživeo u karijeri i Francuska će zbog toga trpeti?

Furnije ovo nije doživeo u karijeri i Francuska će zbog toga trpeti?

Sportske.net pre 4 dana
Aktuelni olimpijski vicešampion i as Olimpijakosa Evan Furnije mogao bi da propusti predstojeće Evropsko prvenstvo u košarci zbog očigledne iscrpljenosti kao proizvoda žestokog ritma koje je osetio tokom uvodne sezone u velikanu iz Pireja. Furnije je… »
Evo koliko novca je zaradio Fenerbahče osvajanjem Evrolige

Evo koliko novca je zaradio Fenerbahče osvajanjem Evrolige

Telegraf pre 4 dana
Košarkaši Fenerbahčea postali su šampioni Evrope, pošto su u finalu Evrolige pobedili Monako 81:70. Turski tim je prihodovao 1,8 miliona evra koliko Evroliga inače daje pobedniku finala, dok je Monaku pripao ček od milion evra. Ni grčki klubovi… »
Sprema se novi potres u Evroligi, velikan ostaje bez trenera posle fijaska

Sprema se novi potres u Evroligi, velikan ostaje bez trenera posle fijaska

Nova pre 4 dana
Košarkaši Olimpijakosa došli su na Fajnal for u Abu biju kao prvi favoriti za osvajanje Evrolige, ali su ponovo ostali kratkih rukava nakon poraza u polufinalu od Monaka. Iako već godinama ulažu veliki novac, a ove sezone je kulminiralo povratkom… »
"I ja bih pitao Barcokasa..." Košarkaš Olimpijakosa grmi posle neuspeha na fajnal-foru

"I ja bih pitao Barcokasa..." Košarkaš Olimpijakosa grmi posle neuspeha na fajnal-foru

Večernje novosti pre 4 dana
Košarkaši Olimpijakosa su četvrtu godinu stigli do fajnal-fora Evrolige pod vođstom trenera Jorgosa Barcokasa, ali su i ovaj put u Abu Dabiju ostali "kratkih rukava", iako su na Bliski istok došli kao prvi favoriti i kao najbolji tim regularnog dela… »

Vesti dana »