Повезане вести

Кренуле "невоље" у Пиреју: "И ја бих Барцокаса питао због чега не играм"

Кренуле "невоље" у Пиреју: "И ја бих Барцокаса питао због чега не играм"

Спортске.нет 26.05.2025
Кошаркаши Олимпијакоса су четврту годину заредом стигли до фајнал-фора Евролиге под вођстом тренера Јоргоса Барцокаса, али су и овај пут у Абу Дабију остали "кратких рукава", иако су на Блиски исток дошли као први фаворити и као… »
"Коначно сам успео"

"Коначно сам успео"

Спортске.нет 26.05.2025
Кошаркаши Фенербахчеа синоћ су по други пут у историји постали шампиони Европе, пошто су у финалу фајнал-фора Евролиге у Абу Дабију победили Монако са 81:70. Стратег турске екипе Шарунас Јасикевичијус је на тај начин коначно… »
Фурније ово није доживео у каријери и Француска ће због тога трпети?

Фурније ово није доживео у каријери и Француска ће због тога трпети?

Спортске.нет 26.05.2025
Актуелни олимпијски вицешампион и ас Олимпијакоса Еван Фурније могао би да пропусти предстојеће Европско првенство у кошарци због очигледне исцрпљености као производа жестоког ритма које је осетио током уводне сезоне у великану… »
Ево колико новца је зарадио Фенербахче освајањем Евролиге

Ево колико новца је зарадио Фенербахче освајањем Евролиге

Телеграф 26.05.2025
Кошаркаши Фенербахчеа постали су шампиони Европе, пошто су у финалу Евролиге победили Монако 81:70. Турски тим је приходовао 1,8 милиона евра колико Евролига иначе даје победнику финала, док је Монаку припао чек од милион евра… »
Спрема се нови потрес у Евролиги, великан остаје без тренера после фијаска

Спрема се нови потрес у Евролиги, великан остаје без тренера после фијаска

Нова 26.05.2025
Кошаркаши Олимпијакоса дошли су на Фајнал фор у Абу бију као први фаворити за освајање Евролиге, али су поново остали кратких рукава након пораза у полуфиналу од Монака. Иако већ годинама улажу велики новац, а ове сезоне је… »
"И ја бих питао Барцокаса..." Кошаркаш Олимпијакоса грми после неуспеха на фајнал-фору

"И ја бих питао Барцокаса..." Кошаркаш Олимпијакоса грми после неуспеха на фајнал-фору

Вечерње новости 26.05.2025
Кошаркаши Олимпијакоса су четврту годину стигли до фајнал-фора Евролиге под вођстом тренера Јоргоса Барцокаса, али су и овај пут у Абу Дабију остали "кратких рукава", иако су на Блиски исток дошли као први фаворити и као најбољи… »

Вести дана »