Povezane vesti
"Dve godine sam bila u kolicima, lekari su me otpisali" Ljiljana Stjepanović preživela pakao zbog bolesti "Iz inata sam se…
Kurir 26.05.2025
Glumica Ljiljana Stjepanović, koju je publika zavolela u popularnim domaćim serijama, ali i na daskama koje život znače svojevremeno je govorila o zdravstvenoj krizi koju je uspešno prebrodila podelila je nepoznate detalje iz svog života. - Sustigli su… »
Srpska glumica (72) je dve godina bila u kolicima: Evo koji problem se iznenada pojavio: "Lekari su me odmah otpisali"
Blic 26.05.2025
Naša proslavljena glumica Ljiljana Stjepanović kaže da su je doktori otpisali u trenutku kad se suočila sa velikim zdravstvenim problemima. Naime, glumica tvrdi da je, dok je bila u kolicima, naišla na grube komentare stručnjaka, koji su tvrdili da će se… »
Vesti dana »
Golovi, promašen penal, VAR drama... Pogledajte šta se sve dešavalo na meču Egipat - Iran (video)
Kurir pre 24 minutajoš 29 povezanih
Zelenortska Ostrva u šesnaestini finala, Španija prva u grupi, Urugvaj ispao
Radio 021 pre 1 satjoš 30 povezanih
Toplotni talas ne popušta, Srbiju narednih dana čekaju paklene temperature
Dnevnik pre 34 minutajoš 12 povezanih
Od bržeg transporta do novih investicija – kako Moravski koridor menja privrednu mapu Srbije
RTS pre 24 minutajoš 9 povezanih
Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Hrvatska - Gana na Svetskom prvenstvu u fudbalu
Telegraf pre 2 satajoš 17 povezanih