Povezane vesti
Papa Lav XIV postao biskup Rima i izjavio da je od sada Rimljanin
Vesti online pre 3 dana
Papa Lav XIV je završio finalnu ceremoniju kojom je preuzeo ulogu biskupa Rima, nakon čega je izjavio da je sada postao Rimljanin. Papa je juče formalno preuzeo baziliku Svetog Jovana Lateranskog koja je sedište rimske biskupije, a misi koju je… »
Papa "u opasnosti" - mogu mu oduzeti američko državljanstvo?
B92 pre 3 dana
Papa Lav XIV, koji je završio finalnu ceremoniju i preuzeo ulogu biskupa Rima, izjavio da je postao Rimljanin. Međutim, sada se postavlja pitanje da li mu Stejt department može ukinuti američko državljanstvo. Papa je podsetimo, juče formalno preuzeo… »
Papa Lav XIV: "Od danas sam Rimljanin"
B92 pre 3 dana
Papa Lav XIV je završio finalnu ceremoniju kojom je preuzeo ulogu biskupa Rima, nakon čega je izjavio da je sada postao Rimljanin. Papa je juče formalno preuzeo baziliku Svetog Jovana Lateranskog koja je sedište rimske biskupije, a misi koju je… »
"Sada sam Rimljanin": Prvi potez pape Lava nakon što je postao biskup Rima rasplakao vernike
Blic pre 3 dana
Papa Lav XIV je završio finalnu ceremoniju kojom je preuzeo ulogu biskupa Rima, nakon čega je izjavio da je sada postao Rimljanin. Papa Lav je juče formalno preuzeo baziliku Svetog Jovana Lateranskog koja je sedište rimske biskupije, a misi koju je… »
Papa Lav XIV postao biskup Rima: Od sada sam Rimljanin
Euronews pre 3 dana
Papa Lav XIV postao biskup Rima i izjavio da je od sada Rimljanin
Politika pre 3 dana
RIM- Papa Lav XIV je završio finalnu ceremoniju kojom je preuzeo ulogu biskupa Rima, nakon čega je izjavio da je sada postao Rimljanin. Papa je juče formalno preuzeo baziliku Svetog Jovana Lateranskog koja je sedište rimske biskupije, a misi koju je… »
Svečana ceremonija u rimu: Papa Lav formalno preuzeo titulu rimskog biskupa
Blic pre 4 dana
Papa Lav XIV danas se zvanično ustoličio na mestu rimskog biskupa i poručio Rimljanima da je postao jedan od njih i da će im verno služiti. Gradonačelnik Rima Robert Gvaltijeri je pozdravio papu Lava XIV na stepenicama gradske kuce, napominjući da… »
Vesti dana »

Dveri i POKS oštro kritikovali isporuke municije Ukrajini: Postalo jasno da su Vučić, Vučević i Vulin obmanuli ruski državni vrh i srpsku javnost, poručio predsednik pokreta Dveri
Nedeljnik pre 3 satajoš 22 povezane

Netanjahu: Spreman sam da nastavim pregovore na osnovu Vitkofovog predloga
RTV pre 3 satajoš 21 povezana

Sastanak rektora i dekana beogradskih fakulteta i studenata u blokadi završen bez dogovora
Beta pre 4 satijoš 24 povezane

Vučić povodom incidenata na KiM: Glasno ćutanje zapadnih zemalja na organizovano proterivanje Srba
Euronews pre 2 satajoš 12 povezanih