Povezane vesti
Našle se oči u oči u Zvezdama Granda! Džejla Ramović se obratila žiriju: Znam da me spominjete! Evo šta je Marija Šerifović…
Kurir 26.05.2025
Pevačica Džejla Ramović pojavila se na sceni "Zvezda Granda" gde je i započela svoju karijeru, a u jednom momentu se obratila i žiriju u ovom takmičenju. Naime, Džejla Ramović, koja je nakon pobede u "Zvezdama Granda", počela da gradi uspešnu karijeru… »
Oči u oči u "Zvezdama Granda": Džejla Ramović se obratila žiriju: "Znam da me spominjete", evo šta je Marija šerifović uradila…
Blic 26.05.2025
Pevačica Džejla Ramović se pojavila na sceni "Zvezda Granda" gde je i započela svoju karijeru, a u jednom momentu se obratila i žiriju u ovom takmičenju. Naime, Džejla Ramović, koja je nakon pobede u " Zvezdama Granda", počela da gradi uspešnu karijeru… »
Džejla Ramović se pojavila u Zvezdama Granda, pa pomenula ljubav i pecnula žiri: Ovo je Marijina reakcija
Telegraf 26.05.2025
Pevačica Džejla Ramović pojavila se u takmičenju Zvezde Granda, a mnogi ne prestaju da komentarišu reakciju Marije Šerifović na njene reči. Naime, Džejla se vratila na poznatu scenu kako bi premijerno izvela novu baladu pod nazivom "Bol". Džejla Ramović… »
Vesti dana »
U novogodišnoj noći baš hladno, pa onda zapanjujuća promena! Biće i 15 stepeni, evo i kada nas očekuje temperaturni šok!
Dnevnik pre 5 satijoš 28 povezanih
Studenti još jednom poklopili Vučića: Ovo je objašnjenje zbog čega od juče ne silazi sa TV-a
Nova pre 28 minutajoš 50 povezanih
Ćacilend pretvoren u novogodišnji bazar: Šatore zamenili ukrasni objekti i jelke (foto, video)
Blic pre 52 minutajoš 22 povezane
Napad dronovima na Putinovu rezidenciju i diplomatske reakcije
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 53 povezane
Cvejić (SRCE): Vučićev jučerašnji rastanak sa ćacilendom na RTS-u trajao sedam minuta, to vredi kao sedam sati na Informeru
Glas Šumadije pre 2 satajoš 28 povezanih