Povezane vesti
Našle se oči u oči u Zvezdama Granda! Džejla Ramović se obratila žiriju: Znam da me spominjete! Evo šta je Marija Šerifović…
Kurir 26.05.2025
Pevačica Džejla Ramović pojavila se na sceni "Zvezda Granda" gde je i započela svoju karijeru, a u jednom momentu se obratila i žiriju u ovom takmičenju. Naime, Džejla Ramović, koja je nakon pobede u "Zvezdama Granda", počela da gradi uspešnu karijeru… »
Oči u oči u "Zvezdama Granda": Džejla Ramović se obratila žiriju: "Znam da me spominjete", evo šta je Marija šerifović uradila…
Blic 26.05.2025
Pevačica Džejla Ramović se pojavila na sceni "Zvezda Granda" gde je i započela svoju karijeru, a u jednom momentu se obratila i žiriju u ovom takmičenju. Naime, Džejla Ramović, koja je nakon pobede u " Zvezdama Granda", počela da gradi uspešnu karijeru… »
Džejla Ramović se pojavila u Zvezdama Granda, pa pomenula ljubav i pecnula žiri: Ovo je Marijina reakcija
Telegraf 26.05.2025
Pevačica Džejla Ramović pojavila se u takmičenju Zvezde Granda, a mnogi ne prestaju da komentarišu reakciju Marije Šerifović na njene reči. Naime, Džejla se vratila na poznatu scenu kako bi premijerno izvela novu baladu pod nazivom "Bol". Džejla Ramović… »
Vesti dana »
Cene nafte rastu posle napada na energetska postrojenja, Iran poručuje da se neće 'suzdržavati'
BBC News pre 7 minutajoš 36 povezanih
BLOG UŽIVO: Desetine poginulih u Libanu, nafta 112 dolara po barelu, Tramp zapretio uništenjem Južnog Parsa ako Iran napadne katarski LNG
Insajder pre 16 minutajoš 237 povezanih
Lideri članica EU optužuju Orbana da blokira pomoć Ukrajini zbog izbora u Mađarskoj
Insajder pre 1 satjoš 27 povezanih
Cene zlata pale za 5%, a srebra za 10% nakon što je Fed odložio smanjenje kamata
NIN pre 2 satajoš 23 povezane