Повезане вести
Нашле се очи у очи у Звездама Гранда! Џејла Рамовић се обратила жирију: Знам да ме спомињете! Ево шта је Марија Шерифовић…
Курир 26.05.2025
Певачица Џејла Рамовић појавила се на сцени "Звезда Гранда" где је и започела своју каријеру, а у једном моменту се обратила и жирију у овом такмичењу. Наиме, Џејла Рамовић, која је након победе у "Звездама Гранда", почела да… »
Очи у очи у "Звездама Гранда": Џејла Рамовић се обратила жирију: "Знам да ме спомињете", ево шта је Марија шерифовић урадила…
Блиц 26.05.2025
Певачица Џејла Рамовић се појавила на сцени "Звезда Гранда" где је и започела своју каријеру, а у једном моменту се обратила и жирију у овом такмичењу. Наиме, Џејла Рамовић, која је након победе у " Звездама Гранда", почела да… »
Џејла Рамовић се појавила у Звездама Гранда, па поменула љубав и пецнула жири: Ово је Маријина реакција
Телеграф 26.05.2025
Певачица Џејла Рамовић појавила се у такмичењу Звезде Гранда, а многи не престају да коментаришу реакцију Марије Шерифовић на њене речи. Наиме, Џејла се вратила на познату сцену како би премијерно извела нову баладу под… »
Вести дана »
Заказана хитна седница Владе којој ће присуствовати и председник Вучић, тема НИС
Еуроневс пре 38 минутајош 17 повезаних
Војводину чека промена времена: након магле и топлог викенда стижу киша и захлађење
Мој Нови Сад пре 2 сатајош 18 повезаних
Дијана Хрка примила инфузију у болници, не одустаје од штрајка глађу
BBC News пре 2 сатајош 9 повезаних
Америка продужила Лукоилу лиценцу за пословање: Одмах се огласили, одредили су нови датум истека трансакција
Мондо пре 4 сатијош 13 повезаних
Откривен мотив масакра код Бабушнице! Зликовац ушао с пиштољем у кућу комшија, убио ког је стигао!
Телеграф пре 3 минутајош 36 повезаних