Povezane vesti

Našle se oči u oči u Zvezdama Granda! Džejla Ramović se obratila žiriju: Znam da me spominjete! Evo šta je Marija…

Našle se oči u oči u Zvezdama Granda! Džejla Ramović se obratila žiriju: Znam da me spominjete! Evo šta je Marija…

Kurir pre 6 dana
Pevačica Džejla Ramović pojavila se na sceni "Zvezda Granda" gde je i započela svoju karijeru, a u jednom momentu se obratila i žiriju u ovom takmičenju. Naime, Džejla Ramović, koja je nakon pobede u "Zvezdama Granda", počela da gradi uspešnu… »
Oči u oči u "Zvezdama Granda": Džejla Ramović se obratila žiriju: "Znam da me spominjete", evo šta je Marija šerifović…

Oči u oči u "Zvezdama Granda": Džejla Ramović se obratila žiriju: "Znam da me spominjete", evo šta je Marija šerifović…

Blic pre 6 dana
Pevačica Džejla Ramović se pojavila na sceni "Zvezda Granda" gde je i započela svoju karijeru, a u jednom momentu se obratila i žiriju u ovom takmičenju. Naime, Džejla Ramović, koja je nakon pobede u " Zvezdama Granda", počela da gradi uspešnu… »
Džejla Ramović se pojavila u Zvezdama Granda, pa pomenula ljubav i pecnula žiri: Ovo je Marijina reakcija

Džejla Ramović se pojavila u Zvezdama Granda, pa pomenula ljubav i pecnula žiri: Ovo je Marijina reakcija

Telegraf pre 6 dana
Pevačica Džejla Ramović pojavila se u takmičenju Zvezde Granda, a mnogi ne prestaju da komentarišu reakciju Marije Šerifović na njene reči. Naime, Džejla se vratila na poznatu scenu kako bi premijerno izvela novu baladu pod nazivom "Bol". Džejla… »

Vesti dana »