Повезане вести

Нашле се очи у очи у Звездама Гранда! Џејла Рамовић се обратила жирију: Знам да ме спомињете! Ево шта је Марија Шерифовић…

Нашле се очи у очи у Звездама Гранда! Џејла Рамовић се обратила жирију: Знам да ме спомињете! Ево шта је Марија Шерифовић…

Курир 26.05.2025
Певачица Џејла Рамовић појавила се на сцени "Звезда Гранда" где је и започела своју каријеру, а у једном моменту се обратила и жирију у овом такмичењу. Наиме, Џејла Рамовић, која је након победе у "Звездама Гранда", почела да… »
Очи у очи у "Звездама Гранда": Џејла Рамовић се обратила жирију: "Знам да ме спомињете", ево шта је Марија шерифовић урадила…

Очи у очи у "Звездама Гранда": Џејла Рамовић се обратила жирију: "Знам да ме спомињете", ево шта је Марија шерифовић урадила…

Блиц 26.05.2025
Певачица Џејла Рамовић се појавила на сцени "Звезда Гранда" где је и започела своју каријеру, а у једном моменту се обратила и жирију у овом такмичењу. Наиме, Џејла Рамовић, која је након победе у " Звездама Гранда", почела да… »
Џејла Рамовић се појавила у Звездама Гранда, па поменула љубав и пецнула жири: Ово је Маријина реакција

Џејла Рамовић се појавила у Звездама Гранда, па поменула љубав и пецнула жири: Ово је Маријина реакција

Телеграф 26.05.2025
Певачица Џејла Рамовић појавила се у такмичењу Звезде Гранда, а многи не престају да коментаришу реакцију Марије Шерифовић на њене речи. Наиме, Џејла се вратила на познату сцену како би премијерно извела нову баладу под… »

Вести дана »