Повезане вести

"Дуго нисам знала од чега је..." Јеллена открила како је добила ретку болест, о овоме је до сада ћутала

"Дуго нисам знала од чега је..." Јеллена открила како је добила ретку болест, о овоме је до сада ћутала

Телеграф 26.05.2025
Крајем деведесетих година, Јелена Лаловић, познатија као Јеллена, била је краљица клубова, а потом је њен живот кренуо другим путем. Певачица је свашта доживела, а сада је у једној емисији отворено говорила о разводу родитеља… »
"Пожелела сам да се убијем" Мина Костић о покојној сестри и породичној трагедији: Када сам је видела модру...

"Пожелела сам да се убијем" Мина Костић о покојној сестри и породичној трагедији: Када сам је видела модру...

Курир 26.05.2025
Мина Костић отворила је душу и говорила о свом детињству, приватном животу, али и породици. Певачица је са сузама у очима причала и о породичној трагедији која је свима заувек променила животе. - Нада се звала моја сестра… »
"Пожелела сам да се убијем" Наша певачица због породичне трагедије хтела себи да одузме живот: "Кад сам је видела модру, била…

"Пожелела сам да се убијем" Наша певачица због породичне трагедије хтела себи да одузме живот: "Кад сам је видела модру, била…

Ало 26.05.2025
Због страшне трагедије помишљала је на суицид. Мина Костић у детињству је доживела велику трагедију која јој је променила живот. Њена сестра утопила се када је имала 13 година, а на који начин је сазнала за страшну вест и како… »

Вести дана »