Povezane vesti
"Dugo nisam znala od čega je..." Jellena otkrila kako je dobila retku bolest, o ovome je do sada ćutala
Telegraf pre 7 dana
Krajem devedesetih godina, Jelena Lalović, poznatija kao Jellena, bila je kraljica klubova, a potom je njen život krenuo drugim putem. Pevačica je svašta doživela, a sada je u jednoj emisiji otvoreno govorila o razvodu roditelja koji se dogodio kada… »
"Poželela sam da se ubijem" Mina Kostić o pokojnoj sestri i porodičnoj tragediji: Kada sam je videla modru...
Kurir pre 8 dana
Mina Kostić otvorila je dušu i govorila o svom detinjstvu, privatnom životu, ali i porodici. Pevačica je sa suzama u očima pričala i o porodičnoj tragediji koja je svima zauvek promenila živote. - Nada se zvala moja sestra.. Imala je 13 godina… »
"Poželela sam da se ubijem" Naša pevačica zbog porodične tragedije htela sebi da oduzme život: "Kad sam je videla modru…
Alo pre 8 dana
Zbog strašne tragedije pomišljala je na suicid. Mina Kostić u detinjstvu je doživela veliku tragediju koja joj je promenila život. Njena sestra utopila se kada je imala 13 godina, a na koji način je saznala za strašnu vest i kako je podnela gubitak… »
Vesti dana »

Pakleni udar na Srbiju RHMZ se oglasio sa upozorenjem na ove dve opasne pojave
Alo pre 9 satijoš 28 povezanih

Vučić: Obojena revolucija zapala u ćorsokak, nemaju politiku, program ni ideje
Beta pre 18 minutajoš 27 povezanih

Novosađani blokirali 30 raskrsnica na sat vremena: Kod suda incidenti, na Adicama žurka (FOTO, VIDEO)
Moj Novi Sad pre 38 minutajoš 14 povezanih

Studenti i Vučić u isto vreme na Andrićevom vencu: U 18h počinje „malo pevanja“, uz očekivanje vesti o izborima
Serbian News Media pre 1 satjoš 14 povezanih