Povezane vesti

Bio je deo jednog od najvećih uspeha u istoriji Čukaričkog: Brđani doveli i levog beka, u klub se vratio Andreja…

Bio je deo jednog od najvećih uspeha u istoriji Čukaričkog: Brđani doveli i levog beka, u klub se vratio Andreja…

Kurir pre 7 dana
Deo te generacije momaka u belo-crnim dresovima bio je i Andreja Stojanović, koji se vratio na Banovo brdo, potpisao je ugovor na dve godine. „Vraćam se u klub posle osam godina. Bio je to moj san, da zaigram za prvi tim Čukaričkog. Prošao sam celu… »
Čukarički vratio Stojanovića

Čukarički vratio Stojanovića

Sportski žurnal pre 6 dana
„Bio sam već član ovog kluba i znam kakve su ovde ambicije”. Jedan od najvećih uspeha Čukaričkog u istoriji kluba bilo je osvajanje Omladinske lige Srbije, u sezoni 2015/16. Deo te generacije momaka u belo-crnim dresovima bio je i Andreja… »
Čuka vraća svoje šampionsko dete, Stojanović treće pojačanje na Banovom brdu!

Čuka vraća svoje šampionsko dete, Stojanović treće pojačanje na Banovom brdu!

Sportske.net pre 6 dana
Jedan od najvećih uspeha Čukaričkog u istoriji kluba bilo je osvajanje Omladinske lige Srbije u sezoni 2015/16. Deo te generacije momaka u belo-crnim dresovima bio je i Andreja Stojanović koji se vratio na Banovo brdo i potpisao ugovor na dve godine… »
Čukarički doveo i levog beka, u klub se vratio Andreja Stojanović

Čukarički doveo i levog beka, u klub se vratio Andreja Stojanović

Sport klub pre 6 dana
Povratak momka koji je sa Čukaričkim bio prvak u Omladinskoj ligi Srbije. Jedan od najvećih uspeha Čukaričkog u istoriji kluba bilo je osvajanje Omladinske lige Srbije, u sezoni 2015/16. Deo te generacije momaka u belo-crnim dresovima bio je i… »
Čukarički doveo levog beka

Čukarički doveo levog beka

Telegraf pre 6 dana
Fubalski klub Čukarički nastavlja sa jačanjem tima za novu sezonu – na Banovo brdo vratio se Andreja Stojanović, nekadašnji omladinac kluba, koji je potpisao dvogodišnji ugovor. Stojanović je bio deo generacije koja je u sezoni 2015/16. osvojila… »

Vesti dana »