Povezane vesti
"Skupa torbica mi košta kao godišnja školarina ćerke" Nataša Bekvalac o luksuznim modnim komadima: Ja sam ipak druge sorte
Kurir 26.05.2025
Poznate ličnosti vole da nose brendirane stvari i da pokazuju luksuz na svakom javnom događaju. Život na visokoj nozi i priliči njima, a poznato je da žene sa javne scene obožavaju luksuzne stvari, pogotovo modne detalje. Nije novost da je neka poznata… »
"Nisam ja ta sorta": Nataša Bekvalac o skupim modnim detaljima: "Ne kupujem torbe koje koštaju kao godišnja školarina mog…
Blic 26.05.2025
Poznate ličnosti vole da nose brendirane stvari i da pokazuju luksuz na svakom javnom događaju. Život na visokoj nozi i priliči njima, a poznato je da žene sa javne scene obožavaju luksuzne stvari, pogotovo modne detalje. Nije novost da je neka poznata… »
Vesti dana »

Poslanici EP zahtevaju pravo građana na mirne proteste, slobodne izbore i otvorenu istragu tragedije u Novom Sadu
Biznis.rs pre 2 satajoš 30 povezanih

Vučić posetio muškarca ranjenog u pucnjavi ispred Narodne skupštine: "Lekari su mu izvadili metak" (Foto)
Mondo pre 5 minutajoš 32 povezane

„Ne mogu više da nas dele“: Bubnjevi, baklje vatromet i suze na dočeku novopazarskih studenata u Čačku
Mašina pre 5 satijoš 31 povezana

Šta su usvojili poslanici Skupštine: Dopune Zakona o izvršenju i obezbeđenju, leks specijalis o izložbi Ekspo…
Nova ekonomija pre 5 satijoš 46 povezanih