Povezane vesti
Pre braka sa Arsenom dva puta se udavala: Tužna sudbina hrvatske dive uzburkala region
Hello pre 6 dana
Gabi Novak, koja se bliži 89. rođendanu, čini se, sve do nedavno odlično se nosila sa godinama, čak je i nastupala, zajedno sa sinom Matijom. Pre deset godina otala je bez supruga, čuvenog kantautora Arsena Dedića, čije pesme “ne izlaze iz… »
Poznata pevačica već mesecima boravi u domu: „Drugi brinu o meni, a ne moja porodica“
Nova pre 6 dana
Gabi Novak (88), udovica Arsena Dedića potpuno se povukla iz javnog života, a sada je otkriveno i gde se legendarna pevačica nalazi. Gabi Novak je prošle godine doživela povredu kičme zbog čega je hospitalozovana u jednom zagrebačkom domu za… »
Poznata pevačica već mesecima boravi u domu: „Drugi brinu o meni, a ne moja porodica“
Nova pre 6 dana
Gabi Novak (88), udovica Arsena Dedića potpuno se povukla iz javnog života, a sada je otkriveno i gde se legendarna pevačica nalazi. Gabi Novak je prošle godine doživela povredu kičme zbog čega je hospitalozovana u jednom zagrebačkom domu za… »
"Drugi brinu o meni, a ne porodica": Legendarna pevačica već mesecima boravi u domu: "Nemam novca za neke posebne banje"
Blic pre 6 dana
"Drugi brinu o meni, ne porodica" Pevačica poslednje dane provodi u Domu za stare: "Nemam novac za..."
Telegraf pre 6 dana
Vesti dana »

Bivši bokser sa ruske poternice novi predsednik Poljske! Karol Navrocki, istoričar koji je imao Trampovu podršku, mogao bi da bude veliki problem za EU
Kurir pre 33 minutajoš 39 povezanih

Šestero povrijeđenih u napadu na grupu koja traži oslobađanje izraelskih zarobljenika
Al Jazeera pre 53 minutajoš 28 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA: Diplomatija na potezu, Rusija i Ukrajina nastavljaju pregovore u Istanbulu
RTV pre 28 minutajoš 24 povezane