Povezane vesti
„Sramota je da budeš debela, zašto nekontrolisano jedeš?“: Seka Aleksić otkrila šta joj je Veljko rekao na početku…
Nova pre 5 dana
Pevačica je na početku karijere kuburila sa viškom kilograma, a prvi joj je na to ukazao njen suprug Veljko Piljkić. Seka Aleksić priznaje da je zahvalna svom suprugu koji joj je pomogao da razazna ko je dobronameran prema njoj. „On mi je otvorio… »
"Sramota je da budeš debela! Zašto nekontrolisano jedeš?"" Seka Aleksić otkrila šta joj je Veljko govorio i šokirala
Kurir pre 5 dana
Pevačica Seka Aleksić (44) godinama je kuburila sa viškom kilograma. Njen suprug Veljko Piljkić na sve načine je pokušavao da joj pomogne. - On mi je otvorio oči i rekao ko mi je prijatelj, a ko neprijatelj. I stvarno je bio u pravu. Ti koji nam… »
"Sramota je da budeš debela! Zašto nekontrolisano jedeš?! Ta rečenica me je strašno uvredila": Seka Aleksić otkrila šta…
Blic pre 5 dana
Pevačica Seka Aleksić (44) godinama je kuburila sa viškom kilograma. Njen suprug, Veljko Piljkić, na sve načine je pokušavao da joj pomogne. Seka Aleksić je na ovu temu pričala jednom prilikom i istakla koliko joj je značila njegova podrška. -… »
Vesti dana »

Naredna nedelja u Srbiji: Pretežno sunčano i sve toplije vreme
Glas juga pre 22 minutajoš 6 povezanih

Vučević sa studentima u Pionirskom parku: Ne bih voleo da urade nešto što će da im ugrozi zdravlje
Blic pre 8 satijoš 1 povezana

Koko Gof relativno lako do pobede i plasmana u osminu finala Rolan Garosa
Telegraf pre 5 satijoš 4 povezane

Nadvožnjak pao na voz: Teška nesreća u Rusiji, u toku je spasavanje putnika ima žrtava (video)
Večernje novosti pre 4 satijoš 7 povezanih