Повезане вести

„Срамота је да будеш дебела, зашто неконтролисано једеш?“: Сека Алексић открила шта јој је Вељко рекао на почетку везе…

„Срамота је да будеш дебела, зашто неконтролисано једеш?“: Сека Алексић открила шта јој је Вељко рекао на почетку везе…

Нова 26.05.2025
Певачица је на почетку каријере кубурила са вишком килограма, а први јој је на то указао њен супруг Вељко Пиљкић. Сека Алексић признаје да је захвална свом супругу који јој је помогао да разазна ко је добронамеран према њој… »
"Срамота је да будеш дебела! Зашто неконтролисано једеш?"" Сека Алексић открила шта јој је Вељко говорио и шокирала

"Срамота је да будеш дебела! Зашто неконтролисано једеш?"" Сека Алексић открила шта јој је Вељко говорио и шокирала

Курир 26.05.2025
Певачица Сека Алексић (44) годинама је кубурила са вишком килограма. Њен супруг Вељко Пиљкић на све начине је покушавао да јој помогне. - Он ми је отворио очи и рекао ко ми је пријатељ, а ко непријатељ. И стварно је био у… »
"Срамота је да будеш дебела! Зашто неконтролисано једеш?! Та реченица ме је страшно увредила": Сека Алексић открила шта јој је…

"Срамота је да будеш дебела! Зашто неконтролисано једеш?! Та реченица ме је страшно увредила": Сека Алексић открила шта јој је…

Блиц 26.05.2025
Певачица Сека Алексић (44) годинама је кубурила са вишком килограма. Њен супруг, Вељко Пиљкић, на све начине је покушавао да јој помогне. Сека Алексић је на ову тему причала једном приликом и истакла колико јој је значила… »

Вести дана »