Povezane vesti
„Sramota je da budeš debela, zašto nekontrolisano jedeš?“: Seka Aleksić otkrila šta joj je Veljko rekao na početku veze…
Nova 26.05.2025
Pevačica je na početku karijere kuburila sa viškom kilograma, a prvi joj je na to ukazao njen suprug Veljko Piljkić. Seka Aleksić priznaje da je zahvalna svom suprugu koji joj je pomogao da razazna ko je dobronameran prema njoj. „On mi je otvorio oči i… »
"Sramota je da budeš debela! Zašto nekontrolisano jedeš?! Ta rečenica me je strašno uvredila": Seka Aleksić otkrila šta joj je…
Blic 26.05.2025
Pevačica Seka Aleksić (44) godinama je kuburila sa viškom kilograma. Njen suprug, Veljko Piljkić, na sve načine je pokušavao da joj pomogne. Seka Aleksić je na ovu temu pričala jednom prilikom i istakla koliko joj je značila njegova podrška. - On mi je… »
Vesti dana »
Raskošna večera u Beloj kući za Sija: Tramp kineskom kolegi poklonio statuu orla, napravljenu u saradnji sa Melanijom
N1 Info pre 23 minutajoš 36 povezanih
Netanjahu prozvao "moralne kukavice" koje napuštaju salu dok govori! "U Britaniji i Francuskoj Izrael optužuju za kolonijalizam, pa oni su izmislili taj termin“
Kurir pre 8 minutajoš 22 povezane
Kuća ljudskih prava iz Banjaluke: Nedopustivo policijsko postupanje i napadi na studente iz Srbije
Beta pre 33 minutajoš 19 povezanih
"Srbi su oduvek bili bolji od nas, u svemu - SAD traže izgovore!" Brutalna analiza! Srušili Srbiju, pa poručili: "Postali su kao mi!"
Kurir pre 28 minutajoš 38 povezanih