Povezane vesti
Predavač sa Harvarda: Priča o studentskim zahtevima sporedna, važna je strategija - a ja je ovde ne vidim
N1 Info 26.05.2025
Predavač na Harvardu, sociolog Danilo Mandić kaže za N1 da je cela studentska priča o zahtevima sporedna, da je važna strategija, a on je ovde ne vidi. Pojašnjava da strategija znači da morate da razmišljate na 20-30 godina. Oglas "Zamislite najbolji… »
Sociolog sa Harvarda: Od studentskih zahteva je važnija strategija - a ja je ovde ne vidim
Radio 021 26.05.2025
Predavač na Harvardu, sociolog Danilo Mandić kaže da je cela studentska priča o zahtevima sporedna, da je važna strategija, a on je ovde ne vidi. Pojašnjava za N1 da strategija znači da morate da razmišljate na 20-30 godina. "Zamislite najbolji mogući… »
Priča o studentskim zahtevima sporedna, važna je strategija – a ja je ovde ne vidim: Šta još predavač sa Harvarda kaže o…
Danas 26.05.2025
Predavač na Harvardu, sociolog Danilo Mandić kaže za N1 da je cela studentska priča o zahtevima sporedna, da je važna strategija, a on je ovde ne vidi. Pojašnjava da strategija znači da morate da razmišljate na 20-30 godina. „Zamislite najbolji mogući… »
Predavač sa Harvarda o studentskim protestima: Priča o zahtevima sporedna, važna je strategija – a ja je ovde ne vidim
Nova 26.05.2025
Predavač na Harvardu, sociolog Danilo Mandić kaže za N1 da je cela studentska priča o zahtevima sporedna, da je važna strategija, a on je ovde ne vidi. Pojašnjava da strategija znači da morate da razmišljate na 20-30 godina. „Zamislite najbolji mogući… »
Vesti dana »
MUP: U Novom Sadu danas se na Turbo kružnom toku okupilo oko 7.800 osoba
Nedeljnik pre 50 minutajoš 40 povezanih
Džej Di Vens rekao da nema nikakve pokazatelje da je Ormuski moreuz zatvoren
Danas pre 3 satajoš 28 povezanih
Slučaj 'zvučni top': Da li jedan dokument menja tok istrage o prekidu tišine na protestu
BBC News pre 4 satijoš 17 povezanih
Prenos, Holandija - Švedska: Kakva utakmica na Mundijalu! (video)
Večernje novosti pre 20 minutajoš 32 povezane