Повезане вести
"Сардине и лук у паузи! После јела, рад, рад и само рад" Председник Вучић се обратио видео-поруком: Био сам забринут, али…
Курир 26.05.2025
Председник Србије Александар Вучић обратио се грађанима у паузи за ручак. "Сардине и лук у паузи. После јела, рад, рад и само рад", поручио је Вучић. - Драги пријатељи, кад сам био мали, отац ми је стално говорио, и брату и… »
Доручак председника Србије кошта 189 динара: Вучић показао шта једе, а ево шта доручкују Макрон и Путин
Телеграф 26.05.2025
Колико кошта председников доручак? Председник Србије, Александар Вучић, недавно је на свом Инстаграм профилу поделио видео у којем приказује свој уобичајени доручак: сардине, хлеб и лук. Истакао је да му је отац,кад је био мали… »
Кад помислиш да не може бизарније: Вучић се снима док једе сардине без лука и има важну поруку за народ Србије
Нова 26.05.2025
Председник Србије Александар Вучић обратио се грађанима у паузи за јело. "Сардине и лук у паузи. После јела, рад, рад и само рад", поручио је. Мислили сте да не може бизарније од снимака председника који једе вишње виљушком или… »
„Вучић економичнији од Путина“: Шта регионални медији пишу о сардинама и луку председника Србије?
Данас 26.05.2025
Александар Вучић објавио је још један бизаран видео на својим друштвеним мрежама, пишу регионални медији. Наиме, Вучић се обатио грађанима у паузи за ручак. „Сардине и лук у паузи. После јела рад, рад и само рад“, поручио је на… »
"Вратила ми се она чудна енергија": Вучић открио шта једе и најавио: Ускоро разговор са младима који су узели кредите (видео)…
Блиц 26.05.2025
Председник Александар Вучић открио је на свом Инстаграм профилу шта једе, али и планове за наредни период. - Драги пријатељи, кад сам био мали, отац ми је стално говорио и брату и мени да треба да једемо јабуке и сардине. Из… »
Кад помислиш да не може бизарније: Вучић се снима док једе сардине без лука и има важну поруку за народ Србије
Нова 26.05.2025
Председник Србије Александар Вучић обратио се грађанима у паузи за јело. "Сардине и лук у паузи. После јела, рад, рад и само рад", поручио је. Мислили сте да не може бизарније од снимака председника који једе вишње виљушком или… »
Вести дана »
Рафинерија у Панчеву сутра зауставља производњу: Србија пред највећим енергетским тестом! Рафинерија у Панчеву
Волим Зрењанин пре 5 сатијош 41 повезана
НУНС: Хитно истражити нападе на извештаче током избора у недељу у Неготину, Мионици и Сечњу
Н1 Инфо пре 2 сатајош 16 повезаних
Десет месеци преговора о Нафтној индустрији Србије: Још без коначног решења
Слободна Европа пре 1 сатјош 28 повезаних
Протестом испред Основног суда у Нишу грађани и студенти обележили 13 месеци од пада надстрешнице
Бета пре 3 сатајош 35 повезаних
ЕУ очекује брзу и транспарентну истрагу о инцидентима на локалним изборима у Србији
Недељник пре 47 минутајош 68 повезаних