Povezane vesti

"Sardine i luk u pauzi! Posle jela, rad, rad i samo rad" Predsednik Vučić se obratio video-porukom: Bio sam zabrinut, ali…

"Sardine i luk u pauzi! Posle jela, rad, rad i samo rad" Predsednik Vučić se obratio video-porukom: Bio sam zabrinut, ali…

Kurir pre 6 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima u pauzi za ručak. "Sardine i luk u pauzi. Posle jela, rad, rad i samo rad", poručio je Vučić. - Dragi prijatelji, kad sam bio mali, otac mi je stalno govorio, i bratu i meni, da treba da… »
Doručak predsednika Srbije košta 189 dinara: Vučić pokazao šta jede, a evo šta doručkuju Makron i Putin

Doručak predsednika Srbije košta 189 dinara: Vučić pokazao šta jede, a evo šta doručkuju Makron i Putin

Telegraf pre 6 dana
Koliko košta predsednikov doručak? Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, nedavno je na svom Instagram profilu podelio video u kojem prikazuje svoj uobičajeni doručak: sardine, hleb i luk. Istakao je da mu je otac,kad je bio mali, savetovao da jede… »
Kad pomisliš da ne može bizarnije: Vučić se snima dok jede sardine bez luka i ima važnu poruku za narod Srbije

Kad pomisliš da ne može bizarnije: Vučić se snima dok jede sardine bez luka i ima važnu poruku za narod Srbije

Nova pre 5 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima u pauzi za jelo. "Sardine i luk u pauzi. Posle jela, rad, rad i samo rad", poručio je. Mislili ste da ne može bizarnije od snimaka predsednika koji jede višnje viljuškom ili deli sendvič s… »
„Vučić ekonomičniji od Putina“: Šta regionalni mediji pišu o sardinama i luku predsednika Srbije?

„Vučić ekonomičniji od Putina“: Šta regionalni mediji pišu o sardinama i luku predsednika Srbije?

Danas pre 6 dana
Aleksandar Vučić objavio je još jedan bizaran video na svojim društvenim mrežama, pišu regionalni mediji. Naime, Vučić se obatio građanima u pauzi za ručak. „Sardine i luk u pauzi. Posle jela rad, rad i samo rad“, poručio je na Instagramu… »
"Vratila mi se ona čudna energija": Vučić otkrio šta jede i najavio: Uskoro razgovor sa mladima koji su uzeli kredite…

"Vratila mi se ona čudna energija": Vučić otkrio šta jede i najavio: Uskoro razgovor sa mladima koji su uzeli kredite…

Blic pre 6 dana
Predsednik Aleksandar Vučić otkrio je na svom Instagram profilu šta jede, ali i planove za naredni period. - Dragi prijatelji, kad sam bio mali, otac mi je stalno govorio i bratu i meni da treba da jedemo jabuke i sardine. Iz meni nepoznatog razloga… »

Nova pre 6 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima u pauzi za jelo. "Sardine i luk u pauzi. Posle jela, rad, rad i samo rad", poručio je. Mislili ste da ne može bizarnije od snimaka predsednika koji jede višnje viljuškom ili deli sendvič s… »

Vesti dana »