Povezane vesti
Brnabić: Srpski narod na KiM veruje samo Vučiću, blokadere podržavaju lobisti Prištine
RTV 26.05.2025
BEOGRAD - Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da objava studenata u blokadi Pravnih fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, u kojem kritikuju predsednika Aleksandra Vučića, izgleda kao da ju je lično pisao premijer… »
Studenti o Vučiću: „Kako sam izdao srpski narod – od Briselskog do Ohridskog sporazuma“
Pravda 26.05.2025
Studenti u blokadi Pravnih fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu oglasili su saopštenjem pod nazivom „Kako sam izdao srpski narod – od Briselskog do Ohridskog sporazuma“, koje su posvetili Aleksandru Vučiću. Baš kao što i sam naziv kaže… »
Kako sam izdao srpski narod – od Briselskog do Ohridskog sporazuma
Ozon press 26.05.2025
Studenti u blokadi Pravnih fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu oglasili su saopštenjem pod nazivom „Kako sam izdao srpski narod – od Briselskog do Ohridskog sporazuma“, koje su posvetili Aleksandru Vučiću. Baš kao što i sam naziv kaže… »
Brnabić: Srpski narod na KiM veruje samo Vučiću, blokadere podržavaju lobisti Prištine
Euronews 26.05.2025
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da objava studenata u blokadi Pravnih fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, u kojem kritikuju predsednika Aleksandra Vučića, izgleda kao da ju je lično pisao premijer… »
Brnabićeva: Srpski narod na KiM veruje samo Vučiću, blokadere podržavaju lobisti Prištine
Politika 26.05.2025
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da objava studenata u blokadi Pravnih fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, u kojem kritikuju predsednika Aleksandra Vučića, izgleda kao da ju je lično pisao premijer… »
Studenti o Vučiću: „Kako sam izdao srpski narod – od Briselskog do Ohridskog sporazuma“
Nova 26.05.2025
Vesti dana »

Vučić i Mali kod Orbana: Glavna tema energetika, a evo šta je Vučić rekao u vezi rusko-američkog samita u Budimpešti!
Pravda pre 1 satjoš 45 povezanih

Savet EU za zabranu uvoza ruskog gasa, Mali: Od 2026. nema novih ugovora sa Rusijom
NIN pre 11 minutajoš 95 povezanih

Razveli se po hitnom postupku, uzela mu 3 stana Nebojša Pavković je bio u braku sa ovom voditeljkom, zbog nje je bio na meti osude
Alo pre 4 satijoš 58 povezanih

Državni vrh uputio saučešća povodom smrti generala Pavkovića: Život posvetio služenju zemlji i vojsci
RTS pre 4 satijoš 30 povezanih