Povezane vesti
Brnabić: Srpski narod na KiM veruje samo Vučiću, blokadere podržavaju lobisti Prištine
RTV 26.05.2025
BEOGRAD - Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da objava studenata u blokadi Pravnih fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, u kojem kritikuju predsednika Aleksandra Vučića, izgleda kao da ju je lično pisao premijer… »
Studenti o Vučiću: „Kako sam izdao srpski narod – od Briselskog do Ohridskog sporazuma“
Pravda 26.05.2025
Studenti u blokadi Pravnih fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu oglasili su saopštenjem pod nazivom „Kako sam izdao srpski narod – od Briselskog do Ohridskog sporazuma“, koje su posvetili Aleksandru Vučiću. Baš kao što i sam naziv kaže… »
Kako sam izdao srpski narod – od Briselskog do Ohridskog sporazuma
Ozon press 26.05.2025
Studenti u blokadi Pravnih fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu oglasili su saopštenjem pod nazivom „Kako sam izdao srpski narod – od Briselskog do Ohridskog sporazuma“, koje su posvetili Aleksandru Vučiću. Baš kao što i sam naziv kaže… »
Brnabić: Srpski narod na KiM veruje samo Vučiću, blokadere podržavaju lobisti Prištine
Euronews 26.05.2025
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da objava studenata u blokadi Pravnih fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, u kojem kritikuju predsednika Aleksandra Vučića, izgleda kao da ju je lično pisao premijer… »
Brnabićeva: Srpski narod na KiM veruje samo Vučiću, blokadere podržavaju lobisti Prištine
Politika 26.05.2025
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da objava studenata u blokadi Pravnih fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, u kojem kritikuju predsednika Aleksandra Vučića, izgleda kao da ju je lično pisao premijer… »
Studenti o Vučiću: „Kako sam izdao srpski narod – od Briselskog do Ohridskog sporazuma“
Nova 26.05.2025
Vesti dana »
Poslanik SNS nazvao RTS najužasnijim medijem u Srbiji, Brnabić ga pozvala da ublaži retoriku
Danas pre 18 minutajoš 23 povezane
Magla stvara velike gužve na aerodromu „Nikola Tesla“, kamioni na granicama čekaju do sedam sati
Serbian News Media pre 37 minutajoš 18 povezanih
U Srbiju stiže sve hladnije vreme: Evo od kog datuma počinje „smrzavanje“
Nova pre 8 minutajoš 21 povezana