Povezane vesti
Brnabić: Srpski narod na KiM veruje samo Vučiću, blokadere podržavaju lobisti Prištine
RTV pre 6 dana
BEOGRAD - Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da objava studenata u blokadi Pravnih fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, u kojem kritikuju predsednika Aleksandra Vučića, izgleda kao da ju je lično pisao… »
Studenti o Vučiću: „Kako sam izdao srpski narod – od Briselskog do Ohridskog sporazuma“
Pravda pre 6 dana
Studenti u blokadi Pravnih fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu oglasili su saopštenjem pod nazivom „Kako sam izdao srpski narod – od Briselskog do Ohridskog sporazuma“, koje su posvetili Aleksandru Vučiću. Baš kao što i sam… »
Kako sam izdao srpski narod – od Briselskog do Ohridskog sporazuma
Ozon press pre 6 dana
Studenti u blokadi Pravnih fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu oglasili su saopštenjem pod nazivom „Kako sam izdao srpski narod – od Briselskog do Ohridskog sporazuma“, koje su posvetili Aleksandru Vučiću. Baš kao što i sam… »
Brnabić: Srpski narod na KiM veruje samo Vučiću, blokadere podržavaju lobisti Prištine
Euronews pre 6 dana
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da objava studenata u blokadi Pravnih fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, u kojem kritikuju predsednika Aleksandra Vučića, izgleda kao da ju je lično pisao premijer… »
Brnabićeva: Srpski narod na KiM veruje samo Vučiću, blokadere podržavaju lobisti Prištine
Politika pre 6 dana
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da objava studenata u blokadi Pravnih fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, u kojem kritikuju predsednika Aleksandra Vučića, izgleda kao da ju je lično pisao premijer… »
Studenti o Vučiću: „Kako sam izdao srpski narod – od Briselskog do Ohridskog sporazuma“
Nova pre 6 dana
Vesti dana »

Tomislav Tomašević u drugom krugu izbora osvojio novi mandat na čelu Zagreba
Beta pre 13 minutajoš 16 povezanih

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture: Potrebno je izvršiti analizu statike zgrade pre nego što bude odlučeno da li će stanica biti srušena
Nedeljnik pre 11 satijoš 21 povezana