Povezane vesti

Bajović: Podržavam studente, nisam promenila stranu

NIN pre 5 dana
Profesorka Pravnog fakulteta u Beogradu Vanja Bajović kaže da i dalje kao i većina profesora podržava studentske proteste i studentske zahteve, ali da je podržavala blokade fakulteta dok su prema njenom mišljenju imale efekta, te da je potom, onoga… »

Insajder pre 6 dana
Profesorka Pravnog fakulteta u Beogradu Vanja Bajović kaže za Insajder da i dalje kao i većina profesora podržava studentske proteste i studentske zahteve, ali da je podržavala blokade fakulteta dok su prema njenom mišljenju imale efekta, te da je… »
Vanja Bajović: Podržavam studente, ali sam protiv blokada

Novi magazin pre 6 dana
Profesorka Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu Vanja Bajović izjavila je danas da podržava studente, ali da je protiv blokada fakulteta jer su postale kontraproduktivne. Komentarišući napade u provladinim medijima da je promenila stranu i da… »

Beta pre 6 dana
Profesorka Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu Vanja Bajović izjavila je danas da podržava studente, ali da je protiv blokada fakulteta jer su postale kontraproduktivne. Komentarišući napade u provladinim medijima da je promenila stranu i da… »

Vesti dana »