Повезане вести

Ријалити учеснику говоре да му је лепа ћерка, а то му девојка: На тв-у завео 13 година млађу, па побегао из Србије

Ријалити учеснику говоре да му је лепа ћерка, а то му девојка: На тв-у завео 13 година млађу, па побегао из Србије

Мондо 26.05.2025
Карло Загорац је био учесник ријалитија "Велики брат", где је почео везу са Виолетом Ралев. Карло Загорац, познат по учешћу у ријалитију 2Велики брат", током трајања шоуа упловио је у везу са Виолетом Ралевом, која је од њега… »
"Опет су ми рекли како ми је ћерка лепа": У ријалитију завео 13 година млађу, побегао из Србије, а његова промена шокира

"Опет су ми рекли како ми је ћерка лепа": У ријалитију завео 13 година млађу, побегао из Србије, а његова промена шокира

Блиц 26.05.2025
Карло Загорац је у ријалитију "Велики брат" започео везу са Виолетом Ралевом, која је од њега млађа 13 година. Романсу су наставили и по изласку из куће, али су раскинули после годину дана, а главни разлог је, како је он навео… »
"Опет ми кажу како ми је лепа ћерка": Прославио се у ријалитију везом с 13 година млађом, па побегао из Србије

"Опет ми кажу како ми је лепа ћерка": Прославио се у ријалитију везом с 13 година млађом, па побегао из Србије

Телеграф 26.05.2025
Контроверзни Карло Загорац се пре више од деценију прославио у ријалитију "Велики брат" и то због везе са чак 13 година млађом Виолетом Ралевом. Романсу су наставили и по изласку из куће, али су раскинули после годину дана, а… »

Вести дана »