Povezane vesti

Rijaliti učesniku govore da mu je lepa ćerka, a to mu devojka: Na tv-u zaveo 13 godina mlađu, pa pobegao iz Srbije

Rijaliti učesniku govore da mu je lepa ćerka, a to mu devojka: Na tv-u zaveo 13 godina mlađu, pa pobegao iz Srbije

Mondo pre 5 dana
Karlo Zagorac je bio učesnik rijalitija "Veliki brat", gde je počeo vezu sa Violetom Ralev. Karlo Zagorac, poznat po učešću u rijalitiju 2Veliki brat", tokom trajanja šoua uplovio je u vezu sa Violetom Ralevom, koja je od njega bila mlađa 13… »
"Opet su mi rekli kako mi je ćerka lepa": U rijalitiju zaveo 13 godina mlađu, pobegao iz Srbije, a njegova promena šokira

"Opet su mi rekli kako mi je ćerka lepa": U rijalitiju zaveo 13 godina mlađu, pobegao iz Srbije, a njegova promena šokira

Blic pre 6 dana
Karlo Zagorac je u rijalitiju "Veliki brat" započeo vezu sa Violetom Ralevom, koja je od njega mlađa 13 godina. Romansu su nastavili i po izlasku iz kuće, ali su raskinuli posle godinu dana, a glavni razlog je, kako je on naveo, bila razlika u… »
"Opet mi kažu kako mi je lepa ćerka": Proslavio se u rijalitiju vezom s 13 godina mlađom, pa pobegao iz Srbije

"Opet mi kažu kako mi je lepa ćerka": Proslavio se u rijalitiju vezom s 13 godina mlađom, pa pobegao iz Srbije

Telegraf pre 6 dana
Kontroverzni Karlo Zagorac se pre više od deceniju proslavio u rijalitiju "Veliki brat" i to zbog veze sa čak 13 godina mlađom Violetom Ralevom. Romansu su nastavili i po izlasku iz kuće, ali su raskinuli posle godinu dana, a glavni razlog je, kako je… »

Vesti dana »