Povezane vesti
"Proputovao sam svet, ali ovo mi se prvi put dešava" Stranac se preselio u našu zemlju, a onda su ga Srpkinje svojim izgledom…
Kurir 26.05.2025
Stranci koji dolaze u Srbiju često ostanu zatečeni onim što zateknu — bilo da je reč o gostoprimstvu, hrani ili noćnom životu. Međutim, jedan mladić koji nije otkrio odakle je, a koji već neko vreme živi u Beogradu, odlučio je da posebnu pažnju posveti… »
Stranac posetio Srbiju pa ostao šokiran izgledom Srpkinja: "Proputovao sam svet, ali ovako nešto nigde nisam video"
Blic 26.05.2025
Stranci koji dolaze u Srbiju često ostanu zatečeni onim što zateknu — bilo da je reč o gostoprimstvu, hrani ili noćnom životu. Međutim, jedan mladić koji nije otkrio odakle je, a koji već neko vreme živi u Beogradu, odlučio je da posebnu pažnju posveti… »
Vesti dana »
Starijoj meštanki Vrbasa se predstavio kao prodavac posuđa, pa joj iz stana ukrao nakit
Radio 021 pre 2 satajoš 40 povezanih
Totalni raskol među saveznicima?! Izraelci odali Trampovu najveću tajnu, marinci se spremaju za upad?! Gore naftna postrojenja širom Bliskog istoka (foto, video)
Blic pre 53 minutajoš 199 povezanih
(Video) Trampov ministar rata pobesneo, i to pred kamerama! Izvređao Evropljane, hvalio predsednika SAD, pa najavio najjače udare na Iran
Blic pre 2 satajoš 36 povezanih
Fond PIO objavio rang-liste za besplatnu rehabilitaciju penzionera u banjama
NIN pre 3 satajoš 23 povezane