Povezane vesti
Radomir Lazović: Vlast zabranila tribinu u Kragujevcu na kojoj smo trebali da učestvujemo Šarović, dr Milić i ja
Glas Šumadije 26.05.2025
Planirana tribina u Skupštini grada Kragujevca, na kojoj su u ponedeljak trebalo da učestvuju Radomir Lazović (Zeleno-levi front), Dragan Milić i Nemanja Šarović, otkazana je u poslednjem trenutku, saopštio je Lazović. On tvrdi da je lokalna vlast, pod… »
Lazović: Vlast zabranila tribinu u Kragujevcu na kojoj smo trebali da učestvujemo Šarović, dr Milić i ja
Danas 26.05.2025
Planirana tribina u Skupštini grada Kragujevca, na kojoj su u ponedeljak trebalo da učestvuju Radomir Lazović (Zeleno-levi front), Dragan Milić i Nemanja Šarović, otkazana je u poslednjem trenutku, saopštio je Lazović. On tvrdi da je lokalna vlast, pod… »
Lazović: Vlast zabranila tribinu u Kragujevcu na kojoj smo trebali da učestvujemo Šarović, dr Milić i ja
Nova 26.05.2025
Vesti dana »
Borba sa vatrom i dalje traje u Deliblatskoj peščari i na Stolovima, ugašeni požari kod Kladova i na Fruškoj gori
RTS pre 12 minutajoš 30 povezanih
Srbija pod snažnim toplotnim talasom, temperature dostižu 42 stepena
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 55 povezanih
NUNS: Pismo ministra Bratine vlasniku Alpac Capitala je nedopustiv politički pritisak na N1 i Novu
Beta pre 58 minutajoš 15 povezanih
Zašto "Iljušin" poleće baš iz Niša? Ruski džinovski avion koji gasi požare u Srbiji vodu ne može da uzima iz reka
Mondo pre 47 minutajoš 14 povezanih