Povezane vesti
Radomir Lazović: Vlast zabranila tribinu u Kragujevcu na kojoj smo trebali da učestvujemo Šarović, dr Milić i ja
Glas Šumadije 26.05.2025
Planirana tribina u Skupštini grada Kragujevca, na kojoj su u ponedeljak trebalo da učestvuju Radomir Lazović (Zeleno-levi front), Dragan Milić i Nemanja Šarović, otkazana je u poslednjem trenutku, saopštio je Lazović. On tvrdi da je lokalna vlast, pod… »
Lazović: Vlast zabranila tribinu u Kragujevcu na kojoj smo trebali da učestvujemo Šarović, dr Milić i ja
Danas 26.05.2025
Planirana tribina u Skupštini grada Kragujevca, na kojoj su u ponedeljak trebalo da učestvuju Radomir Lazović (Zeleno-levi front), Dragan Milić i Nemanja Šarović, otkazana je u poslednjem trenutku, saopštio je Lazović. On tvrdi da je lokalna vlast, pod… »
Lazović: Vlast zabranila tribinu u Kragujevcu na kojoj smo trebali da učestvujemo Šarović, dr Milić i ja
Nova 26.05.2025
Vesti dana »
Uhapšena dvojica mladića iz Niša zbog zlostavljanja i mučenja vršnjaka, za dvojicom se još traga
Južne vesti pre 1 satjoš 26 povezanih
Autoprevoznik Jaćimović otkriva plan za blokadu Beograda: Biće više od 300 kamiona, čeka se moj znak. Vlast ne zna šta im se sprema
Nova pre 2 satajoš 13 povezanih
Ko je Vlado Đajić, koji je razrešen u SNSD-u i UKC-u zbog kompromitujućeg snimka?
Danas pre 50 minutajoš 26 povezanih
Inflacija u evrozoni najniža u poslednjih godinu dana, usporila na 2,1% u oktobru
Blic pre 1 satjoš 37 povezanih