Povezane vesti
Radomir Lazović: Vlast zabranila tribinu u Kragujevcu na kojoj smo trebali da učestvujemo Šarović, dr Milić i ja
Glas Šumadije 26.05.2025
Planirana tribina u Skupštini grada Kragujevca, na kojoj su u ponedeljak trebalo da učestvuju Radomir Lazović (Zeleno-levi front), Dragan Milić i Nemanja Šarović, otkazana je u poslednjem trenutku, saopštio je Lazović. On tvrdi da je lokalna vlast, pod… »
Lazović: Vlast zabranila tribinu u Kragujevcu na kojoj smo trebali da učestvujemo Šarović, dr Milić i ja
Danas 26.05.2025
Planirana tribina u Skupštini grada Kragujevca, na kojoj su u ponedeljak trebalo da učestvuju Radomir Lazović (Zeleno-levi front), Dragan Milić i Nemanja Šarović, otkazana je u poslednjem trenutku, saopštio je Lazović. On tvrdi da je lokalna vlast, pod… »
Lazović: Vlast zabranila tribinu u Kragujevcu na kojoj smo trebali da učestvujemo Šarović, dr Milić i ja
Nova 26.05.2025
Vesti dana »

Sneg ugrozio saobraćaj na jugu Srbije: Problemi u opštini Surdulica
Jug press pre 5 minutajoš 122 povezane

U toku je sednica Skupštine Grada: Ispred zgrade postavljena ograda, a tu su policija i građani
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 15 povezanih

"Soko" stigao u Suboticu povodom puštanja brze pruge, Vučić: Cena povratne karte 2.000 dinara (FOTO)
Euronews pre 35 minutajoš 59 povezanih

Flotila za Gazu: Presretnut i poslednji brod koji je plovio da probije izraelsku blokadu Gaze
N1 Info pre 1 satjoš 16 povezanih