Povezane vesti
Radomir Lazović: Vlast zabranila tribinu u Kragujevcu na kojoj smo trebali da učestvujemo Šarović, dr Milić i ja
Glas Šumadije 26.05.2025
Planirana tribina u Skupštini grada Kragujevca, na kojoj su u ponedeljak trebalo da učestvuju Radomir Lazović (Zeleno-levi front), Dragan Milić i Nemanja Šarović, otkazana je u poslednjem trenutku, saopštio je Lazović. On tvrdi da je lokalna vlast, pod… »
Lazović: Vlast zabranila tribinu u Kragujevcu na kojoj smo trebali da učestvujemo Šarović, dr Milić i ja
Danas 26.05.2025
Planirana tribina u Skupštini grada Kragujevca, na kojoj su u ponedeljak trebalo da učestvuju Radomir Lazović (Zeleno-levi front), Dragan Milić i Nemanja Šarović, otkazana je u poslednjem trenutku, saopštio je Lazović. On tvrdi da je lokalna vlast, pod… »
Lazović: Vlast zabranila tribinu u Kragujevcu na kojoj smo trebali da učestvujemo Šarović, dr Milić i ja
Nova 26.05.2025
Vesti dana »
Sunčano i toplo, početak avgusta donosi temperature do 40 podeoka
Glas Zapadne Srbije pre 6 minutajoš 25 povezanih
Hitna pomoć: Četvoro lakše povređenih u dve saobraćajne nezgode noćas u Beogradu
Beta pre 31 minutajoš 11 povezanih
Danas treći i verovatno poslednji dan sednice o poverenju Vladi: "Trajaće dok neko ne padne u nesvest"
Radio 021 pre 1 satjoš 11 povezanih
Zemljotres jačine 3,1 stepen kod Sarajeva: Stanovnici osetili podrhtavanje tla
Euronews pre 11 minutajoš 11 povezanih