Povezane vesti
Radomir Lazović: Vlast zabranila tribinu u Kragujevcu na kojoj smo trebali da učestvujemo Šarović, dr Milić i ja
Glas Šumadije 26.05.2025
Planirana tribina u Skupštini grada Kragujevca, na kojoj su u ponedeljak trebalo da učestvuju Radomir Lazović (Zeleno-levi front), Dragan Milić i Nemanja Šarović, otkazana je u poslednjem trenutku, saopštio je Lazović. On tvrdi da je lokalna vlast, pod… »
Lazović: Vlast zabranila tribinu u Kragujevcu na kojoj smo trebali da učestvujemo Šarović, dr Milić i ja
Danas 26.05.2025
Planirana tribina u Skupštini grada Kragujevca, na kojoj su u ponedeljak trebalo da učestvuju Radomir Lazović (Zeleno-levi front), Dragan Milić i Nemanja Šarović, otkazana je u poslednjem trenutku, saopštio je Lazović. On tvrdi da je lokalna vlast, pod… »
Lazović: Vlast zabranila tribinu u Kragujevcu na kojoj smo trebali da učestvujemo Šarović, dr Milić i ja
Nova 26.05.2025
Vesti dana »

Požar kod vrtića u Zemunu: Zapalio se objekat od 300 kvadrata, vatrogasci na terenu
Euronews pre 8 minutajoš 21 povezana

Hrvatska obeležava 30. godišnjicu Oluje, centralna manifestacija u Kninu
Beta pre 18 minutajoš 11 povezanih

BIRN: Srbija u Izrael za prvih šest meseci 2025. izvezla više municije nego cele prošle godine
Danas pre 8 minutajoš 10 povezanih