Povezane vesti
Radomir Lazović: Vlast zabranila tribinu u Kragujevcu na kojoj smo trebali da učestvujemo Šarović, dr Milić i ja
Glas Šumadije 26.05.2025
Planirana tribina u Skupštini grada Kragujevca, na kojoj su u ponedeljak trebalo da učestvuju Radomir Lazović (Zeleno-levi front), Dragan Milić i Nemanja Šarović, otkazana je u poslednjem trenutku, saopštio je Lazović. On tvrdi da je lokalna vlast, pod… »
Lazović: Vlast zabranila tribinu u Kragujevcu na kojoj smo trebali da učestvujemo Šarović, dr Milić i ja
Danas 26.05.2025
Planirana tribina u Skupštini grada Kragujevca, na kojoj su u ponedeljak trebalo da učestvuju Radomir Lazović (Zeleno-levi front), Dragan Milić i Nemanja Šarović, otkazana je u poslednjem trenutku, saopštio je Lazović. On tvrdi da je lokalna vlast, pod… »
Lazović: Vlast zabranila tribinu u Kragujevcu na kojoj smo trebali da učestvujemo Šarović, dr Milić i ja
Nova 26.05.2025
Vesti dana »
Vremenska prognoza za subotu, 26. septembar: Oblačno sa kratkotrajnom kišom, do 24 stepena
Serbian News Media pre 9 satijoš 36 povezanih
Završena isplata 6.000 dinara građanima Srbije: Evo ko ima godinu dana da podigne novac, a ko nema rok
Glas Zapadne Srbije pre 6 satijoš 63 povezane
Svečani doček, osmesi i brancin, a rešenih problema - nula: Si Đinping tokom posete Trampu opet pomenuo zastrašujuću teoriju
Blic pre 1 satjoš 79 povezanih
Minić: Aktivisti liste "Studenti pobeđuju" mogu da održe skup uz prethodno odobrenje
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 49 povezanih