Povezane vesti
I mašinski fakultet u Beogradu prekida blokade i vraća se na nastavu: Na današnjoj sednici nastavno-naučnog veća usvojen…
Kurir pre 7 dana
Mašinski fakultet u Beogradu prekida blokade i vraća se na nastavu. Naime, na današnjoj sednici nastavno-naučnog veća Mašinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu usvojen je kombinovani model nastave. 91 glas je bio za početak nastave, dok je 64… »
Nastavno-naučno veće Mašinskog fakulteta glasalo za povratak na nastavu: Usvojen kombinovani model nastave
Blic pre 7 dana
Na današnjoj sednici Nastavno-naučnog veća Mašinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu usvojen je kombinovani model nastave, prenosi estudent_portal. Kako se navodi u objavi, 91 glas na naučno-nastavnom veću Mašinskog fakulteta bio je za početak… »
Nastavno-naučno veće Mašinskog fakulteta glasalo za povratak na nastavu: Usvojen kombinovani model nastave
Blic pre 7 dana
Na današnjoj sednici Nastavno-naučnog veća Mašinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu usvojen je kombinovani model nastave, prenosi estudent_portal. Kako se navodi u objavi, 91 glas na naučno-nastavnom veću Mašinskog fakulteta bio je za početak… »
Mašinski fakultet izlazi iz blokade
Politika pre 7 dana
Mašinski fakultet Univerziteta u Beogradu prekida blokade i vraća se na nastavu. Na današnjoj sednici Nastavno-naučnog veća Mašinskog fakulteta usvojen je kombinovani model nastave. Za početak nastave je bio 91 glas, dok je 64 glasova bilo protiv… »
Vesti dana »

Studenti i građani Niša gađali jajima sedište SNS-a – poruka protesta „I ja sam meta“
Južne vesti pre 1 satjoš 5 povezanih

Ambasada Srbije u BiH poručila Konakoviću: Kosovo i Metohija je sastavni deo Srbije
Blic pre 53 minutajoš 1 povezana

Vučić i o Fudbalskom klubu Partizan: Dobili su više novca nego Real Madrid
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

Sutra počinje EU Zelena nedelja: Niz događaja u Beogradu, Nišu i Novom Sadu
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Ako je Zverev veteran, šta sam onda ja: Đoković na obraćanju medijima posle meča sa Norijem
Danas pre 1 satjoš 2 povezane