Povezane vesti
Čišćenje divlje deponije u Zaječaru! Ministarka Pavkov: Ovim započinjemo čišćenje ukupno 41 divlje deponije u lokalnoj…
Kurir 26.05.2025
Ministarka zaštite životne sredine Sara Pavkov potpisala je danas sa gradonačelnikom Zaječara Boškom Ničićem ugovor na osnovu kojeg će u tom gradu biti uklonjene tri divlje deponije koje smetaju građanima. Pavkov je ugovor potpisala u Gradskoj kući, čime… »
Ministarka Sara Pavkov: Čišćenjem divlje deponije u Zaječaru počinje čišćenje u 41 LSU širom Srbije
Politika 26.05.2025
ZAJEČAR – Ministarka zaštite životne sredine Sara Pavkov potpisala je danas sa gradonačelnikom Zaječara Boškom Ničićem ugovor na osnovu kojeg će u tom gradu biti uklonjene tri divlje deponije koje smetaju građanima. Pavkov je ugovor potpisala u Gradskoj… »
Vesti dana »
Imamo najveće iznenađenje na US Openu: Favorit uzeo samo četiri gema protiv 124. igrača sveta
Večernje novosti pre 35 minutajoš 55 povezanih
"Postoje šanse za rešavanje sukoba": Putinove reči nagoveštavaju kraj rata u Ukrajini?
Večernje novosti pre 5 minutajoš 21 povezana
Vremenska prognoza za četvrtak, 3. septembar 2026: Pretežno sunčano i toplo
Serbian News Media pre 2 satajoš 20 povezanih
"Nebo, Zablacanski, Gru, svi su pokojni! Ne zezajte se sa mnom, mene Bog čuva" Jeziva izjava dr Igija o pokojnim kolegama: Da me nisu zaustavili, ubio bih nekog
Kurir pre 45 minutajoš 19 povezanih
Tramp: Spreman sam za razgovor sa Putinom kada Moskva bude spremna za mirovni sporazum
Insajder pre 15 minutajoš 20 povezanih