Povezane vesti

Nole otvorio dušu! Srpski teniser pred duel u Parizu: "Razumem ljude, ali ako moram da biram..."

Nole otvorio dušu! Srpski teniser pred duel u Parizu: "Razumem ljude, ali ako moram da biram..."

Dnevnik pre 23 dana
Srpski teniser Novak Đoković obratio se na konferenciji za medije pred početak učešća na Rolan Garosu. Novak će na teren izaći u utorak u meču prvog kola protiv Mekenzija Mekdonalda iz SAD. U Parizu je stigao za vikend gde je zajedno sa Rodžerom… »
Novak Đoković startuje na Rolan Garosu u utorak oko 16 časova

Novak Đoković startuje na Rolan Garosu u utorak oko 16 časova

Serbian News Media pre 22 dana
Novak Đoković će svoj meč prvog kola Rolan Garosa odigrati u utorak, 27. maja, oko 16 časova na stadionu „Filip Šatrije“. Njegov duel protiv Mekenzija Mekdonalda biće treći na programu tog dana. Pre Đokovića, na glavnom terenu će se igrati dva ženska… »
Đoković: Stota titula u karijeri mi je bila preko potrebna pred Rolan Garos

Sportski žurnal pre 22 dana
Novak govorio i o razlazu sa Endijem Marejem i kraju karijere. Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković rekao je da mu je stota titula u karijeri koju je osvojio u subotu u Ženevi bila preko potrebna pred start Rolan Garosa, prenosi Tanjug. - Osvojio… »

RTV pre 22 dana
PARIZ - Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković rekao je da mu je stota titula u karijeri koju je osvojio u subotu u Ženevi bila preko potrebna pred start Rolan Garosa. "Osvojio sam 100. titulu u karijeri što je velika stvar, bila mi je preko… »
Đoković: "Razumem ljude, ali ako moram da biram..."

Đoković: "Razumem ljude, ali ako moram da biram..."

B92 pre 22 dana
Otvoreno prvenstvo u Francuskoj ostaje jedini grend slem koji do današnjeg dana koristi linijske sudije. Tehnologija "Oko sokolovo", koja uživo prati da li je loptica završila u granicama igrališta, kao i druge prestupe u tenisu, uvedena je 2017. godine… »
Novak: "Mari i ja nismo imali uspeha koliko smo očekivali"

Novak: "Mari i ja nismo imali uspeha koliko smo očekivali"

B92 pre 22 dana
Srpski teniser Novak Đoković govorio je o svom rastanku sa Endijem Marijem pred početak turnira u Ženevi. Njih dvojica su na početku sezone počeli da rade zajedno, išli turnir po turnir, ali je naposletku doneta odluka da svako krene svojim putem. Već na… »
Đoković: Stota titula u karijeri mi je mnogo značila

Đoković: Stota titula u karijeri mi je mnogo značila

RTS pre 22 dana
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković rekao je da mu je stota titula u karijeri koju je osvojio u subotu u Ženevi bila preko potrebna pred start Rolan Garosa. Đoković na Rolan Garos stiže posle osvajanja turnira u Ženevi, što će mu dati dodatan… »
Rafin oproštaj pokolebao i Novaka, koliko je Srbin blizu penzije?

Rafin oproštaj pokolebao i Novaka, koliko je Srbin blizu penzije?

Sportske.net pre 22 dana
Najbolji srpski teniser Novak Đoković prilično emotivno je u nedelju doživeo ceremoniju na Rolan Garosu u Parizu, priređenu u čast završetka karijere njegovog velikog rivala Rafaela Nadala što je dan kasnije dalo povod novinarima da upitaju našeg asa da… »
"Juče sam razmišljao o kraju" Novak šokirao rečima pred prvi meč na Rolan Garosu! Srbin otvorio dušu kao nikad dosad

"Juče sam razmišljao o kraju" Novak šokirao rečima pred prvi meč na Rolan Garosu! Srbin otvorio dušu kao nikad dosad

Kurir pre 22 dana
Najbolji teniser ikada Novak Đoković razgovarao je danas sa novinarima u Parizu pred svoj prvi meč na Rolan Garosu. Podsetimo, Đoković sutra otvara svoju kampanju za osvajanje rekordnog 25 Grend Slem trofeja protiv Amerikanca Mekdonalda na centralnom… »
Đoković o kraju karijere: „Razmišljao sam…“

Đoković o kraju karijere: „Razmišljao sam…“

Nova pre 22 dana
Penzija Rafaela Nadala naterala je Novaka Đokovića da razmisli i o njegovom kraju karijere, koji će se izvesno desiti u budućnosti. Ipak, pre toga, Novak će pokušati da osvoji još po koju titulu nakon one 100. u Ženevi. Prvu priliku za to imaće u Parizu… »
"Nisam shvatio kao šalu to što je rekao": Marej prišao Đokoviću u Parizu, nije izdržao da ne prokomentariše

"Nisam shvatio kao šalu to što je rekao": Marej prišao Đokoviću u Parizu, nije izdržao da ne prokomentariše

Mondo pre 22 dana
Novak Đoković i Endi Marej sreli su se u Parizu prvi put od kada su prekinuli saradnju. Srbin je otkrio kako je izgledao njihov prvi susret. Novak Đoković progovorio je u Parizu o rastanku sa trenerom Endijem Marejem, sa kojim je prekinuo saradnju… »

Euronews pre 22 dana
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković rekao je da mu je stota titula u karijeri koju je osvojio u subotu u Ženevi bila preko potrebna pred start Rolan Garosa. "Osvojio sam 100. titulu u karijeri što je velika stvar, bila mi je preko potrebna pred… »

Vesti online pre 22 dana
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković rekao je da mu je stota titula u karijeri koju je osvojio u subotu u Ženevi bila preko potrebna pred start Rolan Garosa. – Osvojio sam 100. titulu u karijeri što je velika stvar, bila mi je preko potrebna pred… »
Novak otkrio koju mu je foru „prodao“ Mari: Video ga prvi put posle rastanka i onda ispalio šalu kao iz topa

Novak otkrio koju mu je foru „prodao“ Mari: Video ga prvi put posle rastanka i onda ispalio šalu kao iz topa

Nova pre 22 dana
Novak Đoković i Endi Mari su se prvi put posle prekida saradnje sreli na oproštaju Rafaela Nadala. Malo ćaskanje u hodniku tunela ubrzo je Đoković podelio javno i pokazao kakav je šaljivdžija Škot. Kada su se našli na kompleksu Rolan Garosa, na kom su… »
Mari je (naravno) poslao Novaku duhovitu poruku posle „stotke“

Sport klub pre 22 dana
Novak Đoković, najuspešniji igrač u istoriji tenisa, govorio je za medije pred start nastupa na Rolan Garosu, a u centru pažnje našla su se dešavanja iz prethodne sedmice. Đoković je u ženevi proslavio 38. rođendan, posetio familiju, a potom došao do… »

Sport klub pre 22 dana
Novak Đoković, najuspešniji igrač u istoriji tenisa, govorio je za medije pred start nastupa na Rolan Garosu, a u centru pažnje našla su se dešavanja iz prethodne sedmice. Pročitaj više… »
"Momci, da li vam se tresu stolice?": Pitao sam Novaka za sina Stefana, ovakav odgovor nisam očekivao

"Momci, da li vam se tresu stolice?": Pitao sam Novaka za sina Stefana, ovakav odgovor nisam očekivao

Mondo pre 22 dana
Novak Đoković imao je zanimljiv kraj konferencije za medije. Odlično raspoloženje pred početak turnira. Od izveštača MONDA sa Rolan Garosa. Novak Đoković u utorak kreće u pohod na 25. grend slem trofej. Igraće protiv Mekenzija Mekdonalda oko 16 časova, a… »
Novak otkrio detalje razgovora sa Marijem nakon 100. titule u karijeri, pa govorio o njihovom odnosu nakon razlaza

Novak otkrio detalje razgovora sa Marijem nakon 100. titule u karijeri, pa govorio o njihovom odnosu nakon razlaza

Nova pre 22 dana
Novak Đoković, srpski teniser, na konferenciji za medije pred početak nastupa na Rolan Garosu 2025. godine govorio je o svom odnosu sa Endijem Marijem. Mari je bio Novakov trener na početku sezone, ali je zbog loših rezultata saradnja prekinuta. Ipak… »
„Voleo bih da dobijem takav oproštaj od tenisa“: Đoković ganut ceremonijom kojom je Nadal ispraćen u penziju

„Voleo bih da dobijem takav oproštaj od tenisa“: Đoković ganut ceremonijom kojom je Nadal ispraćen u penziju

Nova pre 22 dana
Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, obratio se javnosti prvi put po dolasku na Rolan Garos i tom prilikom pojasnio koliko je bio ganut ceremonijom koju je video u nedelju. Rafael Nadal je ispraćen u legendu na poseban način, a to nikome nije… »
Upomoć, Novakov sin hoće da mi ukrade posao

Upomoć, Novakov sin hoće da mi ukrade posao

B92 pre 22 dana
Drugi dan Rolan Garosa opet je obeležio Novak Đoković, barem za srpske novinare, čak iako nije igrao. A ovoga puta "spotlight" je bio i na njegovom sinu Stefanu. Kecmanovićev meč sa Baesom u 11, posle toga Đokovićeva konferencija za medije u 16.30, nakon… »

Politika pre 22 dana
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković rekao je da mu je stota titula u karijeri koju je osvojio u subotu u Ženevi bila preko potrebna pred start Rolan Garosa. "Osvojio sam 100. titulu u karijeri što je velika stvar, bila mi je preko potrebna pred… »
Novaka Đokovića pitali o penziji pred Rolan Garos: "Iskreno, razmišljao sam... Deo mene je ponosan, a i tužan"

Novaka Đokovića pitali o penziji pred Rolan Garos: "Iskreno, razmišljao sam... Deo mene je ponosan, a i tužan"

Telegraf pre 22 dana
Srpski teniser Novak Đoković stigao je u Pariz gde će učestvovati na Rolan Garosu nakon što je osvojio svoju 100. titulu u karijeri, pokorivši Ženevu pobedom protiv Huberta Hurkača. Stigao je na drugi Grend slem turnir u godini i odmah se obratio… »
Đoković prvi put progovorio o rastanku sa Marijem, Novak otkrio zbog čega je došlo do razilaska

Đoković prvi put progovorio o rastanku sa Marijem, Novak otkrio zbog čega je došlo do razilaska

Telegraf pre 22 dana
U utorak nas na Rolan Garosu očekuje prvi meč Novaka Đokovića, koji će na pariskoj šljaci igrati protiv Makenzija Mekdonalda iz SAD. Ipak, na konferenciji za medije novinare su zanimale i neke druge stvari vezane za njegov nastup u Francuskoj. Tako je… »
Metju Mekonahi čestitao Đokoviću stotu titulu: "Živa legenda" FOTO/VIDEO

Metju Mekonahi čestitao Đokoviću stotu titulu: "Živa legenda" FOTO/VIDEO

B92 pre 23 dana
Novak Đoković osvojio je 100. titulu u karijeri u finalu ATP turnira u Ženevi, a sada mu stižu čestitke sa svih strana. Da je najveći ikad, Novak Đoković je dokazao nebrojeno puta, a osvajanjem 100 titule u finalu ATP turnira u Ženevi, kada je savladao… »

Vesti dana »