Повезане вести
Ноле отворио душу! Српски тенисер пред дуел у Паризу: "Разумем људе, али ако морам да бирам..."
Дневник 26.05.2025
Српски тенисер Новак Ђоковић обратио се на конференцији за медије пред почетак учешћа на Ролан Гаросу. Новак ће на терен изаћи у уторак у мечу првог кола против Мекензија Мекдоналда из САД. У Паризу је стигао за викенд где је… »
Новак Ђоковић стартује на Ролан Гаросу у уторак око 16 часова
Сербиан Невс Медиа 26.05.2025
Новак Ђоковић ће свој меч првог кола Ролан Гароса одиграти у уторак, 27. маја, око 16 часова на стадиону „Филип Шатрије“. Његов дуел против Мекензија Мекдоналда биће трећи на програму тог дана. Пре Ђоковића, на главном терену ће… »
Ђоковић: Стота титула у каријери ми је била преко потребна пред Ролан Гарос
Спортски журнал 26.05.2025
Новак говорио и о разлазу са Ендијем Марејем и крају каријере. Најбољи тенисер свих времена Новак Ђоковић рекао је да му је стота титула у каријери коју је освојио у суботу у Женеви била преко потребна пред старт Ролан Гароса… »
РТВ 26.05.2025
ПАРИЗ - Најбољи тенисер свих времена Новак Ђоковић рекао је да му је стота титула у каријери коју је освојио у суботу у Женеви била преко потребна пред старт Ролан Гароса. "Освојио сам 100. титулу у каријери што је велика ствар… »
Ђоковић: "Разумем људе, али ако морам да бирам..."
Б92 26.05.2025
Отворено првенство у Француској остаје једини гренд слем који до данашњег дана користи линијске судије. Технологија "Око соколово", која уживо прати да ли је лоптица завршила у границама игралишта, као и друге преступе у тенису… »
Новак: "Мари и ја нисмо имали успеха колико смо очекивали"
Б92 26.05.2025
Српски тенисер Новак Ђоковић говорио је о свом растанку са Ендијем Маријем пред почетак турнира у Женеви. Њих двојица су на почетку сезоне почели да раде заједно, ишли турнир по турнир, али је напослетку донета одлука да свако… »
Ђоковић: Стота титула у каријери ми је много значила
РТС 26.05.2025
Најбољи тенисер свих времена Новак Ђоковић рекао је да му је стота титула у каријери коју је освојио у суботу у Женеви била преко потребна пред старт Ролан Гароса. Ђоковић на Ролан Гарос стиже после освајања турнира у Женеви… »
Рафин опроштај поколебао и Новака, колико је Србин близу пензије?
Спортске.нет 26.05.2025
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић прилично емотивно је у недељу доживео церемонију на Ролан Гаросу у Паризу, приређену у част завршетка каријере његовог великог ривала Рафаела Надала што је дан касније дало повод новинарима… »
Новак открио детаље разговора са Маријем након 100. титуле у каријери, па говорио о њиховом односу након разлаза
Нова 26.05.2025
Новак Ђоковић, српски тенисер, на конференцији за медије пред почетак наступа на Ролан Гаросу 2025. године говорио је о свом односу са Ендијем Маријем. Мари је био Новаков тренер на почетку сезоне, али је због лоших резултата… »
Ђоковић о крају каријере: „Размишљао сам…“
Нова 26.05.2025
Пензија Рафаела Надала натерала је Новака Ђоковића да размисли и о његовом крају каријере, који ће се извесно десити у будућности. Ипак, пре тога, Новак ће покушати да освоји још по коју титулу након оне 100. у Женеви. Прву… »
"Нисам схватио као шалу то што је рекао": Мареј пришао Ђоковићу у Паризу, није издржао да не прокоментарише
Мондо 26.05.2025
Новак Ђоковић и Енди Мареј срели су се у Паризу први пут од када су прекинули сарадњу. Србин је открио како је изгледао њихов први сусрет. Новак Ђоковић проговорио је у Паризу о растанку са тренером Ендијем Марејем, са којим је… »
Новак открио коју му је фору „продао“ Мари: Видео га први пут после растанка и онда испалио шалу као из топа
Нова 26.05.2025
Новак Ђоковић и Енди Мари су се први пут после прекида сарадње срели на опроштају Рафаела Надала. Мало ћаскање у ходнику тунела убрзо је Ђоковић поделио јавно и показао какав је шаљивџија Шкот. Када су се нашли на комплексу… »
Еуроневс 26.05.2025
Најбољи тенисер свих времена Новак Ђоковић рекао је да му је стота титула у каријери коју је освојио у суботу у Женеви била преко потребна пред старт Ролан Гароса. "Освојио сам 100. титулу у каријери што је велика ствар, била ми… »
"Јуче сам размишљао о крају" Новак шокирао речима пред први меч на Ролан Гаросу! Србин отворио душу као никад досад
Курир 26.05.2025
Најбољи тенисер икада Новак Ђоковић разговарао је данас са новинарима у Паризу пред свој први меч на Ролан Гаросу. Подсетимо, Ђоковић сутра отвара своју кампању за освајање рекордног 25 Гренд Слем трофеја против Американца… »
„Волео бих да добијем такав опроштај од тениса“: Ђоковић ганут церемонијом којом је Надал испраћен у пензију
Нова 26.05.2025
Новак Ђоковић, најбољи тенисер свих времена, обратио се јавности први пут по доласку на Ролан Гарос и том приликом појаснио колико је био ганут церемонијом коју је видео у недељу. Рафаел Надал је испраћен у легенду на посебан… »
Вести онлине 26.05.2025
Најбољи тенисер свих времена Новак Ђоковић рекао је да му је стота титула у каријери коју је освојио у суботу у Женеви била преко потребна пред старт Ролан Гароса. – Освојио сам 100. титулу у каријери што је велика ствар, била… »
Мари је (наравно) послао Новаку духовиту поруку после „стотке“
Спорт клуб 26.05.2025
Новак Ђоковић, најуспешнији играч у историји тениса, говорио је за медије пред старт наступа на Ролан Гаросу, а у центру пажње нашла су се дешавања из претходне седмице. Ђоковић је у женеви прославио 38. рођендан, посетио… »
Мари је (наравно) послао Новаку духовиту поруку после „стотке“
Спорт клуб 26.05.2025
Новак Ђоковић, најуспешнији играч у историји тениса, говорио је за медије пред старт наступа на Ролан Гаросу, а у центру пажње нашла су се дешавања из претходне седмице. Прочитај више… »
"Момци, да ли вам се тресу столице?": Питао сам Новака за сина Стефана, овакав одговор нисам очекивао
Мондо 26.05.2025
Новак Ђоковић имао је занимљив крај конференције за медије. Одлично расположење пред почетак турнира. Од извештача МОНДА са Ролан Гароса. Новак Ђоковић у уторак креће у поход на 25. гренд слем трофеј. Играће против Мекензија… »
Упомоћ, Новаков син хоће да ми украде посао
Б92 26.05.2025
Други дан Ролан Гароса опет је обележио Новак Ђоковић, барем за српске новинаре, чак иако није играо. А овога пута "спотлигхт" је био и на његовом сину Стефану. Кецмановићев меч са Баесом у 11, после тога Ђоковићева конференција… »
Политика 26.05.2025
Најбољи тенисер свих времена Новак Ђоковић рекао је да му је стота титула у каријери коју је освојио у суботу у Женеви била преко потребна пред старт Ролан Гароса. "Освојио сам 100. титулу у каријери што је велика ствар, била ми… »
Новака Ђоковића питали о пензији пред Ролан Гарос: "Искрено, размишљао сам... Део мене је поносан, а и тужан"
Телеграф 26.05.2025
Српски тенисер Новак Ђоковић стигао је у Париз где ће учествовати на Ролан Гаросу након што је освојио своју 100. титулу у каријери, покоривши Женеву победом против Хуберта Хуркача. Стигао је на други Гренд слем турнир у години и… »
Ђоковић први пут проговорио о растанку са Маријем, Новак открио због чега је дошло до разиласка
Телеграф 26.05.2025
У уторак нас на Ролан Гаросу очекује први меч Новака Ђоковића, који ће на париској шљаци играти против Макензија Мекдоналда из САД. Ипак, на конференцији за медије новинаре су занимале и неке друге ствари везане за његов наступ… »
Метју Меконахи честитао Ђоковићу стоту титулу: "Жива легенда" ФОТО/ВИДЕО
Б92 26.05.2025
Новак Ђоковић освојио је 100. титулу у каријери у финалу АТП турнира у Женеви, а сада му стижу честитке са свих страна. Да је највећи икад, Новак Ђоковић је доказао небројено пута, а освајањем 100 титуле у финалу АТП турнира у… »
Вести дана »
МОК препоручио укидање забране Белорусији: Ово је одлука о Русији и њеним спортистима
Курир пре 14 минутајош 1 повезана
Обрадовић: Победу посвећујем Владимиру Цветковићу, био је један од највећих звездаша
Политика пре 14 минутајош 4 повезане