Повезане вести
"Био сам без динара, морао сам да убијем Звицера": Процурила преписка атентатора и његове мајке након пуцњаве
Мондо 26.05.2025
Покушај атентата на Радоја Звицера догодио се пре пет година. Вођа "кавачког клана", Радоје Звицер, пре пет година преживео је атентат у Кијеву. Плаћене убице, за које се сумња да су припадници супарничког "шкаљарског клана"… »
"Био сам без динара морао сам да убијем Звицера!" Шокантна Скај преписка атентатора и његове мајке, "да си ме послушао САД га…
Курир 26.05.2025
Радоје Звицер, вођа "кавачког клана" пре пет година преживео је атентат у Кијеву. Плаћене убице, за које се сумња да су припадници супарничког "шкаљарског клана", за милионски износ одлучили су да се реше мете, али у томе нису… »
Изрешетали Звицера док је џогирао, а онда се појавила тамара и репетирала пиштољ: Пре 5 година шеф кавчана преживео атентат…
Курир 26.05.2025
Одбегли шеф кавачког клана, Радоје Звицер,пре пет година преживео је атентат у Кијеву, након што га је са пет хитаца изрешетала екипа плаћених убица супарничког ш каљарског клана. Вођа которског клана, подсетимо, тешко је рањен… »
Вести дана »
Трагедија у Земуну: Радника обезбеђења ударио воз, огласили се из "Србијавоза"
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Земље се масовно повлаче са Евровизије 2026. Најављен бојкот након што је Израелу дозвољено учешће на такмичењу
Блиц пре 6 сатијош 3 повезане
Поништена наредба; Суд дозволио Трампу да распореди Националну гарду у Вашингтону
Курир пре 1 сатјош 1 повезана