Повезане вести
"Био сам без динара, морао сам да убијем Звицера": Процурила преписка атентатора и његове мајке након пуцњаве
Мондо 26.05.2025
Покушај атентата на Радоја Звицера догодио се пре пет година. Вођа "кавачког клана", Радоје Звицер, пре пет година преживео је атентат у Кијеву. Плаћене убице, за које се сумња да су припадници супарничког "шкаљарског клана"… »
"Био сам без динара морао сам да убијем Звицера!" Шокантна Скај преписка атентатора и његове мајке, "да си ме послушао САД га…
Курир 26.05.2025
Радоје Звицер, вођа "кавачког клана" пре пет година преживео је атентат у Кијеву. Плаћене убице, за које се сумња да су припадници супарничког "шкаљарског клана", за милионски износ одлучили су да се реше мете, али у томе нису… »
Изрешетали Звицера док је џогирао, а онда се појавила тамара и репетирала пиштољ: Пре 5 година шеф кавчана преживео атентат…
Курир 26.05.2025
Одбегли шеф кавачког клана, Радоје Звицер,пре пет година преживео је атентат у Кијеву, након што га је са пет хитаца изрешетала екипа плаћених убица супарничког ш каљарског клана. Вођа которског клана, подсетимо, тешко је рањен… »
Вести дана »
Радно време за Нову годину и Божић: Шта је и када затворено, колико дана се не плаћа паркинг, све детаљно
Блиц пре 53 минутајош 25 повезаних
Српска листа не слави победу, Курти прогласио „историјски“ тријумф
Време пре 37 минутајош 23 повезане
Уклоњени шатори испред Народне скупштине: Ево када ће саобраћај бити нормализован
Мондо пре 1 сатјош 13 повезаних