Povezane vesti
"Bio sam bez dinara, morao sam da ubijem Zvicera": Procurila prepiska atentatora i njegove majke nakon pucnjave
Mondo 26.05.2025
Pokušaj atentata na Radoja Zvicera dogodio se pre pet godina. Vođa "kavačkog klana", Radoje Zvicer, pre pet godina preživeo je atentat u Kijevu. Plaćene ubice, za koje se sumnja da su pripadnici suparničkog "škaljarskog klana", za milionski iznos… »
"Bio sam bez dinara morao sam da ubijem Zvicera!" Šokantna Skaj prepiska atentatora i njegove majke, "da si me poslušao SAD ga…
Kurir 26.05.2025
Radoje Zvicer, vođa "kavačkog klana" pre pet godina preživeo je atentat u Kijevu. Plaćene ubice, za koje se sumnja da su pripadnici suparničkog "škaljarskog klana", za milionski iznos odlučili su da se reše mete, ali u tome nisu uspeli, jer je Zvicer… »
Izrešetali Zvicera dok je džogirao, a onda se pojavila tamara i repetirala pištolj: Pre 5 godina šef kavčana preživeo atentat…
Kurir 26.05.2025
Odbegli šef kavačkog klana, Radoje Zvicer,pre pet godina preživeo je atentat u Kijevu, nakon što ga je sa pet hitaca izrešetala ekipa plaćenih ubica suparničkog š kaljarskog klana. Vođa kotorskog klana, podsetimo, teško je ranjen 26. maja 2020. godine… »
Vesti dana »

FOTO, VIDEO: Novosađani sinoć odali poštu stradalima na Železničkoj stanici
Radio 021 pre 56 minutajoš 3 povezane