Povezane vesti
"Bio sam bez dinara, morao sam da ubijem Zvicera": Procurila prepiska atentatora i njegove majke nakon pucnjave
Mondo 26.05.2025
Pokušaj atentata na Radoja Zvicera dogodio se pre pet godina. Vođa "kavačkog klana", Radoje Zvicer, pre pet godina preživeo je atentat u Kijevu. Plaćene ubice, za koje se sumnja da su pripadnici suparničkog "škaljarskog klana", za milionski iznos… »
"Bio sam bez dinara morao sam da ubijem Zvicera!" Šokantna Skaj prepiska atentatora i njegove majke, "da si me poslušao SAD ga…
Kurir 26.05.2025
Radoje Zvicer, vođa "kavačkog klana" pre pet godina preživeo je atentat u Kijevu. Plaćene ubice, za koje se sumnja da su pripadnici suparničkog "škaljarskog klana", za milionski iznos odlučili su da se reše mete, ali u tome nisu uspeli, jer je Zvicer… »
Izrešetali Zvicera dok je džogirao, a onda se pojavila tamara i repetirala pištolj: Pre 5 godina šef kavčana preživeo atentat…
Kurir 26.05.2025
Odbegli šef kavačkog klana, Radoje Zvicer,pre pet godina preživeo je atentat u Kijevu, nakon što ga je sa pet hitaca izrešetala ekipa plaćenih ubica suparničkog š kaljarskog klana. Vođa kotorskog klana, podsetimo, teško je ranjen 26. maja 2020. godine… »
Vesti dana »
Džej Di Vens rekao da nema nikakve pokazatelje da je Ormuski moreuz zatvoren
Danas pre 59 minutajoš 24 povezane
Budanov odbio poljsko odlikovanje nakon što je orden oduzet Zelenskom
Blic pre 44 minutajoš 35 povezanih
RHMZ najavio: Obilni pljuskovi sa grmljavinom naredna dva dana u Bačkoj, Banatu, Sremu i Beogradu
Telegraf pre 2 satajoš 45 povezanih
Selektor Portugalije: „Ronaldo mora bude na terenu kada želite golove“
Sputnik pre 4 satijoš 80 povezanih
Fudbaleri Turske sa igračem više poraženi od Paragvaja, ništa od nokaut faze SP
RTV pre 1 satjoš 34 povezane