Povezane vesti

"Brate, uši sam mu rezao kao dobermanu, pa ga zaklao bajonetom" Uznemirujući detalji likvidacije dvojice mladića iz Srbije…

"Brate, uši sam mu rezao kao dobermanu, pa ga zaklao bajonetom" Uznemirujući detalji likvidacije dvojice mladića iz Srbije…

Kurir pre 9 dana
Navodni pripadnici "škaljarskog klana" kroz smeh su prepričavali kako su brutalno mučili i ubili Filipa Marjanovića i Vukašina Gošovića iz Srbije,izražavajući žaljenje što ih nisu duže zlostavljali kako bi iz njih izvukli više informacija o… »
Klinci iz Srbije ubijeni zbog muža fatalne blogerke! Ubili ga pred njom, a ona posle dospela u centar skandala! "mršavi je…

Klinci iz Srbije ubijeni zbog muža fatalne blogerke! Ubili ga pred njom, a ona posle dospela u centar skandala! "mršavi je…

Kurir pre 8 dana
Brutalno ubistvo mladića iz Beograda, Vukašina Gošovića (21) i Filipa Marjanovića (23), rasvetlila je crnogorska policija pet godina nakon što su mladići nestali kada im se te 2019. nakon prelaska granice sa Crnom Gorom izgubio svaki trag. Posle… »
"Uši sam im rezao, pa ih zaklao ko jarca": Jezivi detalji ubistva Filipa i Vukašina, bili na crnom spisku nestalih

"Uši sam im rezao, pa ih zaklao ko jarca": Jezivi detalji ubistva Filipa i Vukašina, bili na crnom spisku nestalih

Mondo pre 8 dana
Skaj prepiska otkrila je jezive detalje mučenja i likvidacije dvojice Srba - Filipa Marjanovića i Vukašina Gošovića. Navodni pripadnici " škaljarskog klana" kroz smeh su prepričavali kako su brutalno mučili i ubili Filipa Marjanovića i Vukašina… »

Vesti dana »