Povezane vesti

Kuma meline Džinović je najbogatija srpkinja Evo u kakvim je odnosima modna kreatorka sa njom, otkrivena šok tajna

Kuma meline Džinović je najbogatija srpkinja Evo u kakvim je odnosima modna kreatorka sa njom, otkrivena šok tajna

Alo pre 8 dana
Jedan detalj iz Melininog privatnog života je posebno zanimljiv javnostu. Modna kreatorka i bivša supruga Harisa Džinovića, Melina Galić (ex Džinović), nakon razvoda od pevača nastavila je život van Srbije. Melina se preselila u Monako, a od tada… »
"Prvo majka i sestra, pa odmah za njima Slavica Eklston": Melina Džinović o odnosu sa prebogatom Srpkinjom: "Mojoj kumi se…

"Prvo majka i sestra, pa odmah za njima Slavica Eklston": Melina Džinović o odnosu sa prebogatom Srpkinjom: "Mojoj kumi se…

Blic pre 8 dana
Modna kreatorka Melina Galić (nekadašnje Džinović) živi novi život daleko od ovih prostora. Ona se nakon razvoda od pevača Harisa Džinovića preselila iz Srbije u Monako, dok se o njenom privatnom životu dugo naširoko priča i piše. Melini i… »
"U njoj sam našla sve" Kuma Meline Džinović je najbogatija Srpkinja, ovako priča o njoj: "Sestra, mama pa ona"

"U njoj sam našla sve" Kuma Meline Džinović je najbogatija Srpkinja, ovako priča o njoj: "Sestra, mama pa ona"

Telegraf pre 8 dana
Modna kreatorka i bivša supruga Harisa Džinovića, Melina Galić (ex Džinović), nakon razvoda od pevača nastavila je život van Srbije. Melina se preselila u Monako, a od tada se ne oglašava za domaće medije iako o njenom životu ne prestaje da se… »

Vesti dana »