Povezane vesti
Pevačica abortirala u 4. Mesecu trudnoće i tada kreće pakao: Otišla sam nakon toga da pevam i krenulo je mleko da mi se sliva…
Kurir 26.05.2025
Folk pevačica Zlata Petrović još kao maloletna je bila u ugovorenom braku, a tada je zatrudnela ali odlučila da prekine trudnoću. Zlata je bila primorena da se sa 16 godina uda za čoveka kojeg nije volela, pa tako nije želela u tom periodu da se ostvari… »
"To je moj najveći greh, nijedan lekar nije hteo to da uradi": Pevačica prekinula trudnoću u 4. mesecu trudnoće: "Posle toga…
Blic 26.05.2025
Folk pevačica Zlata Petrović još kao maloletne je bila u ugovorenom braku, a tada je zatrudinla, ali odlučila da prekine trudnoću. Zlata je bila primorena da se sa 16 godina uda za čoveka kojeg nije volela, pa tako nije želela u tom periodu da se ostvari… »
Vesti dana »
(BLOG) "Marš za pravosuđe" završen šetnjom do TOK-a, zaposleni u tužilaštvu ih dočekali aplauzom
N1 Info pre 17 minutajoš 34 povezane
Slovačka spremna da prekine izvoz struje Ukrajini i ne učestvuje u zajmu EU ako ne dobije naftu
Serbian News Media pre 7 minutajoš 28 povezanih
Hladno i oblačno vreme u Srbiji sa slabim snegom i kišom, najava toplijeg i sunčanog vremena od nedelje
Naslovi.ai pre 1 satjoš 45 povezanih
Produženje licence OFAC-a omogućava nesmetan rad NIS i JANAF do 20. marta 2026.
Naslovi.ai pre 1 satjoš 24 povezane
Britanska vlada razmatra da bivšeg princa Endrua skloni iz reda za nasleđivanje krune
Insajder pre 1 satjoš 18 povezanih