Povezane vesti
Pevačica abortirala u 4. Mesecu trudnoće i tada kreće pakao: Otišla sam nakon toga da pevam i krenulo je mleko da mi se sliva…
Kurir 26.05.2025
Folk pevačica Zlata Petrović još kao maloletna je bila u ugovorenom braku, a tada je zatrudnela ali odlučila da prekine trudnoću. Zlata je bila primorena da se sa 16 godina uda za čoveka kojeg nije volela, pa tako nije želela u tom periodu da se ostvari… »
"To je moj najveći greh, nijedan lekar nije hteo to da uradi": Pevačica prekinula trudnoću u 4. mesecu trudnoće: "Posle toga…
Blic 26.05.2025
Folk pevačica Zlata Petrović još kao maloletne je bila u ugovorenom braku, a tada je zatrudinla, ali odlučila da prekine trudnoću. Zlata je bila primorena da se sa 16 godina uda za čoveka kojeg nije volela, pa tako nije želela u tom periodu da se ostvari… »
Vesti dana »
Fon der Lajen u Davosu: „O suverenitetu Grenlanda se ne pregovara, pretnje carinama su greška“
Serbian News Media pre 5 minutajoš 45 povezanih
Đedović Handanović: NIS podneo zahtev OFAK-u za produženje licence za rad
Forbes pre 3 satajoš 31 povezana
Svetski ekonomski forum u Davosu – Vučić: Svet ide u ludom smeru, moramo da sačuvamo mir
RTS pre 10 minutajoš 17 povezanih
Vozač automobila udario devojčicu (11) na pešačkom u Beogradu: Hitno prevezena u Tiršovu
Euronews pre 2 satajoš 25 povezanih