Povezane vesti
Novak u emisiji (Ne)uspjeh prvaka: Hteo sam da dominiram protiv Federera i Nadala
Sportski žurnal 26.05.2025
Đoković je u razgovoru sa Slavenom Bilićem pričao o počecima karijere, "žrtvi" koju je podnosila njegova porodica, a kao poseban osećaj izdvojio igranje za Srbiju. - Kada sam osvojio Australijan open 2008. godine upisao sam u istoriju tenisa, ali to mi… »
Đoković u emisiji „(Ne)uspeh prvaka”: Hteo sam da dominiram protiv Federera i Nadala
Politika 26.05.2025
Kada sam osvojio Australijan open 2008. godine upisao sam u istoriju tenisa, ali to mi nije bilo dovoljno, želeo sam da dominiram protiv Rodžera Federera i Rafaela Nadala. „Njihovo rivalstvo bila je Holivudska priča, različiti karakteri i stilovi. Tri… »
Đoković o tome kako je slomio rivalstvo Federera i Nadala: "Bilo je kao Holivud, ali to sam rešio"
Telegraf 26.05.2025
Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, govoreći u emisiji "(Ne)uspjeh prvaka", otkrio je kakvo je bilo rivalstvo između njega, Rafaela Nadala i Rodžera Federera. - Kada sam osvojio Australijan open 2008. godine upisao sam u istoriju tenisa, ali to… »
Vesti dana »

Promenljivo i svežije: Nestabilno vreme širom Srbije, popodne i uveče pljuskovi i grmljavina
Glas juga pre 14 minutajoš 28 povezanih

Le Pen besna zbog trgovinskog dogovora: "Fijasko za Evropu"
Večernje novosti pre 39 minutajoš 29 povezanih

Sunovrat srpkinje! Posle plasmana karijere Olga Danilović ozbiljno nazadovala na VTA listi
Večernje novosti pre 54 minutajoš 29 povezanih

Peti dan sukoba između Kambodže i Tajlanda, danas sastanak dve zemlje u Maleziji
Insajder pre 3 satajoš 10 povezanih