Повезане вести
Новак у емисији (Не)успјех првака: Хтео сам да доминирам против Федерера и Надала
Спортски журнал 26.05.2025
Ђоковић је у разговору са Славеном Билићем причао о почецима каријере, "жртви" коју је подносила његова породица, а као посебан осећај издвојио играње за Србију. - Када сам освојио Аустралијан опен 2008. године уписао сам у… »
Ђоковић у емисији „(Не)успех првака”: Хтео сам да доминирам против Федерера и Надала
Политика 26.05.2025
Када сам освојио Аустралијан опен 2008. године уписао сам у историју тениса, али то ми није било довољно, желео сам да доминирам против Роџера Федерера и Рафаела Надала. „Њихово ривалство била је Холивудска прича, различити… »
Ђоковић о томе како је сломио ривалство Федерера и Надала: "Било је као Холивуд, али то сам решио"
Телеграф 26.05.2025
Најбољи тенисер свих времена, Новак Ђоковић, говорећи у емисији "(Не)успјех првака", открио је какво је било ривалство између њега, Рафаела Надала и Роџера Федерера. - Када сам освојио Аустралијан опен 2008. године уписао сам… »
Вести дана »
Здравковић: Ако дође до заустављања Рафинерије и Петрохемије, Панчево би могло постати долина глади
Нова пре 16 минутајош 176 повезаних
Миливојевић (ДС): Уместо да полиција поступи по налогу, омогућила Селаковићу да се руга тужилаштву
Бета пре 46 минутајош 62 повезане
Све одлуке Могеринијеве под лупом - ко је утицао на њу у преговорима Београда и Приштине
Спутник пре 1 сатјош 50 повезаних