Povezane vesti

Novak u emisiji (Ne)uspjeh prvaka: Hteo sam da dominiram protiv Federera i Nadala

Novak u emisiji (Ne)uspjeh prvaka: Hteo sam da dominiram protiv Federera i Nadala

Sportski žurnal pre 6 dana
Đoković je u razgovoru sa Slavenom Bilićem pričao o počecima karijere, "žrtvi" koju je podnosila njegova porodica, a kao poseban osećaj izdvojio igranje za Srbiju. - Kada sam osvojio Australijan open 2008. godine upisao sam u istoriju tenisa, ali… »
Đoković u emisiji „(Ne)uspeh prvaka”: Hteo sam da dominiram protiv Federera i Nadala

Đoković u emisiji „(Ne)uspeh prvaka”: Hteo sam da dominiram protiv Federera i Nadala

Politika pre 5 dana
Kada sam osvojio Australijan open 2008. godine upisao sam u istoriju tenisa, ali to mi nije bilo dovoljno, želeo sam da dominiram protiv Rodžera Federera i Rafaela Nadala. „Njihovo rivalstvo bila je Holivudska priča, različiti karakteri i stilovi… »
Đoković o tome kako je slomio rivalstvo Federera i Nadala: "Bilo je kao Holivud, ali to sam rešio"

Đoković o tome kako je slomio rivalstvo Federera i Nadala: "Bilo je kao Holivud, ali to sam rešio"

Telegraf pre 5 dana
Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, govoreći u emisiji "(Ne)uspjeh prvaka", otkrio je kakvo je bilo rivalstvo između njega, Rafaela Nadala i Rodžera Federera. - Kada sam osvojio Australijan open 2008. godine upisao sam u istoriju tenisa… »

Vesti dana »