Повезане вести
(Видео) "у неким везама сам позајмљивала и поклањала новац": Јеллена признаје да је правила грешке, а данас иако удата са…
Блиц 27.05.2025
Певачица Јелена Лаловић познатија као Јеллена гошћа је емисије "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић" у којој отворено прича о својим љубавима којима је заправо тежила јер је у породици имала узор баку и деку који су се… »
(Видео) "добила сам витилиго у том тренутку": Певачици је тешко пао развод родитеља, а о проблему који је задесио је до сада…
Блиц 27.05.2025
Крајем '90. година Јелена Лаловић познатија као Јеллена била је краљица клубова, а вечерас, у понедељак, у 22 сата је гошћа емисије "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић" која се емитује само на Блиц телевизији. Јелена… »
(Видео) "када ме је запросио питала сам га да ли је сигуран, ја сам старија": Певачица отворено о супругу и непријатном…
Блиц 27.05.2025
Певачица Јеллена, Јелена Лаловић у емисији "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић" која се емитује вечерас, у понедељак у 22 сата, само на Блиц телевизији, отворено прича о свом животу, успонима, падовима, неуспешним… »
Певачица се удала за 10 година млађег официра: "Када ме је запросио питала сам га да ли је сигуран јер..."
Телеграф 27.05.2025
Певачица Јелена Лаловић, познатија као Јеллена, отворено је проговорила о свом љубавном животу. Јеллена сада има своју оазу мира иако је прошла кроз различите периоде када је љубав у питању. - Ми смо се упознали преко… »
Вести дана »

Мали: Став Савета ЕУ о забрани увоза руског гаса катастрофалан за Србију
Данас пре 7 сатијош 2 повезане

"Путин и Зеленски се Мрзе више од свега, баш ми отежавају": Трамп се жалио у Белој кући пред новинарима: "Нисам рекао да ће победити"
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана

Мушкарац електричним бициклом слетео с коловоза и умро: Ужас у Лазаревцу: Хитна могла само да констатује смрт
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

Сјајна вест за навијаче актуелног шампиона Европе! Најбољи играч се коначно вратио у тим!
Курир пре 7 минутајош 1 повезана

Карлик Џонс поломио кост у стопалу: Кошаркаш Партизана мора да паузира 3 месеца
Курир пре 3 сатајош 1 повезана