Povezane vesti
"Ali kad su mi deca ušla na teren, kad sam njih video..." Novak najiskrenije o emotivnom trenutku koji nikada neće…
Kurir pre 8 dana
Za mnoge je način na koj je Novak Đoković “proslavio” svoju stotu titulu u Ženevi bio pomalo čudan, sveden, pa je srpske medije interesovalo da li je “to bilo to”, i da li će mu rezultat na ovogodišnjem Rolan Garosu predstavljati jedan od… »
"Ne znam šta mora da se desi da bih ja to rekao"
B92 pre 8 dana
Novak Đoković je pred početak ovogodišnjeg izdanja Rolan Garosa govorio o tome da li od tog turnira može da mu zavisi odlazak u penziju. U prvom razgovoru sa srpskim medijma po dolasaku u Pariz, ali i osvajanju 100. titule u karijeri u Ženevi, Novak… »
Novak otkrio da li od rezultata na Rolan Garosu zavisi penzija: Do ovog turnira će sigurno igrati!
Telegraf pre 8 dana
Novak Đoković je sa 100. titulom u rukama došao na Rolan Garos i baš mu je taj turnir u Ženevi doneo veliki jubilej, tako da je u Švajcarskoj moralo da se proslavi, iako je Srbin izgledao prilično umorno na terenu. - Jeste bilo više slavlja posle… »
Novak: Sigurni su Vimbldon i US open, a ostalo…
Sport klub pre 8 dana
Neposredno posle osvojene 100. titule u Ženevi, Novak Đoković nije – kao što obično čini – pokazivao emocije usled velike pobede. Razlog leži u „gnjavaži od meča“, kako je rekao u Švajcarskoj posle trijumfa nad Hubertom Hurkačom, ali… »
Novak: Sigurni su Vimbldon i US open, a ostalo…
Sport klub pre 8 dana
Neposredno posle osvojene 100. titule u Ženevi, Novak Đoković nije – kao što obično čini – pokazivao emocije usled velike pobede. Pročitaj više… »
Vesti dana »

Vozač Vojske Srbije osuđen na 12 godina zbog pogibije pet osoba u nesreći kod Raške
RTS pre 31 minutajoš 25 povezanih

Tuča stanara novobeogradskog Bloka 4 i privatnog obezbeđenja investitora (VIDEO)
Luftika pre 2 satajoš 13 povezanih