Povezane vesti

"Ali kad su mi deca ušla na teren, kad sam njih video..." Novak najiskrenije o emotivnom trenutku koji nikada neće zaboraviti!…

"Ali kad su mi deca ušla na teren, kad sam njih video..." Novak najiskrenije o emotivnom trenutku koji nikada neće zaboraviti!…

Kurir 27.05.2025
Za mnoge je način na koj je Novak Đoković “proslavio” svoju stotu titulu u Ženevi bio pomalo čudan, sveden, pa je srpske medije interesovalo da li je “to bilo to”, i da li će mu rezultat na ovogodišnjem Rolan Garosu predstavljati jedan od odlučujućih… »
"Ne znam šta mora da se desi da bih ja to rekao"

"Ne znam šta mora da se desi da bih ja to rekao"

B92 27.05.2025
Novak Đoković je pred početak ovogodišnjeg izdanja Rolan Garosa govorio o tome da li od tog turnira može da mu zavisi odlazak u penziju. U prvom razgovoru sa srpskim medijma po dolasaku u Pariz, ali i osvajanju 100. titule u karijeri u Ženevi, Novak je… »
Novak otkrio da li od rezultata na Rolan Garosu zavisi penzija: Do ovog turnira će sigurno igrati!

Novak otkrio da li od rezultata na Rolan Garosu zavisi penzija: Do ovog turnira će sigurno igrati!

Telegraf 27.05.2025
Novak Đoković je sa 100. titulom u rukama došao na Rolan Garos i baš mu je taj turnir u Ženevi doneo veliki jubilej, tako da je u Švajcarskoj moralo da se proslavi, iako je Srbin izgledao prilično umorno na terenu. - Jeste bilo više slavlja posle, toliko… »
Novak: Sigurni su Vimbldon i US open, a ostalo…

Sport klub 27.05.2025
Neposredno posle osvojene 100. titule u Ženevi, Novak Đoković nije – kao što obično čini – pokazivao emocije usled velike pobede. Razlog leži u „gnjavaži od meča“, kako je rekao u Švajcarskoj posle trijumfa nad Hubertom Hurkačom, ali više emocija… »

Sport klub 27.05.2025
Neposredno posle osvojene 100. titule u Ženevi, Novak Đoković nije – kao što obično čini – pokazivao emocije usled velike pobede. Pročitaj više… »

Vesti dana »