Повезане вести

"Ја не претим из празне пушке, идемо до краја" Александра Николић се обратила Филипу Цару након што је открила језиве: Ово је…

"Ја не претим из празне пушке, идемо до краја" Александра Николић се обратила Филипу Цару након што је открила језиве: Ово је…

Курир 27.05.2025
Победница ријалитија "Задруга" Александра Николић открила је у лајву на друштвеним мрежама језиве детаље из односа са Филипом Царем, оцем њене ћерке. Александра се опет огласила на свом Инстаграм профилу, после тврдњи њеног… »
"Не претим из празне пушке, идемо до краја" Шок оглашавање Александре Николић у јеку приче о насиљу, овако је запретила…

"Не претим из празне пушке, идемо до краја" Шок оглашавање Александре Николић у јеку приче о насиљу, овако је запретила…

Ало 27.05.2025
Споменула и породицу. Победница ријалитија Задруга, Александра Николић открила је у лајву на друштвеним мрежама језиве детаље из односа са Филипом Царем, оцем њене ћерке. Николићева се опет огласила на свом Инстаграм профилу… »
Александра Николић усред ноћи запретила Цару, шок детаљи: “Услучају да чујем…не претим из празне…”

Александра Николић усред ноћи запретила Цару, шок детаљи: “Услучају да чујем…не претим из празне…”

Телеграф 27.05.2025
Победница ријалитија "Задруга", Александра Николић открила је у лајву на друштвеним мрежама језиве детаље из односа са Филипом Царем, оцем њене ћерке. Александра Николић се опет огласила на свом Инстаграм профилу, после тврдњи… »
"Ја не претим из празне пушке, идемо до краја": Александра Николић се обратила Филипу Цару након што је открила језиве детаље…

"Ја не претим из празне пушке, идемо до краја": Александра Николић се обратила Филипу Цару након што је открила језиве детаље…

Блиц 27.05.2025
Победница ријалитија "Задруга", Александра Николић открила је у лајву на друштвеним мрежама језиве детаље из односа са Филипом Царем, оцем њене ћерке. Александра се опет огласила на свом Инстаграм профилу, после тврдњи њеног… »

Вести дана »