Повезане вести
"Ја не претим из празне пушке, идемо до краја" Александра Николић се обратила Филипу Цару након што је открила језиве: Ово је…
Курир 27.05.2025
Победница ријалитија "Задруга" Александра Николић открила је у лајву на друштвеним мрежама језиве детаље из односа са Филипом Царем, оцем њене ћерке. Александра се опет огласила на свом Инстаграм профилу, после тврдњи њеног… »
"Не претим из празне пушке, идемо до краја" Шок оглашавање Александре Николић у јеку приче о насиљу, овако је запретила…
Ало 27.05.2025
Споменула и породицу. Победница ријалитија Задруга, Александра Николић открила је у лајву на друштвеним мрежама језиве детаље из односа са Филипом Царем, оцем њене ћерке. Николићева се опет огласила на свом Инстаграм профилу… »
Александра Николић усред ноћи запретила Цару, шок детаљи: “Услучају да чујем…не претим из празне…”
Телеграф 27.05.2025
Победница ријалитија "Задруга", Александра Николић открила је у лајву на друштвеним мрежама језиве детаље из односа са Филипом Царем, оцем њене ћерке. Александра Николић се опет огласила на свом Инстаграм профилу, после тврдњи… »
"Ја не претим из празне пушке, идемо до краја": Александра Николић се обратила Филипу Цару након што је открила језиве детаље…
Блиц 27.05.2025
Победница ријалитија "Задруга", Александра Николић открила је у лајву на друштвеним мрежама језиве детаље из односа са Филипом Царем, оцем њене ћерке. Александра се опет огласила на свом Инстаграм профилу, после тврдњи њеног… »
Вести дана »
Нема најаве састанка Путина и Трампа до краја године: Песков открива шта кочи разговоре
Дневник пре 23 минутајош 24 повезане
Анђа у сузама постаје своја на своме: Мислила сам умрећу, а нећу доживети ово! Муж ми је умро, деца у иностранству, напокон ћу да легализујем кућу
Курир пре 8 минутајош 19 повезаних
Летос га нико није желео, а сада наставља трку са Јокићем: Вестбрук уписао нови трипл-дабл и још више одмакао нашем асу!
Хот спорт пре 1 сатјош 16 повезаних