Повезане вести
Румунски екстремни десничар све изненадио: Ђорђеску, несуђени председник, повлачи се из политике
Телеграф 27.05.2025
Румунски крајњи десничар и бивши председнички кандидат Калин Ђорђеску најавио је да се повлачи из политике, наводећи да то ''није оставка, већ одговоран избор''. Ђорђеску је нагласио да не планира да се придружи иједној… »
Румунски крајњи десничар Калин Ђорђеску најавио повлачење из политике
Еуроневс 27.05.2025
Румунски крајње десничарски политичар и бивши председнички кандидат Калин Ђорђеску најавио је да се повлачи из политике, истичући да то "није оставка, већ одговоран избор". Ђорђеску је нагласио да не планира да се придружи било… »
"Ово није оставка, већ одговоран избор" Калин Ђорђеску се повлачи из политике
Курир 27.05.2025
„ Избори за председника Румуније 2025. године су завршени. Заједно с њима, одлучио сам да окончам своје активно учешће у политичком процесу, јер сматрам да је ова фаза суверенистичког покрета завршена“, рекао је Калин Ђорђеску у… »
Ђорђеску се повлачи из политике: Путинов кандидат није успео да освоји власт у Румунији, сад хоће назад у анонимност
Блиц 27.05.2025
Румунски политичар Калин Ђорђеску објавио је да се повлачи из политике. „Избори за председника Румуније 2025. године су завршени. Заједно с њима, одлучио сам да окончам своје активно учешће у политичком процесу, јер сматрам да… »
Румунија: Калин Ђорђеску се повлачи из политике
РТВ 27.05.2025
БУКУРЕШТ - Румунски крајњи десничар и бивши председнички кандидат Калин Ђорђеску најавио је да се повлачи из политике, наводећи да то ''није оставка, већ одговоран избор''. Ђорђеску је нагласио да не планира да се придружи… »
Крај; Ђорђеску објавио: Повлачим се из политике
Б92 27.05.2025
Бивши независни председнички кандидат Румуније Калин Ђорђеску објавио је да се повлачи из политике након завршетка председничких избора. "Избори за председника Румуније су завршени. У том контексту, донео сам одлуку да окончам… »
Ђорђеску: Одлучио сам – повлачим се
Спутник 27.05.2025
Бивши независни председнички кандидат Румуније Калин Ђорђеску објавио је да се повлачи из политике након завршетка председничких избора. Раније је портал „Хотњуз“ објавио да је Ђорђеску позван у румунско тужилаштво ради давања… »
Ђорђеску донео одлуку: Повлачим се из политике
Вечерње новости 27.05.2025
БИВШИ независни председнички кандидат Румуније Калин Ђорђеску објавио је да се повлачи из политике након завршетка председничких избора. АП Пхото/Александру Добре - Избори за председника Румуније су завршени. У том контексту… »
Шок одлука ђорђескуа тресе Румунију "Оставка"
Ало 27.05.2025
Бивши председнички кандидат Калин Ђорђеску објавио је да напушта политички живот у Румунији и да се повлачи из свих страначких активности, наводећи као разлог личну одлуку да се посвети породици. - Пре свега, избори за… »
Вести дана »
УКРАЈИНСКА КРИЗА: Кремљ: Русија жели мир у Украјини, а не примирје; Медији: Погођен танкер руске флоте у сенци "Дашан"
РТВ пре 20 минутајош 2 повезане
Вучић у Бриселу: Верујем да ће Србија имати подршку ЕУ у суочавању са изазовима у енергетици
Сербиан Невс Медиа пре 5 сатијош 1 повезана