Povezane vesti

Rumunski ekstremni desničar sve iznenadio: Đorđesku, nesuđeni predsednik, povlači se iz politike

Rumunski ekstremni desničar sve iznenadio: Đorđesku, nesuđeni predsednik, povlači se iz politike

Telegraf pre 1 dan
Rumunski krajnji desničar i bivši predsednički kandidat Kalin Đorđesku najavio je da se povlači iz politike, navodeći da to ''nije ostavka, već odgovoran izbor''. Đorđesku je naglasio da ne planira da se pridruži ijednoj političkoj stranci ili… »
Rumunski krajnji desničar Kalin Đorđesku najavio povlačenje iz politike

Rumunski krajnji desničar Kalin Đorđesku najavio povlačenje iz politike

Euronews pre 1 dan
Rumunski krajnje desničarski političar i bivši predsednički kandidat Kalin Đorđesku najavio je da se povlači iz politike, ističući da to "nije ostavka, već odgovoran izbor". Đorđesku je naglasio da ne planira da se pridruži bilo kojoj… »
"Ovo nije ostavka, već odgovoran izbor" Kalin Đorđesku se povlači iz politike

"Ovo nije ostavka, već odgovoran izbor" Kalin Đorđesku se povlači iz politike

Kurir pre 1 dan
„ Izbori za predsednika Rumunije 2025. godine su završeni. Zajedno s njima, odlučio sam da okončam svoje aktivno učešće u političkom procesu, jer smatram da je ova faza suverenističkog pokreta završena“, rekao je Kalin Đorđesku u… »
Đorđesku se povlači iz politike: Putinov kandidat nije uspeo da osvoji vlast u Rumuniji, sad hoće nazad u anonimnost

Đorđesku se povlači iz politike: Putinov kandidat nije uspeo da osvoji vlast u Rumuniji, sad hoće nazad u anonimnost

Blic pre 1 dan
Rumunski političar Kalin Đorđesku objavio je da se povlači iz politike. „Izbori za predsednika Rumunije 2025. godine su završeni. Zajedno s njima, odlučio sam da okončam svoje aktivno učešće u političkom procesu, jer smatram da je ova faza… »
Rumunija: Kalin Đorđesku se povlači iz politike

Rumunija: Kalin Đorđesku se povlači iz politike

RTV pre 1 dan
BUKUREŠT - Rumunski krajnji desničar i bivši predsednički kandidat Kalin Đorđesku najavio je da se povlači iz politike, navodeći da to ''nije ostavka, već odgovoran izbor''. Đorđesku je naglasio da ne planira da se pridruži ijednoj političkoj… »
Kraj; Đorđesku objavio: Povlačim se iz politike

Kraj; Đorđesku objavio: Povlačim se iz politike

B92 pre 1 dan
Bivši nezavisni predsednički kandidat Rumunije Kalin Đorđesku objavio je da se povlači iz politike nakon završetka predsedničkih izbora. "Izbori za predsednika Rumunije su završeni. U tom kontekstu, doneo sam odluku da okončam svoje aktivno… »
Đorđesku: Odlučio sam – povlačim se

Đorđesku: Odlučio sam – povlačim se

Sputnik pre 1 dan
Bivši nezavisni predsednički kandidat Rumunije Kalin Đorđesku objavio je da se povlači iz politike nakon završetka predsedničkih izbora. Ranije je portal „Hotnjuz“ objavio da je Đorđesku pozvan u rumunsko tužilaštvo radi davanja iskaza… »
Đorđesku doneo odluku: Povlačim se iz politike

Đorđesku doneo odluku: Povlačim se iz politike

Večernje novosti pre 1 dan
BIVŠI nezavisni predsednički kandidat Rumunije Kalin Đorđesku objavio je da se povlači iz politike nakon završetka predsedničkih izbora. AP Photo/Alexandru Dobre - Izbori za predsednika Rumunije su završeni. U tom kontekstu, doneo sam odluku da… »
Šok odluka đorđeskua trese Rumuniju "Ostavka"

Šok odluka đorđeskua trese Rumuniju "Ostavka"

Alo pre 2 dana
Bivši predsednički kandidat Kalin Đorđesku objavio je da napušta politički život u Rumuniji i da se povlači iz svih stranačkih aktivnosti, navodeći kao razlog ličnu odluku da se posveti porodici. - Pre svega, izbori za predsednika Rumunije su… »

Vesti dana »