Povezane vesti

Marija Šerifović odbila veliku zvezdu za duet: Postojali su pritisci, ali mi se pesma nije svidela!

Marija Šerifović odbila veliku zvezdu za duet: Postojali su pritisci, ali mi se pesma nije svidela!

Vesti online pre 8 dana
Marija Šerifović je nedavno snimila duetsku pesmu “Demoni” sa Jovanom Pajić, što je mnoge obradovalo jer su dugo čekali da njih dve urade tako nešto. Međutim, Marija je jednog dobro poznatog kolegu odbila za duet, što govori da joj nije važno… »
Marija Šerifović poznatog pevača odbila za duet: "Postojali su pritisci, ali ja to nisam želela"

Marija Šerifović poznatog pevača odbila za duet: "Postojali su pritisci, ali ja to nisam želela"

Blic pre 8 dana
Marija Šerifović je jednom prilikom otkrila da je odbila Sašu Matića za duet jer ponuđenu pesmu nije mogla da oseti da bi je na najbolji mogući način otpevala. Marija Šerifović je, naime, jednom prilikom otkrila da je odbila pesmu "Ti i ja", koju… »
Marija Šerifović je ovog poznatog pevača odbila za duet: "Postojali su pritisci, ali ja to nisam želela"

Marija Šerifović je ovog poznatog pevača odbila za duet: "Postojali su pritisci, ali ja to nisam želela"

Telegraf pre 8 dana
Pop pevačica sa jednim od najlepših vokala, Marija Šerifović, u svojoj karijeri ima svega nekoliko dueta, koje je pažljivo birala. Marija Šerifović ne krije da je perfekcionista u svom poslu i da bira kakve pesme će snimiti i izdati, pa tako ne… »

Vesti dana »