Повезане вести

Марија Шерифовић одбила велику звезду за дует: Постојали су притисци, али ми се песма није свидела!

Марија Шерифовић одбила велику звезду за дует: Постојали су притисци, али ми се песма није свидела!

Вести онлине 27.05.2025
Марија Шерифовић је недавно снимила дуетску песму “Демони” са Јованом Пајић, што је многе обрадовало јер су дуго чекали да њих две ураде тако нешто. Међутим, Марија је једног добро познатог колегу одбила за дует, што говори да… »
Марија Шерифовић познатог певача одбила за дует: "Постојали су притисци, али ја то нисам желела"

Марија Шерифовић познатог певача одбила за дует: "Постојали су притисци, али ја то нисам желела"

Блиц 27.05.2025
Марија Шерифовић је једном приликом открила да је одбила Сашу Матића за дует јер понуђену песму није могла да осети да би је на најбољи могући начин отпевала. Марија Шерифовић је, наиме, једном приликом открила да је одбила… »
Марија Шерифовић је овог познатог певача одбила за дует: "Постојали су притисци, али ја то нисам желела"

Марија Шерифовић је овог познатог певача одбила за дует: "Постојали су притисци, али ја то нисам желела"

Телеграф 27.05.2025
Поп певачица са једним од најлепших вокала, Марија Шерифовић, у својој каријери има свега неколико дуета, које је пажљиво бирала. Марија Шерифовић не крије да је перфекциониста у свом послу и да бира какве песме ће снимити и… »

Вести дана »