Povezane vesti
Dodik iz Moskve: Važno je da se čuje glas Srpske, razgovaraću sa Šojguom
Pravda 27.05.2025
Na bezbednosnoj konferenciji ću izraziti i sopstveni strah od stalne trke u naoružavanju koju gledamo, rekao je predsednik Republike Srpske. Ruska Federacija drži do okupljanja ljudi koji rade na bezbednosti. Jedno od najvažnijih pitanja sveta jeste kako… »
Dodik ponovo u Moskvi
Novi magazin 27.05.2025
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik stigao je u Moskvu, gde će učestvovati na 13. međunarodnom sastanku visokih predstavnika zaduženih za pitanja bezbednosti, objavila je Radio-televizija RS (RTRS). "Tu sam, opet", napisao je Dodik na… »
"Tu sam, opet" Dodik stigao u Moskvu, prisustvuje važnom sastanku! Evo o čemu se radi
Kurir 27.05.2025
"Tu sam, opet", napisao je Dodik na društvenoj mreži Iks. Dodik je pristao da učestvuje na 13. međunarodnom sastanku visokih predstavnika zaduženih za pitanja bezbednosti, saopštilo je ranije rusko Ministarstvo spoljnih poslova na svom Telegram kanalu… »
Dodik u Moskvi: "Tu sam, opet"
NIN 27.05.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik stigao je u Moskvu, gde će učestvovati na 13. međunarodnom sastanku visokih predstavnika zaduženih za pitanja bezbednosti, javlja RTRS. "Tu sam, opet", napisao je Milorad Dodik na društvenoj mreži Iks povodom… »
Dodik u Moskvi na bezbednosnom forumu, sastanak sa Šojguom
RTV 27.05.2025
MOSKVA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik stigao je u Moskvu, gde će učestvovati na 13. međunarodnom sastanku visokih predstavnika zaduženih za pitanja bezbednosti. "Tu sam, opet", napisao je Dodik na mreži "Iks". Rusko Ministarstvo spoljnih… »
"Tu sam, opet": Dodik stigao u Moskvu na bezbednosni forum
Blic 27.05.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik stigao je u Moskvu, gde će učestvovati na 13. međunarodnom sastanku visokih predstavnika zaduženih za pitanja bezbednosti. - Tu sam, opet - napisao je Dodik na mreži "Iks". Rusko Ministarstvo spoljnih poslova na… »
Dodik ponovo tu
Serbian News Media 27.05.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik stigao je u Moskvu gde će učestvovati na 13. međunarodnom sastanku visokih predstavnika zaduženih za pitanja bezbednosti, prenosi Danas. „Tu sam, opet“, napisao je Dodik na Iksu. Ту сам, опет. Sekretar Saveta… »
Dodik stigao u Moskvu: "Tu sam, opet"
N1 Info 27.05.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik stigao je u Moskvu, gde će učestvovati na 13. međunarodnom sastanku visokih predstavnika zaduženih za pitanja bezbednosti, javlja RTRS. "Tu sam, opet", napisao je Dodik na društvenoj mreži Iks. Dodik je pristao… »
Dodik: Tu sam, opet
Danas 27.05.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik stigao je u Moskvu gde će učestvovati na 13. međunarodnom sastanku visokih predstavnika zaduženih za pitanja bezbednosti. „Tu sam, opet“, napisao je Dodik na Iksu, prenosi RTRS. Ту сам, опет. — Милорад Додик… »
Dodik stigao u Moskvu na bezbednosni forum
Euronews 27.05.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik stigao je u Moskvu, gde će učestvovati na 13. međunarodnom sastanku visokih predstavnika zaduženih za pitanja bezbednosti. "Tu sam, opet", napisao je Dodik na platformi "X". Rusko Ministarstvo spoljnih poslova… »
"Tu, sam, opet" Dodik stigao u Moskvu
Večernje novosti 27.05.2025
PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik stigao je u Moskvu, gde će učestvovati na 13. međunarodnom sastanku visokih predstavnika zaduženih za pitanja bezednosti. Foto: V. Tripić - Tu sam, opet - napisao je Dodik na mreži "Iks". Rusko Ministarstvo… »
Dodik: Tu sam, opet
Sputnik 27.05.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik stigao je u Moskvu gde će učestvovati na 13. međunarodnom sastanku visokih predstavnika zaduženih za pitanja bezbednosti. Dodik je u svom stilu obnarodovao da je stigao u Rusiju – u inat Zapadu koji kritikuje… »
Vesti dana »

Hapšenja Tomislava Momirovića, Gorana Vesića i drugih u istrazi pada nadstrešnice u Novom Sadu
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 214 povezane

"Bez odlaganja preuzeti korake za sprovođenje": Oglasila se Marta Kos povodom presude Miloradu Dodiku
Blic pre 1 satjoš 90 povezanih

Zelenski odgovorio Putinu Nakon izjave ruskog predsednika o miru, ovo mu je poručio
Alo pre 58 minutajoš 25 povezanih

Dačić: Ključan doprinos policije u očuvanju građanskog mira, LRAD uređaji vraćeni u magacine
RTS pre 4 satijoš 25 povezanih

Objavljene nove cene goriva: Benzin skuplji dva dinara po litru
Nova ekonomija pre 5 satijoš 27 povezanih