Povezane vesti
Dodik iz Moskve: Važno je da se čuje glas Srpske, razgovaraću sa Šojguom
Pravda pre 7 dana
Na bezbednosnoj konferenciji ću izraziti i sopstveni strah od stalne trke u naoružavanju koju gledamo, rekao je predsednik Republike Srpske. Ruska Federacija drži do okupljanja ljudi koji rade na bezbednosti. Jedno od najvažnijih pitanja sveta jeste… »
Dodik ponovo u Moskvi
Novi magazin pre 7 dana
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik stigao je u Moskvu, gde će učestvovati na 13. međunarodnom sastanku visokih predstavnika zaduženih za pitanja bezbednosti, objavila je Radio-televizija RS (RTRS). "Tu sam, opet", napisao je Dodik na… »
"Tu sam, opet" Dodik stigao u Moskvu, prisustvuje važnom sastanku! Evo o čemu se radi
Kurir pre 7 dana
"Tu sam, opet", napisao je Dodik na društvenoj mreži Iks. Dodik je pristao da učestvuje na 13. međunarodnom sastanku visokih predstavnika zaduženih za pitanja bezbednosti, saopštilo je ranije rusko Ministarstvo spoljnih poslova na svom Telegram… »
Dodik u Moskvi: "Tu sam, opet"
NIN pre 7 dana
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik stigao je u Moskvu, gde će učestvovati na 13. međunarodnom sastanku visokih predstavnika zaduženih za pitanja bezbednosti, javlja RTRS. "Tu sam, opet", napisao je Milorad Dodik na društvenoj mreži Iks… »
Dodik u Moskvi na bezbednosnom forumu, sastanak sa Šojguom
RTV pre 7 dana
MOSKVA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik stigao je u Moskvu, gde će učestvovati na 13. međunarodnom sastanku visokih predstavnika zaduženih za pitanja bezbednosti. "Tu sam, opet", napisao je Dodik na mreži "Iks". Rusko Ministarstvo spoljnih… »
"Tu sam, opet": Dodik stigao u Moskvu na bezbednosni forum
Blic pre 7 dana
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik stigao je u Moskvu, gde će učestvovati na 13. međunarodnom sastanku visokih predstavnika zaduženih za pitanja bezbednosti. - Tu sam, opet - napisao je Dodik na mreži "Iks". Rusko Ministarstvo spoljnih poslova… »
Dodik ponovo tu
Serbian News Media pre 7 dana
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik stigao je u Moskvu gde će učestvovati na 13. međunarodnom sastanku visokih predstavnika zaduženih za pitanja bezbednosti, prenosi Danas. „Tu sam, opet“, napisao je Dodik na Iksu. Ту сам, опет… »
Dodik stigao u Moskvu: "Tu sam, opet"
N1 Info pre 7 dana
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik stigao je u Moskvu, gde će učestvovati na 13. međunarodnom sastanku visokih predstavnika zaduženih za pitanja bezbednosti, javlja RTRS. "Tu sam, opet", napisao je Dodik na društvenoj mreži Iks. Dodik je… »
Dodik: Tu sam, opet
Danas pre 7 dana
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik stigao je u Moskvu gde će učestvovati na 13. međunarodnom sastanku visokih predstavnika zaduženih za pitanja bezbednosti. „Tu sam, opet“, napisao je Dodik na Iksu, prenosi RTRS. Ту сам, опет. —… »
Dodik stigao u Moskvu na bezbednosni forum
Euronews pre 7 dana
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik stigao je u Moskvu, gde će učestvovati na 13. međunarodnom sastanku visokih predstavnika zaduženih za pitanja bezbednosti. "Tu sam, opet", napisao je Dodik na platformi "X". Rusko Ministarstvo spoljnih poslova… »
"Tu, sam, opet" Dodik stigao u Moskvu
Večernje novosti pre 7 dana
PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik stigao je u Moskvu, gde će učestvovati na 13. međunarodnom sastanku visokih predstavnika zaduženih za pitanja bezednosti. Foto: V. Tripić - Tu sam, opet - napisao je Dodik na mreži "Iks". Rusko Ministarstvo… »
Dodik: Tu sam, opet
Sputnik pre 7 dana
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik stigao je u Moskvu gde će učestvovati na 13. međunarodnom sastanku visokih predstavnika zaduženih za pitanja bezbednosti. Dodik je u svom stilu obnarodovao da je stigao u Rusiju – u inat Zapadu koji… »
Vesti dana »

Južna Koreja dobila novog predsednika: Opozicioni kandidat osvojio 49,4 odsto glasova
Kurir pre 1 satjoš 2 povezane

Ilon Mask o Trampovom predlogu zakona o budžetu: To je jedna ogavna grozota
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Student koji je ispitivan u policiji: Represija i targetiranje ne mogu proći bez odgovora
Insajder pre 1 satjoš 2 povezane