Povezane vesti

"Bio sam bez dinara, morao sam da ubijem Zvicera" Prepiska atentatora i njegove majke nakon pucnjave

"Bio sam bez dinara, morao sam da ubijem Zvicera" Prepiska atentatora i njegove majke nakon pucnjave

Alo pre 5 dana
Vođa „kavačkog klana“, Radoje Zvicer, pre pet godina preživeo je atentat u Kijevu. Plaćene ubice, za koje se sumnja da su pripadnici suparničkog „škaljarskog klana“, za milionski iznos odlučili su da se riješe mete, ali u tome nisu uspeli… »
Presađivao kosu, pustio: Stomak?! Isplivala nova fotografija Radoja Zvicera: Vođa kavačkog klana koristi najmanje 14 lažnih…

Presađivao kosu, pustio: Stomak?! Isplivala nova fotografija Radoja Zvicera: Vođa kavačkog klana koristi najmanje 14 lažnih…

Blic pre 5 dana
Radoje Zvicer, vođa kavačkog klana, nalazi se na listi najtraženijih begunaca u Evropi budući da za njim traga nekoliko država i to zbog najtežih krivičnih dela. Zvicer se u bekstvu nalazi godinama, a kako bi izbegao da bude uhvaćen, prema… »
Go do pojasa pozira ispred ogledala: Isplivale fotografije koje je Zvicer slao saradnicima posle atentata (Foto)

Go do pojasa pozira ispred ogledala: Isplivale fotografije koje je Zvicer slao saradnicima posle atentata (Foto)

Mondo pre 5 dana
Na jednoj od fotografija koju je posle ranjavanja slao saradnicima, može se videti kako Radoje Zvicer fotografiše sebe dok pozira ispred ogledala. Radoje Zvicer, navodni vođa "kavačkog klana" preživeo je atentat pre pet godina, nakon što je na njega… »
U kratkom šortsu, go do pojasa pozira u kupatilu! Pogledajte golišave fotke koje je Radoje Zvicer slao bliskim saradnicima…

U kratkom šortsu, go do pojasa pozira u kupatilu! Pogledajte golišave fotke koje je Radoje Zvicer slao bliskim saradnicima…

Kurir pre 5 dana
Radoje Zvicer, navodni vođa "kavačkog klana" preživeo je atentat pre pet godina, nakon što je na njega pucala grupa plaćenika u elitnom delu Kijeva. Zvicer je ranjen sa pet metaka, a uspeo je da preživi. Nakon toga, kako se sumnja, nastavio je da… »

Vesti dana »