Povezane vesti

Okreće se kako vetar duva! Pajtić sada traži izbore, a u januaru trvrdio da su svi koji hoće izbore izdajnici i da rade za…

Okreće se kako vetar duva! Pajtić sada traži izbore, a u januaru trvrdio da su svi koji hoće izbore izdajnici i da rade za…

Kurir pre 6 dana
Bojan Pajtić, bivši predsednik DS, očito je zaboravio šta je govorio pre samo nekoliko meseci, pa je sada okrenuo ploču i vrti sasvim drugačiju priču. Dok je ranije tvrdio da su izdajnici svi koji su za raspisivanje izbora, te da su samim tim u… »
Jesi li ti muzičar? Ovaj, jesam. Mislim, nisam! Opozicionari blokaderi kao pošalica iz filma danas za izbore, juče nisu…

Jesi li ti muzičar? Ovaj, jesam. Mislim, nisam! Opozicionari blokaderi kao pošalica iz filma danas za izbore, juče nisu…

Kurir pre 6 dana
Budući da nas opozicioni lideri ovih dana pokušavaju ubediti kako su sve vreme, od nastanka sveta izgleda, bili za vanredne izbore u Srbiji, prelistali smo opozicioni kalendar koji nam je izbacio njihova dva ključna zahteva za samo pet meseci: Izbori… »
Pajtić okrenuo ćurak, traži izbore a u januaru tvrdio: Svi koji hoće izbore su izdajnici i rade za Vučića

Pajtić okrenuo ćurak, traži izbore a u januaru tvrdio: Svi koji hoće izbore su izdajnici i rade za Vučića

Dnevnik pre 6 dana
Jedini izlaz iz ove agonije jesu izbori i slanje vladajuće stranke u penziju, poručio je juče Bojan Pajtić. Bojan Pajtić, bivši predsednik DS, očito je zaboravio šta je govorio pre samo nekoliko meseci, pa je sada okrenuo ploču i vrti sasvim… »
Da li je Pajtić izdajnik u dogovoru sa Vučićem

Da li je Pajtić izdajnik u dogovoru sa Vučićem

Politika pre 6 dana
Iznenadna promena stava ostala misterija poput čuvenog demokratskog glasanja na daljinu iz Bodruma i Soluna, nestalog novca iz Razvojne banke Vojvodine, volšebne vladavine sa šest odsto podrške i drugih marifetluka iz vremena kada današnji studenti… »
Pajtić u januaru rekao "ko traži izbore taj je izdajnik, radi za Vučića", a sada traži izbore? VIDEO

Pajtić u januaru rekao "ko traži izbore taj je izdajnik, radi za Vučića", a sada traži izbore? VIDEO

B92 pre 6 dana
Bivši predsednik DS-a i opozicionar Bojan Pajtić u januaru je tvrdio da su oni koji traže izbore izdajnici i da rade za predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a sada i sam zahteva izbore, što je kontradiktorno, navodi "Detektor laži" na mreži Iks… »

Vesti dana »