Povezane vesti

"Morao sam da produvam glavu i posložim neke stvari" Novak konačno progovorio o odluci koja sve iznenadila: Trebalo mi je…

"Morao sam da produvam glavu i posložim neke stvari" Novak konačno progovorio o odluci koja sve iznenadila: Trebalo mi je…

Kurir pre 5 dana
Odlukom da otkaže učešće za na njega jednom od omiljenih Mastersa u karijeri, Internacionalija u Rimu, Novak Đoković je šokirao i zabrinuo teniski svet do te mere da su mnogi sumnjali da će se uopšte pojaviti na Rolan Garosu. Kako do sada niti… »
Bio je šok, ali sad ima smisla – Novak morao da „produva glavu“

Sport klub pre 5 dana
Kada je Novak Đoković nedavno objavio da neće učestvovati u Rimu, to je povuklo mnoga pitanja u vezi sa njegovom teniskom budućnošću. Pročitaj više… »

Sport klub pre 5 dana
Kada je Novak Đoković nedavno objavio da neće učestvovati u Rimu, to je povuklo mnoga pitanja u vezi sa njegovom teniskom budućnošću. To odustajanje došlo je posle poraza u prvim mečevima u Monte Karlu i Madridu, a Rim mu je tradicionalno… »
Novak objasnio šokantne odluke: Prekinuo ćutanje i progovorio o potezima koji su zbunili sve

Novak objasnio šokantne odluke: Prekinuo ćutanje i progovorio o potezima koji su zbunili sve

Nova pre 5 dana
Novak Đoković je doneo niz šokantnih i neočekivanih odluka u praskozorje Rolan Garosa. Sada je po prvi put odlučio da ih objasni Odlučio je sada da objasni odluku da se povuče sa turnira u Rimu. Povukao se bez objašnjenja, što nikada pre nije… »
Đoković prekinuo ćutanje i objasnio šokantne odluke

Đoković prekinuo ćutanje i objasnio šokantne odluke

B92 pre 5 dana
Srpski teniser Novak Đoković objasnio je zašto nije učestvovao na Mastersu u Rimu, već na manjem turniru u Ženevi, pred Rolan Garos. Đoković je naprasno odustao od Rima nekoliko dana pred početak tog turnira, nakon što je u Monte Karlu i Madridu… »
Zašto je Novak preskočio omiljeni turnir? Đoković odgovorio na bitno pitanje: "Sve je sada u Božjim rukama"

Zašto je Novak preskočio omiljeni turnir? Đoković odgovorio na bitno pitanje: "Sve je sada u Božjim rukama"

Telegraf pre 5 dana
Mnogi su se iznenadili odlukom Novaka Đokovića da preskoči Masters u Rimu na kojem je učestvovao dve decenije, ali se ispostavilo kao dobar momenat jer je odmorio i nakon toga u Ženevi već naredne nedelje došao do 100. titule u karijeri… »

Vesti dana »