Повезане вести

"Морао сам да продувам главу и посложим неке ствари" Новак коначно проговорио о одлуци која све изненадила: Требало ми је…

"Морао сам да продувам главу и посложим неке ствари" Новак коначно проговорио о одлуци која све изненадила: Требало ми је…

Курир 27.05.2025
Одлуком да откаже учешће за на њега једном од омиљених Мастерса у каријери, Интернационалија у Риму, Новак Ђоковић је шокирао и забринуо тениски свет до те мере да су многи сумњали да ће се уопште појавити на Ролан Гаросу… »
Новак објаснио шокантне одлуке: Прекинуо ћутање и проговорио о потезима који су збунили све

Новак објаснио шокантне одлуке: Прекинуо ћутање и проговорио о потезима који су збунили све

Нова 27.05.2025
Новак Ђоковић је донео низ шокантних и неочекиваних одлука у праскозорје Ролан Гароса. Сада је по први пут одлучио да их објасни Одлучио је сада да објасни одлуку да се повуче са турнира у Риму. Повукао се без објашњења, што… »
Био је шок, али сад има смисла – Новак морао да „продува главу“

Спорт клуб 27.05.2025
Када је Новак Ђоковић недавно објавио да неће учествовати у Риму, то је повукло многа питања у вези са његовом тениском будућношћу. Прочитај више… »

Спорт клуб 27.05.2025
Када је Новак Ђоковић недавно објавио да неће учествовати у Риму, то је повукло многа питања у вези са његовом тениском будућношћу. То одустајање дошло је после пораза у првим мечевима у Монте Карлу и Мадриду, а Рим му је… »
Ђоковић прекинуо ћутање и објаснио шокантне одлуке

Ђоковић прекинуо ћутање и објаснио шокантне одлуке

Б92 27.05.2025
Српски тенисер Новак Ђоковић објаснио је зашто није учествовао на Мастерсу у Риму, већ на мањем турниру у Женеви, пред Ролан Гарос. Ђоковић је напрасно одустао од Рима неколико дана пред почетак тог турнира, након што је у Монте… »
Зашто је Новак прескочио омиљени турнир? Ђоковић одговорио на битно питање: "Све је сада у Божјим рукама"

Зашто је Новак прескочио омиљени турнир? Ђоковић одговорио на битно питање: "Све је сада у Божјим рукама"

Телеграф 27.05.2025
Многи су се изненадили одлуком Новака Ђоковића да прескочи Мастерс у Риму на којем је учествовао две деценије, али се испоставило као добар моменат јер је одморио и након тога у Женеви већ наредне недеље дошао до 100. титуле у… »

Вести дана »