Povezane vesti
Ne znam sa kim je spavala, tražiću DNK test": Terza ogorčen na Milicu Veličković zbog navodne veze sa zadrugarom, hoće da…
Blic pre 5 dana
Ne prestaje da se priča o Terzi i Milici i tome kako je u sve navodno umešan Uroš Rajačić. Nakon što je Borislav Terzić Terza javno prevario tada trudnu verenicu Milicu Veličković u rijalitiju "Zadruga 8 Elita", sada kaže da sumnja u očinstvo… »
"Ne znam sa kim je sve spavala, tražiću DNK" Terza potpuno pukao zbog Milice i priča da je zauzeta: Nisam ja majmun...
Kurir pre 5 dana
Borislav Terzić Terza besan je na bivšu izabranicu Milicu Veličković koja je navodno u vezi sa Urošem Rajačićem, zbog čega je najavio da će tražiti DNK. On je u razgovoru sa Milanom miloševićem najavio da želi DNK test. - Ako je on njoj… »
"Neće ona mene... tražiću DNK" Terza potpuno pukao zbog Milice, sumnja da je dete njegovo zbog Rajčića
Telegraf pre 5 dana
Borislav Terzić Terza besan je na bivšu izabranicu Milicu Veličković koja je navodno u vezi sa Urošem Rajačićem, zbog čega je najavio da će tražiti DNK. On je u razgovoru sa Milanom miloševićem najavio da želi DNK test. - Ako je on njoj… »
Terza uputio pretnje milici Veličković! Šok u programu uživo, ovakve reči niko nije očekivao, preko jednog ne može da…
Alo pre 5 dana
Nije mu svejedno zbog novog partnera njegove bivše verenice. Voditelj Milan Milošević dao je reč Borislavu Terziću Terzi kako bi prokomentarisao šuškanja da su Milica Veličković, majka njegovog deteta i Uroš Rajačić u vezi. - Kaže Comara… »
Milica Veličković otkrila da li je u vezi sa Urošem Rajačićem: Ovo je istina: "Moja mama zna gde su moje emocije"
Blic pre 5 dana
Borislav Terzić Terza koji je javno prevario tada trudnu verenicu Milicu Veličković u rijalitiju "Zadruga 8 Elita", sada je otro reagovao na hipotetičko pitanje i navodnoj vezi majke njegove ćerke Barbare sa diskvalifikovanim zadrugarom Urošem… »
Vesti dana »

'Vostani Serbije': Studentski protesti u 32 grada, u Beogradu blokada dva mosta
BBC News pre 19 minutajoš 15 povezanih

Sofronijević: Odluka o sudbini zgrade Železničke stanice u Novom Sadu nakon utvrđivanja statike
NIN pre 2 satajoš 21 povezana

Poverenica: I dalje najviše diskriminacije na osnovu godina i zdravlja
Radio sto plus pre 29 minutajoš 16 povezanih

Sedam meseci od pada nadstrešnice - pomeni u više gradova, popodne blokada Brankovog mosta i Gazele
RTS pre 2 satajoš 30 povezanih