Povezane vesti

Ne znam sa kim je spavala, tražiću DNK test": Terza ogorčen na Milicu Veličković zbog navodne veze sa zadrugarom, hoće da…

Ne znam sa kim je spavala, tražiću DNK test": Terza ogorčen na Milicu Veličković zbog navodne veze sa zadrugarom, hoće da…

Blic pre 5 dana
Ne prestaje da se priča o Terzi i Milici i tome kako je u sve navodno umešan Uroš Rajačić. Nakon što je Borislav Terzić Terza javno prevario tada trudnu verenicu Milicu Veličković u rijalitiju "Zadruga 8 Elita", sada kaže da sumnja u očinstvo… »
"Ne znam sa kim je sve spavala, tražiću DNK" Terza potpuno pukao zbog Milice i priča da je zauzeta: Nisam ja majmun...

"Ne znam sa kim je sve spavala, tražiću DNK" Terza potpuno pukao zbog Milice i priča da je zauzeta: Nisam ja majmun...

Kurir pre 5 dana
Borislav Terzić Terza besan je na bivšu izabranicu Milicu Veličković koja je navodno u vezi sa Urošem Rajačićem, zbog čega je najavio da će tražiti DNK. On je u razgovoru sa Milanom miloševićem najavio da želi DNK test. - Ako je on njoj… »
"Neće ona mene... tražiću DNK" Terza potpuno pukao zbog Milice, sumnja da je dete njegovo zbog Rajčića

"Neće ona mene... tražiću DNK" Terza potpuno pukao zbog Milice, sumnja da je dete njegovo zbog Rajčića

Telegraf pre 5 dana
Borislav Terzić Terza besan je na bivšu izabranicu Milicu Veličković koja je navodno u vezi sa Urošem Rajačićem, zbog čega je najavio da će tražiti DNK. On je u razgovoru sa Milanom miloševićem najavio da želi DNK test. - Ako je on njoj… »
Terza uputio pretnje milici Veličković! Šok u programu uživo, ovakve reči niko nije očekivao, preko jednog ne može da…

Terza uputio pretnje milici Veličković! Šok u programu uživo, ovakve reči niko nije očekivao, preko jednog ne može da…

Alo pre 5 dana
Nije mu svejedno zbog novog partnera njegove bivše verenice. Voditelj Milan Milošević dao je reč Borislavu Terziću Terzi kako bi prokomentarisao šuškanja da su Milica Veličković, majka njegovog deteta i Uroš Rajačić u vezi. - Kaže Comara… »
Milica Veličković otkrila da li je u vezi sa Urošem Rajačićem: Ovo je istina: "Moja mama zna gde su moje emocije"

Milica Veličković otkrila da li je u vezi sa Urošem Rajačićem: Ovo je istina: "Moja mama zna gde su moje emocije"

Blic pre 5 dana
Borislav Terzić Terza koji je javno prevario tada trudnu verenicu Milicu Veličković u rijalitiju "Zadruga 8 Elita", sada je otro reagovao na hipotetičko pitanje i navodnoj vezi majke njegove ćerke Barbare sa diskvalifikovanim zadrugarom Urošem… »

Vesti dana »