Povezane vesti
Trump zaprijetio Putinu: ‘Igra se vatrom’
Al Jazeera pre 8 dana
Američki predsjednik Donald Trump nastavio je u utorak kritizirati ruskog predsjednika Vladimira Putina, nakon vikenda žestokog bombardiranja Ukrajine. Američki predsjednik Donald Trump nastavio je u utorak kritizirati ruskog predsjednika Vladimira… »
Medvedev odgovorio Trampu: Znam samo jednu lošu stvar, a to je treći svetski rat
Vesti online pre 7 dana
Jedina istinska loša stvar za koju znam je treći svetski rat i nadam se da američki predsednik Donald Tramp to shvata, rekao je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev povodom oštrih Trampovih poruka na račun Rusije… »
Medvedev odgovorio trampu: Istinski loša stvar je treći svetski rat
Pravda pre 7 dana
Američki predsednik je prethodno rekao da Putin ne shvata da bi se već dosta loših stvari desilo s Rusijom, da nema njega. Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev izjavio je, povodom oštrih poruka američkog predsednika Donalda… »
Rusi odgovorili trampu! Medvedev: Znam za samo jednu istinski lošu stvar - treći svetski rat!
Kurir pre 7 dana
Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev oglasio se povodom oštrih Trampovih poruka na račun Rusije i predsednika Vladimira Putina. "Što se tiče Trampovih reči o tome kako se Putin 'igra vatrom' i kako se 'zaista loše stvari'… »
Tramp pobesneo na Putina: Igra se vatrom, da nije bilo mene mnogo loših stvari već bi se dogodilo Rusiji!
Kurir pre 7 dana
Američki predsednik Donald Tramp upozorio je danas ruskog predsednika Vladimira Putina da se intenziviranjem napada u Ukrajini "igra vatrom". "Ono što Vladimir Putin ne shvata jeste da bi se, da nije bilo mene, mnogo zaista loših stvari već bi se… »
Trampu stigao odgovor iz Rusije: Znam samo jednu lošu stvar, a to je treći svetski rat
B92 pre 7 dana
Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev oglasio se povodom oštrih Trampovih poruka na račun Rusije i predsednika Vladimira Putina. "Što se tiče Trampovih reči o tome kako se Putin 'igra vatrom' i kako se 'zaista loše stvari'… »
Medvedev odgovorio Trampu: "Znam samo jednu zaista lošu stvar, to je treći svetski rat"
Telegraf pre 7 dana
Zamenik predsednika ruskog Saveta bezbednosti Dmitrij Medvedev je danas, kao odgovor na izjavu američkog predsednika Donalda Trampa o tome kako se ruski predsednik Vladimir Putin "igra vatrom" i da bi se bez njega u Rusiji dogodile "zaista loše… »
Tramp udario na Putina: Igra se sa vatrom
Večernje novosti pre 7 dana
AMERIČKI predsednik Donald Tramp upozorio je danas ruskog predsednika Vladimira Putina da se intenziviranjem napada u Ukrajini "igra vatrom". Foto: Profimedia - Ono što Vladimir Putin ne shvata jeste da bi se, da nije bilo mene, mnogo zaista loših… »
Brutalan odgovor Medvedeva trampu: Znam samo jednu lošu stvar, a to je treći svetski rat
Večernje novosti pre 7 dana
JEDINA istinska loša stvar za koju znam je treći svetski rat i nadam se da američki predsednik Donald Tramp to shvata, rekao je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev povodom oštrih Trampovih poruka na račun Rusije. Foto… »
Medvedev "poklopio" Trampa "Znam samo jednu lošu stvar..."
Alo pre 7 dana
Jedina istinska loša stvar za koju znam je treći svetski rat i nadam se da američki predsednik Donald Tramp to shvata, rekao je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev povodom oštrih Trampovih poruka na račun Rusije. Podsetimo… »
Tramp upozorio Putina da se ne igra sa vatrom
Nedeljnik pre 7 dana
Predsednik SAD Donald Tramp (Trump) večeras je još jednom izrazio razočaranje ruskim kolegom Vladimirom Putinom, rekavši da se ovaj „igra vatrom“ u poruci objavljenoj na njegovoj društvenoj mreži Truth Social. „Ono što Vladimir Putin ne… »
Tramp: Putin se igra vatrom
Vesti online pre 7 dana
Američki predsednik Donald Tramp upozorio je danas ruskog predsednika Vladimira Putina da se intenziviranjem napada u Ukrajini “igra vatrom”. – Ono što Vladimir Putin ne shvata jeste da bi se, da nije bilo mene, mnogo zaista loših stvari već… »
Tramp upozorio Putina da se ne igra sa vatrom
Novi magazin pre 7 dana
Predsednik SAD Donald Tramp (Trump) večeras je još jednom izrazio razočaranje ruskim kolegom Vladimirom Putinom, rekavši da se ovaj "igra vatrom" u poruci objavljenoj na njegovoj društvenoj mreži Truth Social. "Ono što Vladimir Putin ne shvata… »
Tramp: Da nije mene, Rusija bi bila u plamenu – Putin ne shvata koliko sam ga zaštitio
RTS pre 7 dana
Američki predsednik Donald Tramp upozorio je ruskog predsednika Vladimira Putina da se intenziviranjem napada u Ukrajini "igra vatrom". Poručio je da je tokom svog mandata sprečio ozbiljne posledice po Rusiju, ističući da šef Kremlja toga nije… »
RTV pre 7 dana
VAŠINGTON - Američki predsednik Donald Tramp upozorio je danas ruskog predsednika Vladimira Putina da se intenziviranjem napada u Ukrajini "igra vatrom". "Ono što Vladimir Putin ne shvata jeste da bi se, da nije bilo mene, mnogo zaista loših stvari… »
Tramp upozorava Putina da se igra vatrom dok ruski napadi na Ukrajinu traju
N1 Info pre 7 dana
Američki predsednik Donald Tramp upozorio je u utorak da se ruski predsednik Vladimir Putin "igra vatrom" dok Moskva nastavlja s napadima na Ukrajinu, javlja Anadolu. Tramp je na društvenoj mreži Truth Social napisao: "Putin ne shvata da bi da nije… »
"Putin se igra: Vatrom!" Tramp ponovo oštro komentarisao Putina, pa poručio: "Da nije bilo mene, mnogo loših stvari bi se…
Blic pre 7 dana
Američki predsednik Donald Tramp danima nije zadovoljan kako se situacija odvija u Ukrajini i onom što ruski lider Vladimir Putin radi dok Evropa i SAD pokušavaju da okončaju rat koji traje više od tri godine. Tramp je nedavno rekao da je ruski… »
Tramp frustriran intenziviranjem napada u Ukrajini, upozorio Putina da se “igra vatrom“
Insajder pre 7 dana
Američki predsednik Donald Tramp upozorio je danas ruskog predsednika Vladimira Putina da se intenziviranjem napada u Ukrajini "igra vatrom". 'Ono što Vladimir Putin ne shvata jeste da bi se, da nije bilo mene, mnogo zaista loših stvari već dogodilo… »
Tramp ponovo odbrusio Putinu: "Da nije mene svašta bi se dogodilo Rusiji, igraš se vatrom"
Mondo pre 7 dana
Ponovo sevaju varnice između Donalda Trampa i Vladimira Putina. Američki predsednik Donald Tramp ponovo je kritikovao ruskog predsednika Vladimira Putina. "Ono što Vladimir Putin ne shvata jeste da, da nije bilo mene, mnogo loših stvari bi se već… »
„Putin se igra vatrom“ Tramp ruskom predsedniku uputio najoštriju poruku do sada
Dnevnik pre 7 dana
VAŠINGTON: Američki predsednik Donald Tramp upozorio je danas ruskog predsednika Vladimira Putina da se intenziviranjem napada u Ukrajini "igra vatrom". "Ono što Vladimir Putin ne shvata jeste da bi se, da nije bilo mene, mnogo zaista loših stvari… »
"Igra se s vatrom!" Tramp brutalno zapretio Putinu!
Alo pre 7 dana
Američki predsednik Donald Tramp upozorio je danas ruskog predsednika Vladimira Putina da se intenziviranjem napada u Ukrajini "igra vatrom". "Ono što Vladimir Putin ne shvata jeste da bi se, da nije bilo mene, mnogo zaista loših stvari već dogodilo… »
Politika pre 7 dana
Američki predsednik Donald Tramp upozorio je danas ruskog predsednika Vladimira Putina da se intenziviranjem napada u Ukrajini "igra vatrom". "Ono što Vladimir Putin ne shvata jeste da bi se, da nije bilo mene, mnogo zaista loših stvari već dogodilo… »
CNN analizira naredni korak Bele kuće: „Ludi“ Putin se nije promenio, a da li je Tramp?
Danas pre 7 dana
„Oduvek sam imao veoma dobar odnos sa Vladimirom Putinom iz Rusije, ali nešto se s njim desilo“, primetio je predsednik SAD Donald Tramp, reagujući na intenzivne ruske napade dronovima i raketama na Ukrajinu tokom vikenda. Zapravo, čini se da se… »
Predsedniku SAD „preko glave” Ukrajine
Politika pre 7 dana
Američki predsednik je juče jasno stavio do znanja da gubi strpljenje sa ruskim predsednikom, oštro ga kritikujući nakon najnovijih ruskih napada dronovima i raketama na Kijev i druge ukrajinske gradove, tri noći zaredom, ali je i ukrajinskom… »
CNN: Kremlj se kladi da neće...
B92 pre 7 dana
Mirovni sporazum Ukrajine i Rusije zavisiće od toga hoće li Donald Tramp konačno pronaći hrabrost da svoje retoričke napade na predsednika Rusije Vladimira Putina tokom vikenda pretvori u delovanje. Kremlj se kladi da neće, piše CNN. Frustraciju… »
Evropa i Ukrajina zaista se boje jednog ishoda, Tramp ga je nagovestio objavom na mrežama? Cnn: Uznemirujuće!
Telegraf pre 7 dana
Mirovni sporazum između Ukrajine i Rusije zavisiće od toga da li će Tramp konačno da smogne hrabrost da svoje retoričke napade na predsednika Vladimira Putina tokom vikenda potkrepi delima. Kremlj se kladi da neće, piše CNN. Trampovu frustraciju… »
"Dođavola vladimire, lud: Si!" Da li je Tramp upravo nagovestio da sprema veliki udarac Putinu: Amerika bi mogla da povuče…
Blic pre 8 dana
Iako je izgledalo da su Moskva i Vašington uspeli da se usaglase po brojnim svim pitanjima, američki predsednik Donald Tramp napao je ruskog lidera Vladimira Putina zbog žestokog granatiranja Ukrajine. Tramp je istakao da će ovakvim postupcima Putin… »
Vesti dana »

Južna Koreja dobila novog predsednika: Opozicioni kandidat osvojio 49,4 odsto glasova
Kurir pre 1 satjoš 2 povezane

"Odvratno, punjeno svinjarijama,: Sramotno!" Ilon Mask pobesneo zbog Trampovog "velikog, prelepog zakona": Ne mogu više ovo da podnesem!
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Student koji je ispitivan u policiji: Represija i targetiranje ne mogu proći bez odgovora
Insajder pre 1 satjoš 2 povezane

Lansirane rakete na Izrael. Uzbuna na Golanskoj visoravni, oglasila se vojska
Kurir pre 56 minutajoš 1 povezana