Повезане вести
Трумп запријетио Путину: ‘Игра се ватром’
Ал Јазеера 27.05.2025
Амерички предсједник Доналд Трумп наставио је у уторак критизирати руског предсједника Владимира Путина, након викенда жестоког бомбардирања Украјине. Амерички предсједник Доналд Трумп наставио је у уторак критизирати руског… »
Медведев одговорио Трампу: Знам само једну лошу ствар, а то је трец́и светски рат
Вести онлине 27.05.2025
Једина истинска лоша ствар за коју знам је трец́и светски рат и надам се да амерички председник Доналд Трамп то схвата, рекао је заменик председника Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев поводом оштрих Трампових порука на… »
Медведев одговорио трампу: Истински лоша ствар је трећи светски рат
Правда 27.05.2025
Амерички председник је претходно рекао да Путин не схвата да би се већ доста лоших ствари десило с Русијом, да нема њега. Заменик председника Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев изјавио је, поводом оштрих порука америчког… »
Руси одговорили трампу! Медведев: Знам за само једну истински лошу ствар - трећи светски рат!
Курир 27.05.2025
Заменик председника Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев огласио се поводом оштрих Трампових порука на рачун Русије и председника Владимира Путина. "Што се тиче Трампових речи о томе како се Путин 'игра ватром' и како се… »
Трамп побеснео на Путина: Игра се ватром, да није било мене много лоших ствари већ би се догодило Русији!
Курир 27.05.2025
Амерички председник Доналд Трамп упозорио је данас руског председника Владимира Путина да се интензивирањем напада у Украјини "игра ватром". "Оно што Владимир Путин не схвата јесте да би се, да није било мене, много заиста лоших… »
Трампу стигао одговор из Русије: Знам само једну лошу ствар, а то је трећи светски рат
Б92 27.05.2025
Заменик председника Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев огласио се поводом оштрих Трампових порука на рачун Русије и председника Владимира Путина. "Што се тиче Трампових речи о томе како се Путин 'игра ватром' и како се… »
Медведев одговорио Трампу: "Знам само једну заиста лошу ствар, то је трећи светски рат"
Телеграф 27.05.2025
Заменик председника руског Савета безбедности Дмитриј Медведев је данас, као одговор на изјаву америчког председника Доналда Трампа о томе како се руски председник Владимир Путин "игра ватром" и да би се без њега у Русији… »
Трамп ударио на Путина: Игра се са ватром
Вечерње новости 27.05.2025
АМЕРИЧКИ председник Доналд Трамп упозорио је данас руског председника Владимира Путина да се интензивирањем напада у Украјини "игра ватром". Фото: Профимедиа - Оно што Владимир Путин не схвата јесте да би се, да није било мене… »
Бруталан одговор Медведева трампу: Знам само једну лошу ствар, а то је трећи светски рат
Вечерње новости 27.05.2025
ЈЕДИНА истинска лоша ствар за коју знам је трећи светски рат и надам се да амерички председник Доналд Трамп то схвата, рекао је заменик председника Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев поводом оштрих Трампових порука на… »
Медведев "поклопио" Трампа "Знам само једну лошу ствар..."
Ало 27.05.2025
Једина истинска лоша ствар за коју знам је трећи светски рат и надам се да амерички председник Доналд Трамп то схвата, рекао је заменик председника Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев поводом оштрих Трампових порука на… »
Трамп упозорио Путина да се не игра са ватром
Недељник 27.05.2025
Председник САД Доналд Трамп (Трумп) вечерас је још једном изразио разочарање руским колегом Владимиром Путином, рекавши да се овај „игра ватром“ у поруци објављеној на његовој друштвеној мрежи Трутх Социал. „Оно што Владимир… »
Трамп: Путин се игра ватром
Вести онлине 27.05.2025
Амерички председник Доналд Трамп упозорио је данас руског председника Владимира Путина да се интензивирањем напада у Украјини “игра ватром”. – Оно што Владимир Путин не схвата јесте да би се, да није било мене, много заиста… »
Трамп упозорио Путина да се не игра са ватром
Нови магазин 27.05.2025
Председник САД Доналд Трамп (Трумп) вечерас је још једном изразио разочарање руским колегом Владимиром Путином, рекавши да се овај "игра ватром" у поруци објављеној на његовој друштвеној мрежи Трутх Социал. "Оно што Владимир… »
Трамп: Да није мене, Русија би била у пламену – Путин не схвата колико сам га заштитио
РТС 27.05.2025
Амерички председник Доналд Трамп упозорио је руског председника Владимира Путина да се интензивирањем напада у Украјини "игра ватром". Поручио је да је током свог мандата спречио озбиљне последице по Русију, истичући да шеф… »
РТВ 27.05.2025
ВАШИНГТОН - Амерички председник Доналд Трамп упозорио је данас руског председника Владимира Путина да се интензивирањем напада у Украјини "игра ватром". "Оно што Владимир Путин не схвата јесте да би се, да није било мене, много… »
Трамп упозорава Путина да се игра ватром док руски напади на Украјину трају
Н1 Инфо 27.05.2025
Амерички председник Доналд Трамп упозорио је у уторак да се руски председник Владимир Путин "игра ватром" док Москва наставља с нападима на Украјину, јавља Анадолу. Трамп је на друштвеној мрежи Трутх Социал написао: "Путин не… »
"Путин се игра: Ватром!" Трамп поново оштро коментарисао Путина, па поручио: "Да није било мене, много лоших ствари би се…
Блиц 27.05.2025
Амерички председник Доналд Трамп данима није задовољан како се ситуација одвија у Украјини и оном што руски лидер Владимир Путин ради док Европа и САД покушавају да окончају рат који траје више од три године. Трамп је недавно… »
Трамп фрустриран интензивирањем напада у Украјини, упозорио Путина да се “игра ватром“
Инсајдер 27.05.2025
Амерички председник Доналд Трамп упозорио је данас руског председника Владимира Путина да се интензивирањем напада у Украјини "игра ватром". 'Оно што Владимир Путин не схвата јесте да би се, да није било мене, много заиста лоших… »
Трамп поново одбрусио Путину: "Да није мене свашта би се догодило Русији, играш се ватром"
Мондо 27.05.2025
Поново севају варнице између Доналда Трампа и Владимира Путина. Амерички председник Доналд Трамп поново је критиковао руског председника Владимира Путина. "Оно што Владимир Путин не схвата јесте да, да није било мене, много лоших… »
„Путин се игра ватром“ Трамп руском председнику упутио најоштрију поруку до сада
Дневник 27.05.2025
ВАШИНГТОН: Амерички председник Доналд Трамп упозорио је данас руског председника Владимира Путина да се интензивирањем напада у Украјини "игра ватром". "Оно што Владимир Путин не схвата јесте да би се, да није било мене, много… »
"Игра се с ватром!" Трамп брутално запретио Путину!
Ало 27.05.2025
Амерички председник Доналд Трамп упозорио је данас руског председника Владимира Путина да се интензивирањем напада у Украјини "игра ватром". "Оно што Владимир Путин не схвата јесте да би се, да није било мене, много заиста лоших… »
Политика 27.05.2025
ЦНН анализира наредни корак Беле куће: „Луди“ Путин се није променио, а да ли је Трамп?
Данас 27.05.2025
„Одувек сам имао веома добар однос са Владимиром Путином из Русије, али нешто се с њим десило“, приметио је председник САД Доналд Трамп, реагујући на интензивне руске нападе дроновима и ракетама на Украјину током викенда… »
Председнику САД „преко главе” Украјине
Политика 27.05.2025
Амерички председник је јуче јасно ставио до знања да губи стрпљење са руским председником, оштро га критикујући након најновијих руских напада дроновима и ракетама на Кијев и друге украјинске градове, три ноћи заредом, али је… »
ЦНН: Кремљ се клади да неће...
Б92 27.05.2025
Мировни споразум Украјине и Русије зависиће од тога хоће ли Доналд Трамп коначно пронаћи храброст да своје реторичке нападе на председника Русије Владимира Путина током викенда претвори у деловање. Кремљ се клади да неће, пише… »
Европа и Украјина заиста се боје једног исхода, Трамп га је наговестио објавом на мрежама? Цнн: Узнемирујуће!
Телеграф 27.05.2025
Мировни споразум између Украјине и Русије зависиће од тога да ли ће Трамп коначно да смогне храброст да своје реторичке нападе на председника Владимира Путина током викенда поткрепи делима. Кремљ се клади да неће, пише ЦНН… »
"Дођавола владимире, луд: Си!" Да ли је Трамп управо наговестио да спрема велики ударац Путину: Америка би могла да повуче…
Блиц 26.05.2025
Иако је изгледало да су Москва и Вашингтон успели да се усагласе по бројним свим питањима, амерички председник Доналд Трамп напао је руског лидера Владимира Путина због жестоког гранатирања Украјине. Трамп је истакао да ће… »
Вести дана »
Јовић скроман против никса: Мајами поражен од Њујорка, српски репрезентативац асистирао и скако, али...
Курир пре 35 минутајош 22 повезане
Пожар на Лазаревачком друму, гореле бараке, једна особа страдала
Политика пре 5 минутајош 22 повезане
Објављена временска прогноза до краја новембра: Од овог много хладније, ноћне температуре око нуле
Нова пре 20 минутајош 11 повезаних
Пауновићева закључила бирачки списак за локалне изборе у Сечњу, Мионици и Неготину
РТВ пре 1 сатјош 5 повезаних