Povezane vesti
Šapić: Neću ući u Pokret za narod i državu, dosta mi je da budem član SNS
N1 Info 27.05.2025
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić rekao je da nije niti će biti član Pokreta za narod i državu predsednika Aleksandra Vučića, ali da ostaje član Srpske napredne stranke. Šapić je, odgovrajući na pitanje novinara, rekao da nije prisustvovao mitingu… »
Šapić kaže da neće biti član Vučićevog Pokreta za narod i državu
Radio 021 27.05.2025
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić rekao je da nije član Pokreta za narod i državu, kao i da neće ni biti u tom pokretu čije osnivanje je inicirao predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On je kazao da je član vladajuće Srpske napredne stranke (SNS)… »
Šapić: Neću ući u Pokret za narod i državu, dosta mi je da budem član SNS
Nedeljnik 27.05.2025
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić rekao je da nije niti će biti član Pokreta za narod i državu predsednika Aleksandra Vučića, ali da ostaje član Srpske napredne stranke, prenosi N1. Šapić je, odgovrajući na pitanje novinara, rekao da nije… »
Šapić otkrio da li će biti deo Pokreta za narod i državu
Danas 27.05.2025
Gradonačelnik Beograda, Aleksandar Šapić, naveo je na današnjoj konferenciji da neće biti deo Pokreta za narod i državu. „Dovoljno mi je da budem član SNS-a“, naveo je Šapić. Gradonačelnik nije želeo da odgovori na pitanje kako vrh stranke gleda na… »
Vesti dana »

Stranka Andreja Babiša pobedila na izborima u Češkoj: Milioner slavio uz šampanjac i poznatu italijansku pesmu (foto)
Kurir pre 24 minutajoš 27 povezanih

Uklonjena stabla sa puteva: Saobraćaj normalizovan na nekim deonicama, kamioni čekaju na Batrovcima
Serbian News Media pre 59 minutajoš 27 povezanih

Arsenal rutinski sa Vest Hemom, Šeško konačno strelac na "Old Trafordu"
RTS pre 39 minutajoš 44 povezane

Ništa od mira u Gazi Političko i vojno krilo Hamasa nisu se dogovorili o razoružanju
Dnevnik pre 4 satijoš 47 povezanih

Bela kuća povukla nominaciju za ambasadora u Srbiji, Brnović krivi birokrate
BBC News pre 1 satjoš 24 povezane