Повезане вести
Шапић: Нећу ући у Покрет за народ и државу, доста ми је да будем члан СНС
Н1 Инфо 27.05.2025
Градоначелник Београда Александар Шапић рекао је да није нити ће бити члан Покрета за народ и државу председника Александра Вучића, али да остаје члан Српске напредне странке. Шапић је, одговрајући на питање новинара, рекао да… »
Шапић каже да неће бити члан Вучићевог Покрета за народ и државу
Радио 021 27.05.2025
Градоначелник Београда Александар Шапић рекао је да није члан Покрета за народ и државу, као и да неће ни бити у том покрету чије оснивање је иницирао председник Србије Александар Вучић. Он је казао да је члан владајуће Српске… »
Шапић: Нећу ући у Покрет за народ и државу, доста ми је да будем члан СНС
Недељник 27.05.2025
Градоначелник Београда Александар Шапић рекао је да није нити ће бити члан Покрета за народ и државу председника Александра Вучића, али да остаје члан Српске напредне странке, преноси Н1. Шапић је, одговрајући на питање… »
Шапић открио да ли ће бити део Покрета за народ и државу
Данас 27.05.2025
Градоначелник Београда, Александар Шапић, навео је на данашњој конференцији да неће бити део Покрета за народ и државу. „Довољно ми је да будем члан СНС-а“, навео је Шапић. Градоначелник није желео да одговори на питање како… »
Вести дана »
Смањује се акциза на гориво! Влада Србије донела одлуку: Ево за колико процената и када ступа на снагу
Блиц пре 48 минутајош 34 повезане
"Око за око" Иран растура САД базе по Блиском истоку - Јордан на бруталном удару
Вечерње новости пре 3 сатајош 40 повезаних
Путинова "флота у сенци" потпуно уништена: Испливао нови снимак украјинског напада, поражавајуће бројке за Русију (видео)
Блиц пре 2 сатајош 28 повезаних