Повезане вести

"Пролупао је, закључавао се у студио": Певач уложио новац, за годину дана банкротирао због Дада Топића

"Пролупао је, закључавао се у студио": Певач уложио новац, за годину дана банкротирао због Дада Топића

Мондо 27.05.2025
Певач Амир Кажић Лео открио је да је пропевао од муке, наиме, да га је славни певач Дадо Топић довео до банкрота. Лео Кажић је нашој публици најпознатији по дуету "Крени" који је пре двадесетак година снимио са Северином, а многи… »
"Због дада топића сам банкротирао": Познати певач о томе како је остао без ичега када је сарађивао са колегом: "Човек је…

"Због дада топића сам банкротирао": Познати певач о томе како је остао без ичега када је сарађивао са колегом: "Човек је…

Блиц 27.05.2025
Певач Амир Казић познатији као Лео годинама је крио како је имао лош животни период након што је ушао у посао са колегом Дадом Топићем. Наиме, Лео је пре 30 година почео сарадњу са Дадом Топићем, а иако је цео пословни пројекат… »
"Банкротирао сам због дада топића" Певач открио како је због сарадње с рокером остао без ичега: Пролупао је, продавао је моје…

"Банкротирао сам због дада топића" Певач открио како је због сарадње с рокером остао без ичега: Пролупао је, продавао је моје…

Курир 27.05.2025
Певач Амир Казић Лео дословно је пропевао од муке и свој музички пут започео из дебелог минуса, а сада је Лео и први пут јавно открио да га је сарадња с Дадом Топићем довела до банкрота. - Пуно тога се нисам надао. Рецимо никад… »
„Због Дада Топића сам банкротирао, остао сам без ичега“: Популарни певач жестоко оптужио рокера

„Због Дада Топића сам банкротирао, остао сам без ичега“: Популарни певач жестоко оптужио рокера

Нова 27.05.2025
Певач Амир Кажић Лео открио је да је пропевао од муке, наиме, да га је славни певач Дадо Топић довео до банкрота. Лео је нашој публици најпознатији по дуету „Крени“ који је пре двадесетак година снимио са Северином, а многи су га… »
"Како те није срамота, продајеш моје ствари?" Лео банкротирао због Дада Топића, шокирао открићем

"Како те није срамота, продајеш моје ствари?" Лео банкротирао због Дада Топића, шокирао открићем

Телеграф 27.05.2025
Популарни певач Амир Казић Лео дословно је пропевао од муке и свој музички пут започео из дебелог минуса, а сада је Лео и први пут јавно открио да га је сарадња с Дадом Топићем довела до банкрота. - Пуно тога се нисам надао… »

Вести дана »