Повезане вести
Бритни Спирс са 14 година изгубила невиност: Представљали су ме као девицу, ово је истина!
Вести онлине 27.05.2025
Бритни Спирс је у својим мемоарима “Тхе Воман ин Ме”, први пут отворено говори о контроли коју су над њом имали њен ПР тим и менаџери, као и о штети коју је претрпела због лажне слике коју су медији годинама градили – слике… »
"Тврдили су да сам невина, а ја имала интимне односе од 14. године" Шок изјава Бритни Спирс: "Представљали ме као вечиту…
Курир 27.05.2025
Бритни Спирс је у својим мемоарима "Тхе Воман ин Ме" објаснила зашто је јавности представљена као девица када је стекла славу. Певачица је написала да су, кад је њена каријера тек започела, њени ПР стручњаци желели да се… »
"Тврдили да сам девица, а ја имала односе већ са 14": Шокантно признање Бритни Спирс, открила и са ким је била
Мондо 27.05.2025
Током већег дела каријере Спирс је била под нечијим надзором, а од 2008. до 2021. године налазила се под контроверзним старатељством којем се противила, а како тврди, ова лажна прича нанела јој је више штете, него користи… »
Вести дана »

(ВИДЕО) У пожарима у Шумадији повређене три особе, изгорело 15 кућа - у Бору проглашена ванредна ситуација
Н1 Инфо пре 6 минутајош 35 повезаних

Уживо (фото, видео) жестока олуја паралисала Србију! Олујни ветрови чупају дрвеће, обрушио се кров у Основној школи у Шиду: Огласио се РХМЗ, стижу пљускови са грмљавином
Блиц пре 25 минутајош 49 повезаних

Вучић: Марковић много енергије улагао да би помогао Јагодини и људима
РТВ пре 25 минутајош 24 повезане

Саобраћај у Београду углавном проходан, у Ужицу протест испред Градске куће, у Крушевцу хуманитарни полумаратон
РТС пре 20 минутајош 37 повезаних