Povezane vesti
Britni Spirs sa 14 godina izgubila nevinost: Predstavljali su me kao devicu, ovo je istina!
Vesti online pre 1 dan
Britni Spirs je u svojim memoarima “The Woman in Me”, prvi put otvoreno govori o kontroli koju su nad njom imali njen PR tim i menadžeri, kao i o šteti koju je pretrpela zbog lažne slike koju su mediji godinama gradili – slike večite device. –… »
"Tvrdili su da sam nevina, a ja imala intimne odnose od 14. godine" Šok izjava Britni Spirs: "Predstavljali me kao večitu…
Kurir pre 1 dan
Britni Spirs je u svojim memoarima "The Woman in Me" objasnila zašto je javnosti predstavljena kao devica kada je stekla slavu. Pevačica je napisala da su, kad je njena karijera tek započela, njeni PR stručnjaci želeli da se predstavi svetu na vrlo… »
"Tvrdili da sam devica, a ja imala odnose već sa 14": Šokantno priznanje Britni Spirs, otkrila i sa kim je bila
Mondo pre 1 dan
Tokom većeg dela karijere Spirs je bila pod nečijim nadzorom, a od 2008. do 2021. godine nalazila se pod kontroverznim starateljstvom kojem se protivila, a kako tvrdi, ova lažna priča nanela joj je više štete, nego koristi. Planetarno popularna pop… »
Vesti dana »

Promenljivo vreme u zapadnoj Srbiji - kiša, pljuskovi i grmljavina
Glas Zapadne Srbije pre 18 minutajoš 17 povezanih

Američki Sud blokirao sve trampove carine: Proglasio ih nezakonitim
Kurir pre 43 minutajoš 14 povezanih

SPC i vernici danas slave Spasovdan - patrijarh Porfirije predvodiće litiju u Beogradu
N1 Info pre 49 minutajoš 13 povezanih